- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
Ahh kız benim öyle Bi şansım yok boyum o kadr uzun değil ya atanacam ya atanacamAy insallah benim koca atanamadı polis oldu. Ahlat agacında da diyo ya polislik icin atanamayan öğretmenlerin bulusma noktası diye.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahh kız benim öyle Bi şansım yok boyum o kadr uzun değil ya atanacam ya atanacamAy insallah benim koca atanamadı polis oldu. Ahlat agacında da diyo ya polislik icin atanamayan öğretmenlerin bulusma noktası diye.
İnsallah guzel haberler verirsin en kisa sürede.Merhaba kızlar uzun süredir bu sitedeyim bilen bilir az çok 3 senelik evliyim 23 yaşındayım İstanbul'da yaşıyorum
Bebiş yapmak için uğraşıyoruz ilk tüp bebek denemesi olmadı ikinciyi denedik oldu kese göründü bebek görünmedi şu an 1 haftalık süreç var önümüzde bebeği görebilecekmiyiz diye bekliyoruz hayat gailesi İşte herkes de farklı
Napti sana jerry evini basina mi yijktii
Sorma bende cücük olmasam polis olurdum.Ahh kız benim öyle Bi şansım yok boyum o kadr uzun değil ya atanacam ya atanacam
İnşallah canım haftaya pazartesi dananın kuyruğu kopacakİnsallah guzel haberler verirsin en kisa sürede.
Yaz mutlaka burda da.İnşallah canım haftaya pazartesi dananın kuyruğu kopacak
beni burdan pek tanıyan ben kime meydan okiyim?
Hoşgeldiniz kuzucummGeldik canım Youlost16 kutsaldan onur konuğu olarak çağarılmayı beklerdim ama neyse tesekkur ederim davetin icin
Evet habire yazarm buraya bugn sunu yaptm ettm diy oyuzden bastan soyleyeymAaaa sen çok sakincalisin seni kara listeye aldım
Yazmaz mıyım iyi veya kötü her şeyi yazarım canım artık buradayızYaz mutlaka burda da.
Sagol canim kaynaşalim tabiHoşgeldiniz kuzucumm
Olur muuu herkes onur konuğuu kaynaşıverelimm hemenn
Seni kaptanima. İspiklimde görEvet habire yazarm buraya bugn sunu yaptm ettm diy oyuzden bastan soyleyeym
Olsa bi dert olmasa başkaa ahhh ahh keçileri kaçırmam inş olana kadar ben bana mukayyet olunGönül işi olmadan olur mu be. Gel bana anlat dertlendikce. Premium sevgililik döneminden sonra evlendik eniştenle. Kaçıracaktım adamı artık.
Yine ne ispikliyosunSeni kaptanima. İspiklimde gör
Hoş geldin pariko... Buyrun ne iyi ettin de geldin.Kızlaar selam bende şuralara karışabilirmiyim acabaa Youlost16
kendi mi alamadım gülmektenYok ondan değil neye ugradigimi şaşırdım yeni gelin görücüye çıkmış.gibi hissettim elimi kolumu nereye koyacagimi bilmirem