- 16 Ağustos 2019
- 892
- 2.290
- 113
Nerde beleş oraya yerleşBana sactigin paralara kıyıp alamadinmi ahhh canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerde beleş oraya yerleşBana sactigin paralara kıyıp alamadinmi ahhh canım
Ya uf ya karnım guruldarken nasıl uyuyacam
Göbeeemi açıp kocama gösteriyom baksana diyomNe yemeği kııııız bu saatte hiç biley yeme doooğru yatağa sonra bu gobek ne bu toto ne baslıyoruz
Ahahahahha niye tanıyomus gibi davranıyorsun o zaman bende havalanmıştım bak nasıl da tanınıyorum diye
Amin canim cok sagol evet az kaldi bakaliminşallah seninledir meleğin canım hakkında hayırlısı olsun:)
az kalmış gitmene:)
demekki tam tanıyamamışın ayy yaso tanıyamamışınnnn ayy bunu gülerek yazıyorum tanıyamamışınDe get ben kutsal zebrayla tanidim benim kafami bulandirma zaten uykum geldi
Tanıdık mı sandım görümce kaynana elti ahahgece gece öyle bi yazmış ki yüreğim ağzıma geldi
Bizi yoldan cikarma cikmaya cok musaitim sahsenAy acıktım ben ne yesem de yatsam
Heee sen öyle sandemekki tam tanıyamamışın ayy yaso tanıyamamışınnnn ayy bunu gülerek yazıyorum tanıyamamışın
Tanıdık mı sandım görümce kaynana elti ahah
Ahh ah bebekle doldugu gunlerıde goruruz inşallaaaahGöbeeemi açıp kocama gösteriyom baksana diyom
Özür olsun abbaNiye guluyin K KurkmantoluS taniyamadi beni diye
İyiki demiyo yemiste sı..mamış diyeGöbeeemi açıp kocama gösteriyom baksana diyom
Sende kimseyi tanıyamıyon haaHeee sen öyle san
ben de yarışmaya katılıp çıkıyorum ekseriyetle:) anacım niye saplantılı aşık gibi beni tanıdın mı diyorsunYemek yarismalarnda nadiren denk gelmistik ama olsn ben bakip oy verip cikiyorjm zaten sohbete pek katilamazdim
sus kıızz benim aklıma sokmaaAy acıktım ben ne yesem de yatsam
Dur o konuyu konusmicaz burda.Ahh ah bebekle doldugu gunlerıde goruruz inşallaaaah
Artı onsekizde zaten bi ben varım bir de Merve gerçi eskisi gibi engin bilgilerimi aktaramiyorum ama olsunaman Allah korusun
Ama ben seni sürtünmeli konulardan tanıyorum ahah
Amin ins Allah yemeden firsati olup yatağa giderse oda olur ins AllahAhh ah bebekle doldugu gunlerıde goruruz inşallaaaah
nihalim iyi yönünde bakalim :) duygusal bebeler bunlarOmzundayim şu an
Benimkiler 7 Kasım
Ya ozru kabahatnden buyuk aysen gruda gbi olcam smdiii abla diyoo banaaaaÖzür olsun abba
kaynanam buraları bilmez eltim yok görümcemle görüşmem de kocam sandımdemekki tam tanıyamamışın ayy yaso tanıyamamışınnnn ayy bunu gülerek yazıyorum tanıyamamışın
Tanıdık mı sandım görümce kaynana elti ahah