- 8 Aralık 2016
- 26.659
- 102.449
- 598
- 38
Bana kıyma.kavur sana makarna haslarim ben 5 kilo tuvakete otur yerindende. Kalkma üstten ye alttan sal gitsinHerkeste makarna var ya ben de kiyma çıkarıyım buzluktan kymalı yaparım en büyük tenceremde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana kıyma.kavur sana makarna haslarim ben 5 kilo tuvakete otur yerindende. Kalkma üstten ye alttan sal gitsinHerkeste makarna var ya ben de kiyma çıkarıyım buzluktan kymalı yaparım en büyük tenceremde.
Ben yerimBizde 3 tane 5 kiloluk var senin kocan gibi benim kocada makarnaya çalıştı kim yiyecekse
Aa yok okadar da degil abla demesemde olurmus ama olsun büyugumsun nede olsa
şuan herkes bi mutfağa koşuyorÜff dolaptaki makarnayı aklıma düşürdünüz ya
Müsadenle kusuyorumBana kıyma.kavur sana makarna haslarim ben 5 kilo tuvakete otur yerindende. Kalkma üstten ye alttan sal gitsin
Kaç kilosunkiKendim filim bence
Kazen beye diyim de adimi fil kadin yapsin
Tesekkur ederim ❤ iyi geceler. nasıl rahat edersen yasnazim:)
DememKaç kilosunki
O yüzden türk kadinlari 65 kilodan aşa yokşuan herkes bi mutfağa koşuyor
Ben diyeti bozdum. Pazartesi başladım salı boşladımşuan herkes bi mutfağa koşuyor
Canımmehlikam
Yırtık dondan fırlar gibi geldik eccuk kafa dnleyek yaherkes dağıldı da öyle görebild sayfanin sonunu vay arkadaş ya zepra ne bereketli topigin var maşallah
Gel gel birak oraları. Makarna var mi dolapta?Canım
Biriken 20 sayfa hiç bitmiyor,okudukça yenileri ekleniyor,
Maşaallah topigimize ❤
ben de demiyorumm. nasıl rahat edersen yasnazim:)
hakkateen yanına da ekmek yiyoz muuO yüzden türk kadinlari 65 kilodan aşa yok
Canım
Biriken 20 sayfa hiç bitmiyor,okudukça yenileri ekleniyor,
Maşaallah topigimize
ayyy bugün ikinci yırtık don duymamızz Casper25 D:Yırtık dondan fırlar gibi geldik eccuk kafa dnleyek ya