- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
Tatlı yemezsem bir deri bir kemik kalırım sanırsam,tatlı yiyerek formumu koruyorum şekerimYavrucum biliyorum o sufleyibizim libişli hatunun metabolizmasi yakıyor ben yesem kilo yapar.
Yazdıklarının derinliklerindeki duyguları da hissediyorum bitanembazı şeyler anlatılmadan da anlaşılıyor...tabi dost yürekler arasında.
Geçen pazartesi benim de kuaför randevum vardı mis gibi yolundumkahvelerimiz muhabbetli olsun ...bol bol içelim güzelleşelim...arada bitki çayımı da içerim bak... söylim şimdiden
Rabbim seni bir ömür mutlu etsin, güzel kalbinden öperimKüllerinden doğan anka kuşlarıyız biz
Sen mutlu olasın diye yazdım zaten
Bilip de bilmemezlikten gelmeyi pek severimO sufle bu sufle değildi ama bir o kadar da tatlıydı
Kızçem yapıyor arada, çok pratik anı misafir için şipşak güzel bir tatlı, biz biraz daha fazla pişiriyoruz aşırı akışkan olmuyor güzel oluyor
Çok kolay kek gibi yapılıyor fincanlara koyup içine çikolata parçaları konuluyor, biraz su koyduğumuz tencerede kısa süre pişiriyoruz hemen hazır oluyorBilip de bilmemezlikten gelmeyi pek severim
Ama gerçek sufleyi ne yedim ne de yaptım canım. Bana cesaret verdin kolay yapıldığını bilmiyordum...kekinin söndürülmemesi gerekiyormuş...zor değil o zaman...
Mesajına gülerek girdim şaşırarak çıktım...o neydi gıTatlı yemezsem bir deri bir kemik kalırım sanırsam,tatlı yiyerek formumu koruyorum şekerim
Sen de formundasin fıstık gibisin maşaallah
Rabbim sağlık sıhhat versin yeterki canım, 3-5 kilo alınır verilir, benim metabolizmam troitlerden galiba,biraz hızlı çalışıyor sanırım, troitlerimde nodüller var büyümüşler, ameliyat olma durumum var,bakalım biyopsi yapılacak ona göre karar verilecek,
Hibiskusumla eşlik ediyorum muhabbeteHadi ben de çay alıp geliyorum, topigimize içelim
Ben de o neydi gı ya güldüm şimdi, vardı canım önceden de, biyopsi yapılmıştı temiz çıkmıştı, şimdi büyümüş tekrar biyopsi yapılacak, Dr kötü bir şey olduğunu sanmıyorum dedi, ameliyat acil değil dedi, oğlumu emziriyorum ya biyopsi sonucu temiz çıkarsa beklerim , emzirme süreci geçsin sonra tekrar kontrol ettiririm boyutunu, hayırlısı olur inşaallahMesajına gülerek girdim şaşırarak çıktım...o neydi gıtiroitlerinde nodül olduğunu bilmiyordum canım geçmiş olsun inşallah ameliyata gerek kalmadan sonuç alırsın. Allah şifa versin canım.
Afiyyet şifa olsun, çayımı yudumlayorum ben deHibiskusumla eşlik ediyorum muhabbete
Rabbim seni bir ömür mutlu etsin, güzel kalbinden öperim
Sana da ince bellimAfiyyet şifa olsun, çayımı yudumlayorum ben de
yaa inanılmazsın! bilmiyordum anlamını ilerde çocuğuma bile koyabilirim bu ismi.Hoş geldin kız
Fonetik sanatların ayrılmaz ikilisiyiz
Ben de Edebiyat öğretmeniyim canım.gercekten harika kullanıcı ismin...biliyor musun " Elhan' ın anlamı da nağme, müzik demek....Cenap Şahabettin'' in ünlü Elhan-ı Şita şiirinden esinlendim.
Naparsin ne edersin? Devlet okulunda mi çalışıyorsun?
Abovv bundan sonra her gün ilk işim sana selam vermek olacak
Tamam ablacimmm icelim icip sohbetlermizi de yanina tatli sekerleme diye yuvarlayalimmm cok mutlu olurummYavrucum biliyorum o sufleyibizim libişli hatunun metabolizmasi yakıyor ben yesem kilo yapar.
Yazdıklarının derinliklerindeki duyguları da hissediyorum bitanembazı şeyler anlatılmadan da anlaşılıyor...tabi dost yürekler arasında.
Geçen pazartesi benim de kuaför randevum vardı mis gibi yolundumkahvelerimiz muhabbetli olsun ...bol bol içelim güzelleşelim...arada bitki çayımı da içerim bak... söylim şimdiden
Amiiin tam anlamyla hazirim suflelere suanHepimize bol sufleli günler diliyorum
Çayım nasılsın, görüşemedik, kızın annenler nasıl
İnanılmaz müthiş bir hatun olduğumu biliyordumyaa inanılmazsın! bilmiyordum anlamını ilerde çocuğuma bile koyabilirim bu ismi.
Tekrar hoşbuldumm.Özelde ücretli öğretmen olarak çalışıyordum.Pandemiden dolayı maaş alamadım.Sonra sınava gireyim dedim bu çile artık çekilmez.Sınava girdim Kpss sonucumu aldım mülakatlara gireceğim.Ekim gibi atanıyorum inşallah.Sen neler yapıyorsun devlette misin ? :))
Kaymak bal gibi olmuşundur şimdiAmiiin tam anlamyla hazirim suflelere suan
Iyuyum canimjn ici sen nasilsin kizim iyi annemde iyi de babamn biraz saglk skntlari var doktorlara gidip geliyor insallah hayirli neticeler aliriz iyi olur kalple ilgli skntlar
aynen canım Antebin baklavasıyım kopamıyorum her yerde belli ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?