Menemen yapacam karar verdim hamile halimle onu bulduğuna şükretsinBen tavuklu pilav yapınca çorba salata yapıyorum sadece. Yanına da yoğurtlu bi salata yapabilirsin.
Eee nasılsınHosbuldum canim
Cimcik çorbası ve karnabaharHosbuldum canım benim
Kızlar ne yemek var aksama
Negom bazlamayı tava da mı pişiriyorsunYemek mi konuşuyorsunuz. Dünden yemeğim vardı, bugün ekmek olarak bazlama yapayım dedim, onu yaparken bir kaç tane de katmer yaptım
Iyiyim galiba 15.hafta olmama rağmen hala bitmek bilmeyen bulantılarım var malesef onla uğraşıyorumEee nasılsın
Kendimi bir masa bir sandalye gibi hissettirdi bana. Ben bu his ile yaşayamam ki
Aramızda lafı olmaz öyle durumların bir gün de ben sana derim olur biterdoğru diyosuno da benim büyük başlıgim olsun sen beni affet
İlla gözüme sok hamarat olmadığımıYemek mi konuşuyorsunuz. Dünden yemeğim vardı, bugün ekmek olarak bazlama yapayım dedim, onu yaparken bir kaç tane de katmer yaptım
Bu tariften bana da ver@kendinisevenbiri geldi aklımaEki Görüntüle 2612333
Ooh afiyet olsun ☺Limonsuzzcay kız çayı sevmeyen ben senin nicki gördükten sonra canım nasıl çay çekti şuan yudumluyorum ah bu hamilelik
İlk defa yaptım ama bayıldım çok güzel oldu. Aynı hazır gibiİlla gözüme sok hamarat olmadığımıellerine sağlık ☺
Bu tariften bana da ver
Evet canım, sacım yokNegom bazlamayı tava da mı pişiriyorsun
E hani tarifİlk defa yaptım ama bayıldım çok güzel oldu. Aynı hazır gibi
ah kıyamammIyiyim galiba 15.hafta olmama rağmen hala bitmek bilmeyen bulantılarım var malesef onla uğraşıyorum
Anladım negom bende yapmak istiyorum da cesaret edemedim biEvet canım, sacım yok
Sen yaparsın ki canım, maşaallah maharetlisinah kıyamammçok kötü mü
Anladım negom bende yapmak istiyorum da cesaret edemedim bi
Hemen veriyorumE hani tarif
Sana kötü haberlerim var. Benim arkadaşın doğuma kadar devam ettiIyiyim galiba 15.hafta olmama rağmen hala bitmek bilmeyen bulantılarım var malesef onla uğraşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?