• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mizahşörler Çıkmazı

Kaymak bal gibi olmuşundur şimdi :sus:Sihhatler olsun çayım.:KK68:
Yeni bir arkadaş buldum sayfamızda mibemolmajor mibemolmajor müzik öğretmeni kendisi tanıştırayım sizi çok tatlı bir şey :KK5:
Babana da geçmiş olsun canım. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız endişelenme ...
Elhann harikasın :) beni tanıştırdığın için teşekkür ederim çok naziksin. Bugün ne kadar çok teşekkür ettim snaa :KK68: herkese merhaba :))

Serim hoşgeldin sevindim tekrar işe dönmene hayırlı olsun ❤️🤗

Maşallah onaa judy 😍 kara murat gibi mii 🙈

❤️ Geçmiş olsun mehlikam ne oldu ben anlamadım ama

Hoşgeldin hocam, ben de buranın her sene kpss ye hazırlananıyım 😂 branşım dikab 🙂

Ablacım çay var geldim 😍
Canım gelmiş Rize' nin bütün çay bahceleri sana kurban olsun :KK60:
Allah zihin açıklığı versin Nur' um...çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar dilerim bitanem ❤️ arada bir merhaban bütün uzaklıklari yakın ediyor çok teşekkür ederim geldiğin için çünkü çok merak ediyordum seni. :KK60:

Tamam ablacimmm icelim icip sohbetlermizi de yanina tatli sekerleme diye yuvarlayalimmm cok mutlu olurumm
Anlatmadan anlayan o guzel yuregine saglikkk

Bende kaslarimi aldirip , saclarimi kestirdim biraz aylardir kuafore gitmiyordm okdr iyi hissettmki ... diger yolunmalarim bana ait onlarida smdi hallettm 1 ay rahatim insallah 🤗🤗🤗

Jet hiziyla bi ev supurup , kizima corba yapip gelecegm kahvrmle insallah smdilik esen kalin dostlar
Güle güle kullan saçını kim bilir ne güzel olmuştur... :KK60:

Canım gelmiş Rize' nin bütün çay bahceleri sana kurban olsun :KK60:
Allah zihin açıklığı versin Nur' um...çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar dilerim bitanem ❤️ arada bir merhaban bütün uzaklıklari yakın ediyor çok teşekkür ederim geldiğin için çünkü çok merak ediyordum seni. :KK60:
Aminn ablacım teşekkür ederim🙏🏻 inşallah kimsenin emeği boşa çıkmasın, çok yorucu.
Aklımda burada ama kısa zamanlarda girince de hiç keyfi çıkmıyor kii.. 😔 İyiyim şükür ablacım 😍 sen nasılsın nasıl gidiyor?

Ay bu arada ben artık ehliyetli bir kızımmmm😂

Aminn ablacım teşekkür ederim🙏🏻 inşallah kimsenin emeği boşa çıkmasın, çok yorucu.
Aklımda burada ama kısa zamanlarda girince de hiç keyfi çıkmıyor kii.. 😔 İyiyim şükür ablacım 😍 sen nasılsın nasıl gidiyor?

İyi ol her şey hallolur...boş ver ..
Deme demek ehliyeti aldın... Hayırlı olsun canım ❤️ Tez zamanda harika bir araba nasip olsun...Tekerine taş değmesin :dua: :dua: :dua:
Gemlik hayalimiz vardı seninle...hatırladın mi...bak kurduk bir kere ...atanıp gelecen buraya arabana atlayıp alemlere akariz. Jawlensky Jawlensky ' yı da alır Kumla' ya kacariz.:KK19:

İnşallah hayırlısıyla bu sene atanırsın canım akşam namazımı kıldım belgesilemi de izledim tekrar derse 🥰🥰🥰

Güle güle kullan saçını kim bilir ne güzel olmuştur... :KK60:
Tesekkur ederim canim cok radikal bir degisiklik yaptirmadim ama kotulese yerlerden kurtuldum iste cok uzamisti ama esim kisa sac sevmiyor bende sevmiyorm yine de 1 karis gitmistir . Sactan cok kas aldirmak iyi geldi kendim biseyler yapiyordum ama uzman eli gbi olmuyor tabisi baya hafifm suan her yonden misss 😍😍

Hayirli ugurlu olsunn canim benimmm insallah en kisa zamanda arabali bir genc kiz olursun bebegimm 😍

İyi ol her şey hallolur...boş ver ..
Deme demek ehliyeti aldın... Hayırlı olsun canım ❤️ Tez zamanda harika bir araba nasip olsun...Tekerine taş değmesin :dua: :dua: :dua:
Gemlik hayalimiz vardı seninle...hatırladın mi...bak kurduk bir kere ...atanıp gelecen buraya arabana atlayıp alemlere akariz. Jawlensky Jawlensky ' yı da alır Kumla' ya kacariz.:KK19:
Teşekkür ederim ablacım ❤️ oyy o araba hayali çook uzak göründü şuan gözüme ama umarım atamam o kadar geç olmadan gelir çünkü daha yapacağımız şeyler var unutur muyuumm :)))
İnşallah hayırlısıyla bu sene atanırsın canım akşam namazımı kıldım belgesilemi de izledim tekrar derse 🥰🥰🥰
İnşallahh hepimiz inşallah 🙏🏻🙏🏻💚
Kalbe kalp bu olsa gerek 💗💙💚🧡💜
Çayım güle güle kullan saçını değişiklik güzeldir :))
Hayirli ugurlu olsunn canim benimmm insallah en kisa zamanda arabali bir genc kiz olursun bebegimm 😍
Kırmzıı bir araba fena mı olur :))) teşekkür ederim çayım ❤️

:KK9::KK9::KK9::KK9:
Afiyet olsun şekercik:KK68: taze misafirimiz yarına ev sahibi leveline ulaşırsın canım. :KK60: Allah dualarını , namazını kabul etsin. :dua: Ben de yarın sorumluluk sınavı yapacağim sorular Eylül'den hazır aynısını soracağım. Cevap anahtarını tekrar hazırlamam lazım...hepimize kolay gelsin. @Seridina sen ne alemdesin :KK51:
Şu an bir öğrencinin tezi ile boğuşuyorum 😒

Serim hoşgeldin sevindim tekrar işe dönmene hayırlı olsun ❤️🤗

Maşallah onaa judy 😍 kara murat gibi mii 🙈

❤️ Geçmiş olsun mehlikam ne oldu ben anlamadım ama

Hoşgeldin hocam, ben de buranın her sene kpss ye hazırlananıyım 😂 branşım dikab 🙂

Ablacım çay var geldim 😍
Teşekkür ederim 😌😌 bana da iyi geldi. 😌

Back