• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mizahşörler Çıkmazı

Hakkaten bak duygulandım şimdi geçen yıl bu zamanlar tohum ekiyorduk ha bire :KK70:

şu an meyveler ağlama döneminde 🤦
:D :D bizimki vazgeçtik öyle oldu. resmen siz bana karar veremezsiniz ben kendim gelirim dedi velet🤦 hala reste rest🙄

Orda iki taraf da iki manaya hakim olunca karıştı. 🤣 Ben kesinlikle nazenin şeklinde kullanmak istedim. Ben de tarih mezunuyum. Kitap elimden geldiğince okurum. Türkçemizin doğru kullanılmasından hoşlanırım. Sms çocuklarıyız biz ama o zamanlar da sesli harfleri yazmamak yerine t9 kullanırdım. 🤗
İlberim ortayim benim....Tarih okumaya bayılırım . Dilimize gösterdiğin hassasiyet için de kutlarım seni bebeğim. Çok teşekkür ederim. Naif ile nahif farkını ortaya koydugun için. :KK36: :KK36: :KK36:
Sohbetimizin ilmi temellere dayanması kaliteli bir zaman gecirmemize vesile oldu. Bayıldım sana. :KK60:
İnşallah sık sık muhabbetimiz olur. :KK36:

O yüzden dışarı çıkma.yasagi çıkar diye raflar boş.hepsi sizin evdemi :KK70: :KK70: :KK70:
Valla beyim gecen hafta her nobet donusu 3 paket makarnayla geldi. Tam 5 gun yapti bunu 😂
Alan gorunce dayanamadim dedi 😂
Evet hepsi bizde.ve dun salcali yedim bugun peynirli. Yarin da insallah dommates soslu yaparsam elhamdulillah doyariz 😂😂😂

İlberim ortayim benim....Tarih okumaya bayılırım . Dilimize gösterdiğin hassasiyet için de kutlarım seni bebeğim. Çok teşekkür ederim. Naif ile nahif farkını ortaya koydugun için. :KK36: :KK36: :KK36:
Sohbetimizin ilmi temellere dayanması kaliteli bir zaman gecirmemize vesile oldu. Bayıldım sana. :KK60:
Olur insallah bundan sonra. :KK36:

Ya abla ben seni yicem valla. Nasil naHifsin sen oyle 😂😍😍😍
Makarna ustune elhan tatlisi yiyecegim simdi 😍😂😂

Valla beyim gecen hafta her nobet donusu 3 paket makarnayla geldi. Tam 5 gun yapti bunu 😂
Alan gorunce dayanamadim dedi 😂
Evet hepsi bizde.ve dun salcali yedim bugun peynirli. Yarin da insallah dommates soslu yaparsam elhamdulillah doyariz 😂😂😂
Bizde 3 tane 5 kiloluk var senin kocan gibi benim kocada makarnaya çalıştı :KK70: kim yiyecekse

Back