• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mizahşörler Çıkmazı

Yavrucum biliyorum o sufleyi :KK48: bizim libişli hatunun metabolizmasi yakıyor ben yesem kilo yapar. :KK14:
Yazdıklarının derinliklerindeki duyguları da hissediyorum bitanem ❤️ bazı şeyler anlatılmadan da anlaşılıyor...tabi dost yürekler arasında.
Geçen pazartesi benim de kuaför randevum vardı mis gibi yolundum :sus: kahvelerimiz muhabbetli olsun ...bol bol içelim güzelleşelim...arada bitki çayımı da içerim bak... söylim şimdiden :KK73:
Tatlı yemezsem bir deri bir kemik kalırım sanırsam,tatlı yiyerek formumu koruyorum şekerim 😜
Sen de formundasin fıstık gibisin maşaallah ♥️

Rabbim sağlık sıhhat versin yeterki canım, 3-5 kilo alınır verilir, benim metabolizmam troitlerden galiba,biraz hızlı çalışıyor sanırım, troitlerimde nodüller var büyümüşler, ameliyat olma durumum var,bakalım biyopsi yapılacak ona göre karar verilecek,

O sufle bu sufle değildi ama bir o kadar da tatlıydı 🙈🙈🙈

Kızçem yapıyor arada, çok pratik anı misafir için şipşak güzel bir tatlı, biz biraz daha fazla pişiriyoruz aşırı akışkan olmuyor güzel oluyor 👍
Bilip de bilmemezlikten gelmeyi pek severim :KK31: :KK31: :KK31:
Ama gerçek sufleyi ne yedim ne de yaptım canım. Bana cesaret verdin kolay yapıldığını bilmiyordum...kekinin söndürülmemesi gerekiyormuş...zor değil o zaman...

Bilip de bilmemezlikten gelmeyi pek severim :KK31: :KK31: :KK31:
Ama gerçek sufleyi ne yedim ne de yaptım canım. Bana cesaret verdin kolay yapıldığını bilmiyordum...kekinin söndürülmemesi gerekiyormuş...zor değil o zaman...
Çok kolay kek gibi yapılıyor fincanlara koyup içine çikolata parçaları konuluyor, biraz su koyduğumuz tencerede kısa süre pişiriyoruz hemen hazır oluyor 🙂

Tatlı yemezsem bir deri bir kemik kalırım sanırsam,tatlı yiyerek formumu koruyorum şekerim 😜
Sen de formundasin fıstık gibisin maşaallah ♥️

Rabbim sağlık sıhhat versin yeterki canım, 3-5 kilo alınır verilir, benim metabolizmam troitlerden galiba,biraz hızlı çalışıyor sanırım, troitlerimde nodüller var büyümüşler, ameliyat olma durumum var,bakalım biyopsi yapılacak ona göre karar verilecek,
Mesajına gülerek girdim şaşırarak çıktım...o neydi gı :KK57: tiroitlerinde nodül olduğunu bilmiyordum canım:KK43: geçmiş olsun inşallah ameliyata gerek kalmadan sonuç alırsın. Allah şifa versin canım.

Mesajına gülerek girdim şaşırarak çıktım...o neydi gı :KK57: tiroitlerinde nodül olduğunu bilmiyordum canım:KK43: geçmiş olsun inşallah ameliyata gerek kalmadan sonuç alırsın. Allah şifa versin canım.
Ben de o neydi gı ya güldüm şimdi, vardı canım önceden de, biyopsi yapılmıştı temiz çıkmıştı, şimdi büyümüş tekrar biyopsi yapılacak, Dr kötü bir şey olduğunu sanmıyorum dedi, ameliyat acil değil dedi, oğlumu emziriyorum ya biyopsi sonucu temiz çıkarsa beklerim , emzirme süreci geçsin sonra tekrar kontrol ettiririm boyutunu, hayırlısı olur inşaallah 🤲

