- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.586
- 598
Hayırlı geceler yasomDememyeter ben yatiyorm basim agriyo gorusurz yarin
Sana bi diyet salata yapam mı? Oh şöyle en güzelindenKomşusu açken tok yatan bizden değildir öğlen saat 3.30 da yedigimle duruyorum benede gunahhh
Ehh cebime gir kuculdeYok kız şaka yaptım. Ablalık kadar küçük değilim25
Hakkaten bak duygulandım şimdi geçen yıl bu zamanlar tohum ekiyorduk ha bire
Karnında.fil ola bilirmiAnaa nasil dayaniyosuun.?
Ben 15.30dan sonra rahat 4 ogun yemisimdir
Amann üzülme kız hepimiz bir gün yaşlanacazEhh cebime gir kuculde
Abla diyo bide valla aglicaktm annneee bu bana abla diyooo diye20 li yaslarma veda etmemin huznunu yasiyorum8 aydir
İlberim ortayim benim....Tarih okumaya bayılırım . Dilimize gösterdiğin hassasiyet için de kutlarım seni bebeğim. Çok teşekkür ederim. Naif ile nahif farkını ortaya koydugun için.Orda iki taraf da iki manaya hakim olunca karıştı.Ben kesinlikle nazenin şeklinde kullanmak istedim. Ben de tarih mezunuyum. Kitap elimden geldiğince okurum. Türkçemizin doğru kullanılmasından hoşlanırım. Sms çocuklarıyız biz ama o zamanlar da sesli harfleri yazmamak yerine t9 kullanırdım.
Valla beyim gecen hafta her nobet donusu 3 paket makarnayla geldi. Tam 5 gun yapti bunuO yüzden dışarı çıkma.yasagi çıkar diye raflar boş.hepsi sizin evdemi
Begendigin huylarina odaklannn
Olur insallah bundan sonra.İlberim ortayim benim....Tarih okumaya bayılırım . Dilimize gösterdiğin hassasiyet için de kutlarım seni bebeğim. Çok teşekkür ederim. Naif ile nahif farkını ortaya koydugun için.
Sohbetimizin ilmi temellere dayanması kaliteli bir zaman gecirmemize vesile oldu. Bayıldım sana.
İnşallah sık sık muhabbetimiz olur.
Ya abla ben seni yicem valla. Nasil naHifsin sen oyleİlberim ortayim benim....Tarih okumaya bayılırım . Dilimize gösterdiğin hassasiyet için de kutlarım seni bebeğim. Çok teşekkür ederim. Naif ile nahif farkını ortaya koydugun için.
Sohbetimizin ilmi temellere dayanması kaliteli bir zaman gecirmemize vesile oldu. Bayıldım sana.
İnşallah sık sık muhabbetimiz olur.
Bizde 3 tane 5 kiloluk var senin kocan gibi benim kocada makarnaya çalıştıValla beyim gecen hafta her nobet donusu 3 paket makarnayla geldi. Tam 5 gun yapti bunu
Alan gorunce dayanamadim dedi
Evet hepsi bizde.ve dun salcali yedim bugun peynirli. Yarin da insallah dommates soslu yaparsam elhamdulillah doyariz
Insallah abla insallah❤ (yaşın benden büyüktur diye dedim 23 yasindayimda)
DidimHayıır deme deme bunu bana deme.
Aa yok okadar da degilhaziranda 29 olcam teyze bile diyebilirsin yasnaz
Hayır kötü kadın seni yapmicam bunuDidim
Kalk da makarna siyu koy hadi
Ben de karbonhidrat seytani oldum iyi mi
Kendim filim benceKarnında.fil ola bilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?