• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mizahşörler Çıkmazı

Çok sevindim iyi olmanıza. :KK68: Teyzesi uzaktan öper minniş parmaklarını...:KK60:canim sağlıkla büyüsün dişlerini de kolaylıkla çıkarsın inşallah. Anneligin keyfini cikarmani dilerim.
Tüm zorluklarına rağmen muhteşem bişey. Çok şanslıyız, Rabbim biz kadınlara vermiş bu muhteşem duyguyu. 😍
Amin canım. Henüz çıkarmıyor ama mahfediyor onu damakları. Baloncuklu tükürükler çıkarıyo 🤣

Baloncuk hamile ... dinlenerek geçiriyor şu an...en son 16 haftalikti... zaman kavramım bayağı zayıfladı sayamiyorum inan ki...oliveden haberim yok. O da uzun zamandır gelmiyor. Şamdan , Nihal hiç haberim yok. Olmasını isteselerdi abla napiyorsun biz iyiyiz sen de iyi misin derlerdi....bir şeyler oldu ama ne olduğunu bilmiyorum... :KK14: :KK14: :KK14: :KK14:
Diğer arkadaşlar arada bir geliyor...
Ayyyyyy acayip mutlu oldum yaaaa 😍😍😍 sağlıkla alsın kucağına inşAllah 🤲 umarım Zeytin de o sebepten yoktur 🤲
Ya sahi noldu böyle herkes dağıldı 😒 beni biliyonuz zaten. Ben böyle olucağımı biliyordum ama.ondan hamilelikte hep burdaydım 🤣

Ayyyyyy acayip mutlu oldum yaaaa 😍😍😍 sağlıkla alsın kucağına inşAllah 🤲 umarım Zeytin de o sebepten yoktur 🤲
Ya sahi noldu böyle herkes dağıldı 😒 beni biliyonuz zaten. Ben böyle olucağımı biliyordum ama.ondan hamilelikte hep burdaydım 🤣
Nedense burası bir sessizlesti. Herhalde herkes hayat telaşına düştü. 🤷

Belki de 🤷 Ama biz buralarda olalım. ☺️
İyi ki varsın seridinam...bu sayfanın çok hüzünlü bir o kadar da heyecanlı kuruluş hikayesi var...ve de çok emek var bırakıp gidemiyorum...
Youlost16 Youlost16 reis o dakikaları yaşayan grup liderimiz... Farklı sebeplerden burada çok olamıyor ama bilirim ki gönlü hep bizimledir.

İyi ki varsın seridinam...bu sayfanın çok hüzünlü bir o kadar da heyecanlı kuruluş hikayesi var...ve de çok emek var bırakıp gidemiyorum...
Youlost16 Youlost16 reis o dakikaları yaşayan grup liderimiz... Farklı sebeplerden burada çok olamıyor ama bilirim ki gönlü hep bizimledir.
Ben o zamanlar yoktum. Sonradan dahil oldum. ☺️ İlla ki emek vardır. Zaten genelde şöyle oluyor. Bir şekilde grupta yazan kişiler azaldıkça; diğer kişilerde kopuyor.

Canım ablaaammm❤️❤️❤️ Lider deme utanırım benim ne liderliğimi gördün ahahah 😀😀😀 baksana uğradığım yok 😞 kalbim hep sizinle zaten 🥺🥺

Canım ablaaammm❤️❤️❤️ Lider deme utanırım benim ne liderliğimi gördün ahahah 😀😀😀 baksana uğradığım yok 😞 kalbim hep sizinle zaten 🥺🥺
Canım kardeşim ❤️ gözlerine bakmaya doyamadığımsın. :KK60: sesime ses oluyorsun ya o yeter bilirim ki yüreğinde aynı tazelikle yaşıyoruz. :KK68:muhabbetimizin temelini sen attın...tabi ki lider konumundasin. Uğrayacağın günler de inşallah olacak ben eminim...

Back