- 13 Ocak 2020
- 45.077
- En iyi cevaplar
- 2
- 171.255
- 548
- 33
Ben bazen yiyom makarnayla.hakkateen yanına da ekmek yiyoz muu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bazen yiyom makarnayla.hakkateen yanına da ekmek yiyoz muu
Makarnada yemekmi.yahu 15 günde bir pişer yarışı kuslara gidiyo camın önüne koyuyorum dondurma kabınaAllaaam karantina sonrasi ins sadece ben 200 kilo olmaam
Hayden herkes makarna yesin
sen gece tatlı yedin ne diyetinden bahsediyorsunBen diyeti bozdum. Pazartesi başladım salı boşladım
Yırtık dondan fırlar gibi geldik eccuk kafa dnleyek ya
Vallaha ayıpçıl seylee yaziyollaaaayyy bugün ikinci yırtık don duymamızz Casper25 D:
İnce, kibar anlamindaysa nahif, acemi, saf, toy anlamindaysa naif maalesef...yalnız değilsin kuzum çoğu metinlerde hep naif geçiyor...tdk nin çok bilmişligi işteAbla Türk dilim çok iyidir ama ilk defa nahif duydum
allah affetsin ben de yiyormmBen bazen yiyom makarnayla.
ben de demiyorumm
Ben çok seviyorum kendime yapıyorum öğrencilikten gelen bağımlılık esim iki kaşık yer o kadarMakarnada yemekmi.yahu 15 günde bir pişer yarışı kuslara gidiyo camın önüne koyuyorum dondurma kabına
bozdum diyom yasen gece tatlı yedin ne diyetinden bahsediyorsun
Bugün herkesin akşam yemeee makarna mıymış ayolBenimde dolapta makarna var başka biseyler yapacağım makarna yiyesim yok
Keske tencereyi cekip atsam suraya ama neyse rezil olmayim daha fazlaMakarnada yemekmi.yahu 15 günde bir pişer yarışı kuslara gidiyo camın önüne koyuyorum dondurma kabına
Yemeyin be yemeyinallah affetsin ben de yiyormm
Tşk ederim canım hos buldumhoşgeldiniz ay çok eglendim ya. gülmekten katildim resmen
sen de aşırı esprili birisin iyi ki geldin :)
Öğlen menüsündeydi o aslındabozdum diyom ya
Bugün herkesin akşam yemeee makarna mıymış ayol
Yaaa ben yemiyom siz de yemeyin.Bende yiyorum
bilmem ki samdanım mesela 28 29 yaşlarımdayken şuan bnm yaşımda olanlar arkadaş olsun bana diye düşünüyorum o yüzden sizlere hepp öyle diyorumm ama sevdiğimden yakın gördüğümden :) saygıısızlık değill umarıımabla deyince rahat etceksen abla de :) sen bana samdanim dersin hep
Samdanim gülümse benim diyet takımımdan onu bir gün görmesem yüzüm gülmez. neşe pinarim o benim. Hep böyledir maşallah.hoşgeldiniz ay çok eglendim ya. gülmekten katildim resmen
sen de aşırı esprili birisin iyi ki geldin :)
Bende gece menusunde hihoyttÖğlen menüsündeydi o aslında