How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Mizahşörler Çıkmazı

kız bozulmasan göm o zamn 😂
makarna diye ilk sen dedin demi. Sinirlerim bozuldu. Resmen 1 buçukta makarna yedirdin millete. İnşallah fazladan 10 kilo alırsın 😈😈😈😈

Sağol tatlım 😂
Biz de yemek bozulmaz sabaha görmem ben onu :KK70: :KK70: Su içmeye tuvalete diye kalkan yemek yiyor bizde :KK70::KK70: en büyük hobimiz ailecek yemek yemek :rolleyes:

Gün geçmiyor ki canımız sıkılmasın ve gündemde yeni bişeyler olmasın :KK14:

Evde kaldığımız şu günlerde canı sıkılan, temizlik yapmaktan elleri çatlayan, dezenfektanla, kolonyayla, sirkeyle ve karbonatla arasında duygusal bağ oluşturan, bir derdim var diyen, geyik benim işim diyen, arkadaş canlısıyım diyen herkes çayını çekirdeğini alsın gelsin :KK5:

coronanın bizi eve hapsettiği şu günlerde çıldırmamak ve corona bittikten sonra da gülmek için açtığım topiğime herkes davetlidir.:KK5:

meydan okuma, ödül, ceza sistemi mevcuttur. detaylar aşağıdadır.

meydan okumaları gün saat fark etmeksizin her konuda yapılır ( temizlik, spor, yemek, kitap okuma, film izleme, oyun oynama... )

meydan okunan kişi imkanları dahilinde yapmak zorundadır😒🤪

ödül ceza yöntemi topiğin akışına göre belirlenecek olup standart barındırmamaktadır :KK53:

Bu şarkı benden hepinize armağan :KK200:

Onur konuklarım ❤

Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
kk birinci noteri kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel HayatSevinceGuzel
Casper25 Casper25
@mehlika nur
@Limonsuzzcay
@Cay6
@bi prenses annesi
S Siyah_incim
@Negoo
@FairyTale16
@Calciferr
Bonus Bonus
Gulumse24 Gulumse24
@_Gulnihal_
❤❤❤

Eyvallah goç :KK59: heyirli olsun

Su içmeye tuvalete diye kalkan diyorum :KK70: :KK70: araya virgül koymayı unuttuk diye yani sende oldumu şimdi hihh :63:
Virgül önemli. Beynim bulanmaya müsait benim 😂 biraz önce birisi tuvalette makarna yiyip hiç kalkmamaktan bahsediyordu ee napıyım ben 😂

Back