Mizahşörler Çıkmazı

Hakkaten bak duygulandım şimdi geçen yıl bu zamanlar tohum ekiyorduk ha bire

şu an meyveler ağlama döneminde
bizimki vazgeçtik öyle oldu. resmen siz bana karar veremezsiniz ben kendim gelirim dedi velet hala reste rest

İlberim ortayim benim....Tarih okumaya bayılırım . Dilimize gösterdiğin hassasiyet için de kutlarım seni bebeğim. Çok teşekkür ederim. Naif ile nahif farkını ortaya koydugun için.
Sohbetimizin ilmi temellere dayanması kaliteli bir zaman gecirmemize vesile oldu. Bayıldım sana.
İnşallah sık sık muhabbetimiz olur.

O yüzden dışarı çıkma.yasagi çıkar diye raflar boş.hepsi sizin evdemi
Valla beyim gecen hafta her nobet donusu 3 paket makarnayla geldi. Tam 5 gun yapti bunu
Alan gorunce dayanamadim dedi
Evet hepsi bizde.ve dun salcali yedim bugun peynirli. Yarin da insallah dommates soslu yaparsam elhamdulillah doyariz

Olur insallah bundan sonra.

Ya abla ben seni yicem valla. Nasil naHifsin sen oyle
Makarna ustune elhan tatlisi yiyecegim simdi

Valla beyim gecen hafta her nobet donusu 3 paket makarnayla geldi. Tam 5 gun yapti bunu
Alan gorunce dayanamadim dedi
Evet hepsi bizde.ve dun salcali yedim bugun peynirli. Yarin da insallah dommates soslu yaparsam elhamdulillah doyariz
Bizde 3 tane 5 kiloluk var senin kocan gibi benim kocada makarnaya çalıştı kim yiyecekse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…