• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mizahşörler Çıkmazı

Kaymak bal gibi olmuşundur şimdi :sus:Sihhatler olsun çayım.:KK68:
Yeni bir arkadaş buldum sayfamızda mibemolmajor mibemolmajor müzik öğretmeni kendisi tanıştırayım sizi çok tatlı bir şey :KK5:
Babana da geçmiş olsun canım. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız endişelenme ...
Evet :KK76:o_O tesekkur ederim misler kibiyimmm
Insallah ablacim Allah herkese saglik sihhat versn herseyin basi derlerdi de anlayamazdim eskiden bu son senelerde idrak ettim iyice ...

Bu arada arkadasimiz hosgelmis sefalar getirmis merhaba mibemolmajor mibemolmajor

M mehlika nur canim cok gecmis olsun . Korkma insallah ameliyata gerek kalmadan hallolur ameliyata gerek olsa bile bircok kisi oluyor biliyorsundur jnsallah kolaylikla gecer ... cok calismasi da zorsa da az calismasi da cok zor benimkilerde cok az calisiyor vucudum genetik olarak kiloya yatkin birde bu ve pko da olunca benim zayiflamam imkansiz gbi ama enazndan suanki kilomu 2 senedir asmadim boyle bile kalsam sukur napayim

Gordum gordum ablaa 🤣🤣
Bugun tatli yapmadim ama biraz daha katmer baklava filan demeye devam edersen isler kotuyr gidecek gibi 🤣
Cisss onlar ...senin gibi çitirlara tadımlık bir şey yapmiyormuş çayım... :halay: ama devam etmicim korkuyorum gene de...sufle iyidir candır , gerisi heyecan :KK76:

Cisss onlar ...senin gibi çitirlara tadımlık bir şey yapmiyormuş çayım... :halay: ama devam etmicim korkuyorum gene de...sufle iyidir candır , gerisi heyecan :KK76:
Biz anca heyecan kismina dalsak keske yaaa
Suflenin tarifini yaz bakalm bizr mehlos M mehlika nur ama suan dha cok magnolia tarzi bir tatli istegm var bakim aksama dizim de var 🤣🤣 yoruĺdm suan oturdum yerime de yemegm yapilacak sade biraz keyif yapayimda

Biz anca heyecan kismina dalsak keske yaaa
Suflenin tarifini yaz bakalm bizr mehlos M mehlika nur ama suan dha cok magnolia tarzi bir tatli istegm var bakim aksama dizim de var 🤣🤣 yoruĺdm suan oturdum yerime de yemegm yapilacak sade biraz keyif yapayimda
afiyet olsun

hoşbulduk canımm inşallah ben de senin gibi atanıp göreve başlarım tanıştığıma memnun oldum sizlerle ben de evdeyim üniversiteler kapandı anneme yardımcı olayım dedim evi süpürdüm şimdi de derse gireceğim Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
Yavrum ne ciciş bir kız... :KK60:
İnşallah hayırlısı ile bitir okulunu....Gerisi de kolaylıkla olur. İyi dersler canım...:KK60:

Yemek yenildi ikindi. Namazı kılındı ders bitti 10 dk belgesel izleyip derse oturayım
:KK9::KK9::KK9::KK9:
Afiyet olsun şekercik:KK68: taze misafirimiz yarına ev sahibi leveline ulaşırsın canım. :KK60: Allah dualarını , namazını kabul etsin. :dua: Ben de yarın sorumluluk sınavı yapacağim sorular Eylül'den hazır aynısını soracağım. Cevap anahtarını tekrar hazırlamam lazım...hepimize kolay gelsin. @Seridina sen ne alemdesin :KK51:

Uzun zamandır ben de yoktum burada. Hoşgeldin ☺️
Serim hoşgeldin sevindim tekrar işe dönmene hayırlı olsun ❤️🤗
MaşaAllah büyüyor teyzeleri 4 aylık oluyoruz 1-2güne inşALLAH. 😍 gazı mazı bitti tam rahata erdik 1-2 hafta, diş damak başladı bu sefer🤭 el sürekli ağızda, aşırı derecede saçları döküldüğü için eller de tüy yumağı gibi. Bu aralar tüm işim sürekli ellerindeki tüyleri temizlemek🤦🏻‍♀️
Sizler nasılsınız?

Hoşbuldum 😊
Sen niye yoktun canım herşey yolunda mı? Çocuk nasıl?
Maşallah onaa judy 😍 kara murat gibi mii 🙈
Canııııımmm :KK60::KK200::KK37:

Topigimize kan gelmiş, mesajlarınızı görünce o kadar mutlu oldum ki anlatamam :KK200:

Seviliyorsunuz Mizahşor sakinleri :KK200::KK200::KK200:
❤️ Geçmiş olsun mehlikam ne oldu ben anlamadım ama
hoşbulduk canımm inşallah ben de senin gibi atanıp göreve başlarım tanıştığıma memnun oldum sizlerle ben de evdeyim üniversiteler kapandı anneme yardımcı olayım dedim evi süpürdüm şimdi de derse gireceğim Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
Hoşgeldin hocam, ben de buranın her sene kpss ye hazırlananıyım 😂 branşım dikab 🙂
Yeni gelen arkadaşlar iki öğretmenimiz bir de mühendis bacimiz var ...onlar da sizden iyi olmasın çok tatlis kızlar.
HayatSevinceGuzel HayatSevinceGuzel :KK200:
braindamage braindamage :KK200:
Casper25 Casper25 :KK200:
Huuuuuuu
Ablacım çay var geldim 😍

Back