- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
Ahahahah belkim gelmezsin diyeulan bi kere de beni etiketleyin kara vijdanlılar
yoksa şuraya damlacıklı öksürür giderim dağılırsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahahah belkim gelmezsin diyeulan bi kere de beni etiketleyin kara vijdanlılar
yoksa şuraya damlacıklı öksürür giderim dağılırsınız
iyiyim şükür sen nasılsın bizi pek bi yanlızlık sardı yollarınızı gözledik sizin nasıl geçti mapushanedeTeşekkürlerr inciim seni görmek de öylee
Nasılsın
Bana kalbin kadar temiz bi topik sayfasi daveti gondermissin gelmemmi heccccHosgeldin cayımmmm
caysız olur mu hiç
Seni görmemişim hoşbulduk.Hoş geldin sensiz olmaz.
Sen beni nasıl görmezsin oyarim o gozlerinSeni görmemişim hoşbulduk.
Ben de iyiyim şükür inciimiyiyim şükür sen nasılsın bizi pek bi yanlızlık sardı yollarınızı gözledik sizin nasıl geçti mapushanede
Çay varmı çayBana kalbin kadar temiz bi topik sayfasi daveti gondermissin gelmemmi hecccc
Biliyorum tatlım... Burda olmana sevindim. Zaten bir tek sen yazmistin bana...Tekrar hos geldin. Ortak arkadaşlarımızın oluşuna çok sevindim.Ora tutmadı pek. Baska yerlerde coştu diger kızlar.
Haklısın furdum kendimiSen beni nasıl görmezsin oyarim o gozlerin
Harikayimmm cnm sukur sen nasilsin su korona illetinden kurtulaydk daha iyi olacaz milletce ama bogulduk evdeÇay, nasılsın görüşemedik
Abla bizim burda ne işimiz.var bir fikrin varmıBiliyorum tatlım... Burda olmana sevindim. Zaten bir tek sen yazmistin bana...Tekrar hos geldin. Ortak arkadaşlarımızın oluşuna çok sevindim.
Ben de sevindim.Biliyorum tatlım... Burda olmana sevindim. Zaten bir tek sen yazmistin bana...Tekrar hos geldin. Ortak arkadaşlarımızın oluşuna çok sevindim.
Taze bittii ama birazdan bi bitki cayi ikram ederikkkÇay varmı çay
Ayy negom ben de zehirlemiş olabilirimHem de nasıl, ergen ergen birde düşün
Dur hele illa mantıkli yerlerde olman gerekmiyo. Gitme bir yere.Abla bizim burda ne işimiz.var bir fikrin varmı
böyle söyleme yavrum beni bitiriyorsun yaranamadım yavrum yaranamadım ne yaptınsa bana dayanamadımAhahahah belkim gelmezsin diye
Nasılsın
Allah bi daha düşürmesinBen de iyiyim şükür inciim ❤
Hücre gibiydi ama geldik şükür. Özlemişim ben de.