IMG_20210315_160148.jpg

Hoş geldin kız :KK60:
Fonetik sanatların ayrılmaz ikilisiyiz :halay::halay::halay:
Ben de Edebiyat öğretmeniyim canım. :KK19:gercekten harika kullanıcı ismin...biliyor musun " Elhan' ın anlamı da nağme, müzik demek....Cenap Şahabettin'' in ünlü Elhan-ı Şita şiirinden esinlendim.
Naparsin ne edersin? Devlet okulunda mi çalışıyorsun?
yaa inanılmazsın! bilmiyordum anlamını ilerde çocuğuma bile koyabilirim bu ismi.
Tekrar hoşbuldumm.Özelde ücretli öğretmen olarak çalışıyordum.Pandemiden dolayı maaş alamadım.Sonra sınava gireyim dedim bu çile artık çekilmez.Sınava girdim Kpss sonucumu aldım mülakatlara gireceğim.Ekim gibi atanıyorum inşallah.Sen neler yapıyorsun devlette misin ? :))

Yavrucum biliyorum o sufleyi :KK48: bizim libişli hatunun metabolizmasi yakıyor ben yesem kilo yapar. :KK14:
Yazdıklarının derinliklerindeki duyguları da hissediyorum bitanem ❤️ bazı şeyler anlatılmadan da anlaşılıyor...tabi dost yürekler arasında.
Geçen pazartesi benim de kuaför randevum vardı mis gibi yolundum :sus: kahvelerimiz muhabbetli olsun ...bol bol içelim güzelleşelim...arada bitki çayımı da içerim bak... söylim şimdiden :KK73:
Tamam ablacimmm icelim icip sohbetlermizi de yanina tatli sekerleme diye yuvarlayalimmm cok mutlu olurumm
Anlatmadan anlayan o guzel yuregine saglikkk

Bende kaslarimi aldirip , saclarimi kestirdim biraz aylardir kuafore gitmiyordm okdr iyi hissettmki ... diger yolunmalarim bana ait onlarida smdi hallettm 1 ay rahatim insallah 🤗🤗🤗

Jet hiziyla bi ev supurup , kizima corba yapip gelecegm kahvrmle insallah smdilik esen kalin dostlar

Hepimize bol sufleli günler diliyorum 😜

Çayım nasılsın, görüşemedik, kızın annenler nasıl ♥️
Amiiin tam anlamyla hazirim suflelere suan 🤣

Iyuyum canimjn ici sen nasilsin kizim iyi annemde iyi de babamn biraz saglk skntlari var doktorlara gidip geliyor insallah hayirli neticeler aliriz iyi olur kalple ilgli skntlar

yaa inanılmazsın! bilmiyordum anlamını ilerde çocuğuma bile koyabilirim bu ismi.
Tekrar hoşbuldumm.Özelde ücretli öğretmen olarak çalışıyordum.Pandemiden dolayı maaş alamadım.Sonra sınava gireyim dedim bu çile artık çekilmez.Sınava girdim Kpss sonucumu aldım mülakatlara gireceğim.Ekim gibi atanıyorum inşallah.Sen neler yapıyorsun devlette misin ? :))
İnanılmaz müthiş bir hatun olduğumu biliyordum :KK73: :KK73: :KK73: :KK73: :KK73: sayende tescillendim mibemolcüm :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Bu kadar şimariklik dozum yeterli bugün çok teşekkür ederim. Fazla uzatirsam cozuturum.:sus:
Çok sevindim sınava girişine özelde insanın iliğini kurutuyorlar hadi bakalım iyi bir başlangıç yapmışsın...mülakatta da çok başarılı olmani dilerim. İnşallah atama haberini burada kutlarız. :KK68:Atandiktan hemen sonra da hamilelik ve Elhan sürprizi wuhuuuuu:KK73::KK73::KK73:
Ben devletteyim. Gemlik'te çalışıyorum.

Amiiin tam anlamyla hazirim suflelere suan 🤣

Iyuyum canimjn ici sen nasilsin kizim iyi annemde iyi de babamn biraz saglk skntlari var doktorlara gidip geliyor insallah hayirli neticeler aliriz iyi olur kalple ilgli skntlar
Kaymak bal gibi olmuşundur şimdi :sus:Sihhatler olsun çayım.:KK68:
Yeni bir arkadaş buldum sayfamızda mibemolmajor mibemolmajor müzik öğretmeni kendisi tanıştırayım sizi çok tatlı bir şey :KK5:
Babana da geçmiş olsun canım. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız endişelenme ...

Back