- 8 Aralık 2016
- 26.659
- 102.449
- 598
- 38
Herif bacaklarımı bacaklarina dolamış ahtapot gibi nasıl kalkim sanki gece mutfa kaçan benimGit salonda izle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herif bacaklarımı bacaklarina dolamış ahtapot gibi nasıl kalkim sanki gece mutfa kaçan benimGit salonda izle
Dedi ve sandvicini issirdiAy hepinizin gunahına girmiyim. Gulumse24 kızdı korktum yemiyom.
Insallah canim nasip kismet
vay arkadaşş illa yiyecekO zaman daha çok gürültü yapıyo yan komşu mu duysun
Bebeğim makalelerde edebi metinlerde sanatçılar her iki anlama gelecek şekilde kullanmışlar naif ve Nahit biçiminde..TDK cim aradaki farkı net bir şekilde ortaya koymuş. Mervecimmm sağ olsun araştırıp bize sunmuş. Yıllardır naif olarak kullanıyoruz h' sesini zaten çıkarmayı sevmez bizim Türkler. Komediye bak ki kızcağız kibarca soruyor doğru di mi diye....yok canım yanlis o....tıkladım kuzuum ben hepp naif diyodum orda yazan anlamndaa amaa :)
Bilmiyorum de bakiiim yasiniben okuyorum ama yazamıyorum. Utanıyorum
abba değil misin kız. Sen benim yaşımı biliyon mu ki
ay o daha fena
Diyele allasen
Ya ban olmasa ben daha çok yazacam da korkuyom.Artı onsekizde zaten bi ben varım bir de Merve gerçi eskisi gibi engin bilgilerimi aktaramiyorum ama olsun
Yaaa makarna hassas noktam gece yapar yerim ben
Ya deme sunu yogurtlu makarna var dolapta ufacik bi kase yesem nolur diye aklma sokcan smdjii
Komşusu açken tok yatan bizden değildir öğlen saat 3.30 da yedigimle duruyorum benede gunahhhBen yiyeceğim sanırsam can boğazdan gelir
Abla Türk dilim çok iyidir ama ilk defa nahif duydumBebeğim makalelerde edebi metinlerde sanatçılar her iki anlama gelecek şekilde kullanmışlar naif ve Nahit biçiminde..TDK cim aradaki farkı net bir şekilde ortaya koymuş. Mervecimmm sağ olsun araştırıp bize sunmuş. Yıllardır naif olarak kullanıyoruz h' sesini zaten çıkarmayı sevmez bizim Türkler. Komediye bak ki kızcağız kibarca soruyor doğru di mi diye....yok canım yanlis o....
Bende 1 saat once yaptim. Tvde reklamini gorunce kendimi kaybettim bi anYaaa makarna hassas noktam gece yapar yerim ben
Kirilmis kalbime bi nebze dokunabilirsin belkidemek yemeklerime aşıktın sana hemen imzalı bir tepsi kurabiye yolluyorum
Anaa nasil dayaniyosuun.?Komşusu açken tok yatan bizden değildir öğlen saat 3.30 da yedigimle duruyorum benede gunahhh
Yok kız şaka yaptım. Ablalık kadar küçük değilim 25Bilmiyorum de bakiiim yasini
Amin canim cok sagol evet az kaldi bakalim
Yemicem ben söz ama kendime yarın makarna yapcam.Komşusu açken tok yatan bizden değildir öğlen saat 3.30 da yedigimle duruyorum benede gunahhh
Demem yeter ben yatiyorm basim agriyo gorusurz yarinben okuyorum ama yazamıyorum. Utanıyorum
abba değil misin kız. Sen benim yaşımı biliyon mu ki
ay o daha fena
Diyele allasen
Bence bugunun isini yarina birakmaYemicem ben söz ama kendime yarın makarna yapcam.
Insallah abla insallah❤ (yaşın benden büyüktur diye dedim 23 yasindayimda)güzel haberlerle gel yasnazim
Hayıır deme deme bunu bana deme.Bence bugunun isini yarina birakma
O yüzden dışarı çıkma.yasagi çıkar diye raflar boş.hepsi sizin evdemiAnaa nasil dayaniyosuun.?
Ben 15.30dan sonra rahat 4 ogun yemisimdir