Nescafemle geldimmm gec kaldm dmiHibiskusumla eşlik ediyorum muhabbete
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nescafemle geldimmm gec kaldm dmiHibiskusumla eşlik ediyorum muhabbete
Evet tesekkur ederim misler kibiyimmmKaymak bal gibi olmuşundur şimdi Sihhatler olsun çayım.
Yeni bir arkadaş buldum sayfamızda mibemolmajor müzik öğretmeni kendisi tanıştırayım sizi çok tatlı bir şey
Babana da geçmiş olsun canım. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız endişelenme ...
Hoş geldin yaaaaaaraynen canım Antebin baklavasıyım kopamıyorum her yerde belli ediyorum
Bize her yer Paris şekerimNescafemle geldimmm gec kaldm dmi
Gordum gordum ablaaBize her yer Paris şekerim
Gayfemizi hüpürdetelim
Çayım bir öğretmen daha buldum hem de Antepli
Legendwomen baklava gibi bir şey
Bu fincanda yapılan keke sufle mi deniliyor?Çok kolay kek gibi yapılıyor fincanlara koyup içine çikolata parçaları konuluyor, biraz su koyduğumuz tencerede kısa süre pişiriyoruz hemen hazır oluyor
Cisss onlar ...senin gibi çitirlara tadımlık bir şey yapmiyormuş çayım... ama devam etmicim korkuyorum gene de...sufle iyidir candır , gerisi heyecanGordum gordum ablaa
Bugun tatli yapmadim ama biraz daha katmer baklava filan demeye devam edersen isler kotuyr gidecek gibi
Biz anca heyecan kismina dalsak keske yaaaCisss onlar ...senin gibi çitirlara tadımlık bir şey yapmiyormuş çayım... ama devam etmicim korkuyorum gene de...sufle iyidir candır , gerisi heyecan
afiyet olsunBiz anca heyecan kismina dalsak keske yaaa
Suflenin tarifini yaz bakalm bizr mehlos M mehlika nur ama suan dha cok magnolia tarzi bir tatli istegm var bakim aksama dizim de var yoruĺdm suan oturdum yerime de yemegm yapilacak sade biraz keyif yapayimda
Sagol canim aramiza hosgeldinnafiyet olsun
HoşbuldumSagol canim aramiza hosgeldinn
Yavrum ne ciciş bir kız...hoşbulduk canımm inşallah ben de senin gibi atanıp göreve başlarım tanıştığıma memnun oldum sizlerle ben de evdeyim üniversiteler kapandı anneme yardımcı olayım dedim evi süpürdüm şimdi de derse gireceğim Elhan
İyiyim canım. İşe başladım. Şimdilik iyi gidiyorHosbuldum canim cok sukur sen nasilsin
Yemek yenildi ikindi. Namazı kılındı ders bitti 10 dk belgesel izleyip derse oturayım
WuhuuuuAbovv bundan sonra her gün ilk işim sana selam vermek olacak
Serim hoşgeldin sevindim tekrar işe dönmene hayırlı olsunUzun zamandır ben de yoktum burada. Hoşgeldin
Maşallah onaa judy kara murat gibi miiMaşaAllah büyüyor teyzeleri 4 aylık oluyoruz 1-2güne inşALLAH. gazı mazı bitti tam rahata erdik 1-2 hafta, diş damak başladı bu sefer el sürekli ağızda, aşırı derecede saçları döküldüğü için eller de tüy yumağı gibi. Bu aralar tüm işim sürekli ellerindeki tüyleri temizlemek
Sizler nasılsınız?
Hoşbuldum
Sen niye yoktun canım herşey yolunda mı? Çocuk nasıl?
Geçmiş olsun mehlikam ne oldu ben anlamadım amaCanııııımmm
Topigimize kan gelmiş, mesajlarınızı görünce o kadar mutlu oldum ki anlatamam
Seviliyorsunuz Mizahşor sakinleri
Hoşgeldin hocam, ben de buranın her sene kpss ye hazırlananıyım branşım dikabhoşbulduk canımm inşallah ben de senin gibi atanıp göreve başlarım tanıştığıma memnun oldum sizlerle ben de evdeyim üniversiteler kapandı anneme yardımcı olayım dedim evi süpürdüm şimdi de derse gireceğim Elhan
Ablacım çay var geldimYeni gelen arkadaşlar iki öğretmenimiz bir de mühendis bacimiz var ...onlar da sizden iyi olmasın çok tatlis kızlar.
HayatSevinceGuzel
braindamage
Casper25
Huuuuuuu