Mizahşörler Çıkmazı

Yemek odasının camını sildim perdesini suya bastım mobilyaları sildim yerleri sildim Vileda ile değil elimle eğilerek sildim. Bugünlük bitti çocuğu uyuttuktan sonra yemek yapacağım
@samdan çocuğu da yarım saat önce uyuttum. Şimdi biraz dinleniyorum. Kendime battaniye örüyorum

Biliyorum kuzu ablaminkide öyleydi ☹ sağlıklı olsunda dişimi sıkarım napayim
Ben hamilelikte mide bulantısı kramp nedir bilmedim o kadar rahat bir hamilelik geçirdim ki. Ama doğum yaptım Allah göğüs yaraları ağlayan çocuk ağrılar sızılar gazlar İnşallah seninki de tam tersi olur

Sağol tatlım

Casper25 kaç kere etiket yaptım sana bugün, sessiz sessiz makarna yiyon dimi

Tavuğu mu kestiniz yoksaa
Tavuklu pilav yapiyorum yimege Beyimi geceye gonderip rahat rahat takilacagim
Kesemedik cunku hava cok yagmurlu zavallilarim kumesten cikamadi

benim de öyle oldu.
uykusuzluk .aglama göğusler vs. hamileliklerim çicek gibiydi.

Ohhh afiyet ve bol keyif olsun

O zamana kadar accık daha etlenir onlar e alırız bi tavuklu pilavını turşular da benden
Tursumu bu sene bi velim kurmus. Ogretmenler gununde hediye olarak 2 bidon tursu getirmisti cocugum Nasil lezzeyliydi Allaaam oyle. Topraga gommustu bi sure sonra cikarip getirmisti. Bitirdik tabi 24 kasimdan beri kari koca 10 kilo tursuyu.
Sen tursu getir mutlaka

sorma. sıkılıyorum . 3 .haftada evdeyim. daha ne kadar uzar bilmem. 30 nisana kadar okul tatil.
ben haftalik olarak düzenlenen tablo ile evde kaliyorum
simdilik her hafta ismim yaziliyor.yemek bulasik.camasir.sabah kahvalti hazirla. öglen mısır patlat .meyve soy . az omce borek yaptim tavada kiymali.
aksam yogurtlu corba pisircem.
gec yatma var .gec kalkma.
kafayi yemeden bu süreç de geçecek insallah
sen neler uyapiyorsun

ay tirsu cok severim. ama artik kuran kimse yok.benim kurdugum oyle lezzetli gelmiyor

Allah ne güzel hediye o öyle

Ahh kuzum turşun yok mu senin şimdii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…