- 16 Ağustos 2019
- 892
- 2.290
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama domates sosluyla güzel oluyoor napalımYemeyin be yemeyin![]()
Yarin kesim domates soslu yapmaliyimama domates sosluyla güzel oluyoor napalım![]()
kız bozulmasan göm o zamnÖğlen menüsündeydi o aslında![]()
![]()
makarna diye ilk sen dedin demi. Sinirlerim bozuldu. Resmen 1 buçukta makarna yedirdin millete. İnşallah fazladan 10 kilo alırsınYaaa ben yemiyom siz de yemeyin.
Sağol tatlımAfiyet olsun cınım![]()
![]()
Hadi yaaBende gece menusunde hihoytt![]()
Üff benimde çok canım çekti ben de yapacamYarin kesim domates soslu yapmaliyim![]()
Tşk ederim canımhos buldum
Ayip ayip
Iyi gecelerBen yatıyorum bacılar insallahGulumse24 in ruyalarina girer karın gurultum. Aklına düşürdüklerim de hakkını helal etsin.
![]()
bilmem ki samdanım mesela 28 29 yaşlarımdayken şuan bnm yaşımda olanlar arkadaş olsun bana diye düşünüyorum o yüzden sizlere hepp öyle diyorumm ama sevdiğimden yakın gördüğümden :) saygıısızlık değill umarıım![]()
Adı üstünde.makarna yahu sanki borekten corekten bahsediyorlar makarna.makarnaama domates sosluyla güzel oluyoor napalım![]()
İyi geceler guruk gurukBen yatıyorum bacılar insallahGulumse24 in ruyalarina girer karın gurultum. Aklına düşürdüklerim de hakkını helal etsin.
![]()
Allah bizi bildigi gibi etsinÜff benimde çok canım çekti ben de yapacam![]()
Samdanim gülümse benim diyet takımımdan onu bir gün görmesem yüzüm gülmez.neşe pinarim o benim. Hep böyledir maşallah.
![]()
Ben pek gelemem canım ara sıra uğrarım ben başka topikte takiliyombundan sonra sık sık meydan okuruz birbirimizetanistik nasıl olsa
![]()
Hehhh aynenben 15 yasa kadar abi abla demem:) bence de resmiyet giriyo abla abi deyince araya:)
Benim yerime de çek ben içmiyorum çünküAyip ayip
Gidem de iki sigara icem dertlendim![]()
![]()