- 12 Mart 2019
- 14.823
- 34.220
- 598
Kızim sus gece gece ya ne ugrasiyosun benimle simdi burda bisey dicem olmicakSende kimseyi tanıyamıyon haa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızim sus gece gece ya ne ugrasiyosun benimle simdi burda bisey dicem olmicakSende kimseyi tanıyamıyon haa
su iç suuYa uf ya karnım guruldarken nasıl uyuyacam
Bu mesajı görene kadar toktumAy acıktım ben ne yesem de yatsam
Çok oldu ve şamdanım. Uzaklaştım gittim. Özledim de sizi.
O zaman daha çok gürültü yapıyo yan komşu mu duysunsu iç suu
Hakkaten bak duygulandım şimdi geçen yıl bu zamanlar tohum ekiyorduk ha birenihalim iyi yönünde bakalim :) duygusal bebeler bunlar
istediğin kadar ağla bebisim subat mart ayinda iliski yasaklansin akrep bebeler olmasin diye kampanya baslatcam yakinda
O bi istisnaydi kiz benim esim ve annesi babasi ablalari okdr beceriklilerdir ki anlatamamm ...
Esimin caliskanlgni demeden gecemezdim cnkusunu biliyon
Dur o konuyu konusmicaz burda.
Hatirladinmi dedm heralde yaa geri donup bakamam hic bulamamben de yarışmaya katılıp çıkıyorum ekseriyetle:) anacım niye saplantılı aşık gibi beni tanıdın mı diyorsun
Git salonda izleKoca uyuyo sabah bakarım
Ben demin bir tabak peynirli makarna gomdumO zaman daha çok gürültü yapıyo yan komşu mu duysun
korusun tabi yoksa topiğe kim sahip çıkacakaman Allah korusun
Ama ben seni sürtünmeli konulardan tanıyorum ahah
Anladım kuzum hakkında hayırlısı insallah hersey yolundadırHayir canim hic biseyim yok suan hic transfer olmamis kese görmemis eski ben gibiyim
ben okuyorum ama yazamıyorum. UtanıyorumArtı onsekizde zaten bi ben varım bir de Merve gerçi eskisi gibi engin bilgilerimi aktaramiyorum ama olsun
abba değil misin kız. Sen benim yaşımı biliyon mu kiYa ozru kabahatnden buyuk aysen gruda gbi olcam smdiii abla diyoo banaaaa
ay o daha fenakaynanam buraları bilmez eltim yok görümcemle görüşmem de kocam sandım
Diyele allasenKızim sus gece gece ya ne ugrasiyosun benimle simdi burda bisey dicem olmicak
demek yemeklerime aşıktın sana hemen imzalı bir tepsi kurabiye yolluyorumHatirladinmi dedm heralde yaa geri donup bakamam hic bulamam
Askolsn yaptgn yemeklere asiktik be oylar veriyordum bazi bazi tsk msjlarnda yaziyordun bana
Yaaa makarna hassas noktam gece yapar yerim benBen demin bir tabak peynirli makarna gomdum
Insallah canim nasip kismetkorusun tabi yoksa topiğe kim sahip çıkacak
Anladım kuzum hakkında hayırlısı insallah hersey yolundadır
Begendigin huylarina odaklannntamam bana beceriksiz kakalamislar
Ya deme sunu yogurtlu makarna var dolapta ufacik bi kase yesem nolur diye aklma sokcan smdjiiYaaa makarna hassas noktam gece yapar yerim ben
Ben yiyeceğim sanırsam can boğazdan gelirAy hepinizin gunahına girmiyim. Gulumse24 kızdı korktum yemiyom.