Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yemek odasının camını sildim perdesini suya bastım mobilyaları sildim yerleri sildim Vileda ile değil elimle eğilerek sildim. Bugünlük bitti çocuğu uyuttuktan sonra yemek yapacağımgünaydın canım:)
kabul ediyorum ben. çamaşır atıp makineye evi toplicam10 dk sonra raporla burdaym
![]()
O dediği ben oluyorumhayir o bana meydan okuduben bütün ozel temizliğimi senin topiginde yapıyorum
![]()
Gece yemeyip yattgm yogurtlu makarnami yiyorum canom
Yemek odasının camını sildim perdesini suya bastım mobilyaları sildim yerleri sildim Vileda ile değil elimle eğilerek sildim. Bugünlük bitti çocuğu uyuttuktan sonra yemek yapacağım
O dediği ben oluyorumNego
Heyo kızlar bende geldim ama dersenizki sen giit seni istemiyozz yinede gitmem bilginiz olsun
Yok yok biz kimseyi istememezlik yapmayızHeyo kızlar bende geldim ama dersenizki sen giit seni istemiyozz yinede gitmem bilginiz olsun![]()
Sende gel topiğe, su çok güzelO dediği ben oluyorumNego
Kendimi bir masa bir sandalye gibi hissettirdi bana. Ben bu his ile yaşayamam kiohaseni burdan negonun topigine transfer ederler ben sana deyim
neler yapmışsın ellerine sağlık
şu an yazdığım seyden utandimözür dilerim canım
Nego
Hosbuldum canım benimYok yok biz kimseyi istememezlik yapmayız
Hoşgeldin canım ❤
Etiket alayımSende gel topiğe, su çok güzel![]()
Fırında beşamel soslu karnıbahar, yahni, salata ve bonus olarak Selanik gevreğiHosbuldum canım benim
Kızlar ne yemek var aksama
Mercimek çorbası tavuk sote bide pilav ama ne pilavı karar veremedimHosbuldum canım benim
Ohh afiyet olsun canimmFırında beşamel soslu karnıbahar, yahni, salata ve bonus olarak Selanik gevreği
Bende dünden tavuk pilavı var ama yanına ne yapılır bilemedimkiMercimek çorbası tavuk sote bide pilav ama ne pilavı karar veremedim☺
görürsün elbet bi günÖnce bir gercekte görem
Ya Elhanim bayılıyorum mesajlarına ❤![]()
mekikle okurum bend eYaaaaa
Gordunmuuu once dene sonra konus meydan okumaya gel meydanlara
ay olur mu canım benim ne iyi ettin geldin hosgeldinHeyo kızlar bende geldim ama dersenizki sen giit seni istemiyozz yinede gitmem bilginiz olsun![]()
Aksama mercimek corbası salata başka yokHosbuldum canım benim
Hosbuldum canimgörürsün elbet bi gün
mekikle okurum bend e
ay olur mu canım benim ne iyi ettin geldin hosgeldin
Aksama mercimek corbası salata başka yokçünkü ben diyetteyim :/
Ben tavuklu pilav yapınca çorba salata yapıyorum sadece. Yanına da yoğurtlu bi salata yapabilirsin.Bende dünden tavuk pilavı var ama yanına ne yapılır bilemedimki