• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mizahşörler Çıkmazı

Yemek odasının camını sildim perdesini suya bastım mobilyaları sildim yerleri sildim Vileda ile değil elimle eğilerek sildim. Bugünlük bitti çocuğu uyuttuktan sonra yemek yapacağım
@samdan çocuğu da yarım saat önce uyuttum. Şimdi biraz dinleniyorum. Kendime battaniye örüyorum
IMG_20200401_153330.jpg

Biliyorum kuzu ablaminkide öyleydi ☹ sağlıklı olsunda dişimi sıkarım napayim
Ben hamilelikte mide bulantısı kramp nedir bilmedim o kadar rahat bir hamilelik geçirdim ki. Ama doğum yaptım Allah göğüs yaraları ağlayan çocuk ağrılar sızılar gazlar 🙄İnşallah seninki de tam tersi olur

Hemen veriyorum
❗Selanik gevreği ❗
4 tane yumurta
Bir su bardağı şeker
3 kaşık sıcak su
Bir yemek kaşığı sirke
Yarım su bardağı sıvı yağ
2 su bardağından biraz fazla un
1 paket kabartma tozu
Bir su bardağı fındık
1 su bardağı kuru meyve
Kuru meyve yerine incir kuru üzüm vesaire kullanabilirsin.
Yapılışı
Yumurta ile suyu 3 dakika çırp. sonra şekeri ekle şeker eriyene kadar iyice çırp. kuru meyveler ve fındık darağacı bütün malzemeleri kat karıştır kek hamurundan daha yoğun bir kıvam olacak. sonra Kuru meyveleri fındığı ekle 170 dereceli fırında üzeri kızarana kadar çok pişir. Piştikten sonra rahat kesilmesi için ister bir gün beklet ister buzluğa koy biraz hafif sertleşsin. Sonra kekleri ince ince kesiyorsun tepsiye diz 130 derecede hafif pembeleşinceye kadar pişir tekrar
Sağol tatlım 😘

Casper25 Casper25 kaç kere etiket yaptım sana bugün, 😂 sessiz sessiz makarna yiyon dimi 😂😂

Tavuğu mu kestiniz yoksaa 😂
Tavuklu pilav yapiyorum yimege 😂 Beyimi geceye gonderip rahat rahat takilacagim 😂
Kesemedik cunku hava cok yagmurlu zavallilarim kumesten cikamadi 🙄

Ben hamilelikte mide bulantısı kramp nedir bilmedim o kadar rahat bir hamilelik geçirdim ki. Ama doğum yaptım Allah göğüs yaraları ağlayan çocuk ağrılar sızılar gazlar 🙄İnşallah seninki de tam tersi olur
benim de öyle oldu.
uykusuzluk .aglama göğusler vs. hamileliklerim çicek gibiydi.

Ohhh afiyet ve bol keyif olsun 😍😍

O zamana kadar accık daha etlenir onlar 😂e alırız bi tavuklu pilavını 😂 turşular da benden 😋😋
Tursumu bu sene bi velim kurmus. Ogretmenler gununde hediye olarak 2 bidon tursu getirmisti cocugum 😂😍 Nasil lezzeyliydi Allaaam oyle. Topraga gommustu bi sure sonra cikarip getirmisti. Bitirdik tabi 24 kasimdan beri kari koca 10 kilo tursuyu. 😍😂
Sen tursu getir mutlaka 😂

sorma. sıkılıyorum . 3 .haftada evdeyim. daha ne kadar uzar bilmem. 30 nisana kadar okul tatil.
ben haftalik olarak düzenlenen tablo ile evde kaliyorum
simdilik her hafta ismim yaziliyor.yemek bulasik.camasir.sabah kahvalti hazirla. öglen mısır patlat .meyve soy . az omce borek yaptim tavada kiymali.
aksam yogurtlu corba pisircem.
gec yatma var .gec kalkma.
kafayi yemeden bu süreç de geçecek insallah
sen neler uyapiyorsun

Tursumu bu sene bi velim kurmus. Ogretmenler gununde hediye olarak 2 bidon tursu getirmisti cocugum 😂😍 Nasil lezzeyliydi Allaaam oyle. Topraga gommustu bi sure sonra cikarip getirmisti. Bitirdik tabi 24 kasimdan beri kari koca 10 kilo tursuyu. 😍😂
ay tirsu cok severim. ama artik kuran kimse yok.benim kurdugum oyle lezzetli gelmiyor

Allah ne güzel hediye o öyle 😍

Ahh kuzum turşun yok mu senin şimdii :110:

Back