Mizahşörler Çıkmazı

sabahtan aksama çay kahve. cocuk oyala. 8. sinifa gidene test çözdurmye çalıs. lgs var malum. yorucu ama evde olmak icin çaba hatcadıgım ve sadece haftasonunun yetmedigi zamanlara inat mutlu olmaya çalısıyorum.

Artık herkes çok sıkıldı gerçekten abla.. İnşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer
Yapacak da bir şey kalmadı ki dimii.

Ben de normalde evdeyim bu sene ama illaki dışarı çıkar hiçbir şey yoksa yürüyüş yapar gelirdim. Şimdi balkondan uzakları izliyorum. Hem de havanın en güzel olduğu zmnlar

Ne yapalım yinede öyle böyle geçiyor

evet ya.
bugun markete goderim diye düsündum.
esim.gidiyor markete. dukkana da gidiyor. o malesef hep dısarıda. iste ne diyordum.market
ama cesaret edip gidemedim. eldiven ve maske de var .ama canim cikmak istemedi

arayayim eve getirsinler diye düsünüm ondan da vazgeçtim. insanlardan korkar oldum yaa

bir de adet donemindeyim. ağız tadıyla kaprisimi bile yapamadim.
kimsenin çekecek hli yok .
cocuklar da bunalacak diye tırsıyorum ama simdilik şikayet etmiyorlar. evde olmaktan memnunlarmiş

Dikkat et abla yinede hepimiz çıkmak istiyoruz ama bu 1 hafta çok önemli diyorlar..

ameceylm aklımdaydın ama belkim gelmezsin diye çağıramadım

Kapantı gitti bitti, bişeyim yok kimselere karşı.
Ama gelemememin nedeni, karantina yoğunluğum olur anca. Eskisi gibi fırsat bulamıyorum ki zebra sagol
Amecey beni hatırladın mi
Tatlım nasılsın ben iyiyim.
İyi olmana sevindim abla, ben de iyiyim. Hatırladım :)

Sagolll canimmm sende katilll seviniriz
Caycm eksik olma ,fırsatım oldukça bakarım.

Rica ederim sadece açıklamak istemiştim Gelmen mutlu eder

sabahtan aksama çay kahve. cocuk oyala. 8. sinifa gidene test çözdurmye çalıs. lgs var malum. yorucu ama evde olmak icin çaba hatcadıgım ve sadece haftasonunun yetmedigi zamanlara inat mutlu olmaya çalısıyorum.
Lgs de ertelendi mii ablaa.

İçimiz dışımız çay kahve oldu vallahi

Boşver dinlen kendine zaman ayır,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…