Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elhann harikasın :) beni tanıştırdığın için teşekkür ederim çok naziksin. Bugün ne kadar çok teşekkür ettim snaa herkese merhaba :))Kaymak bal gibi olmuşundur şimdi Sihhatler olsun çayım.
Yeni bir arkadaş buldum sayfamızda mibemolmajor müzik öğretmeni kendisi tanıştırayım sizi çok tatlı bir şey
Babana da geçmiş olsun canım. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız endişelenme ...
Hayirli olsun canim insallah Allah kolaylk versinİyiyim canım. İşe başladım. Şimdilik iyi gidiyor
Canım gelmiş Rize' nin bütün çay bahceleri sana kurban olsunSerim hoşgeldin sevindim tekrar işe dönmene hayırlı olsun
Maşallah onaa judy kara murat gibi mii
Geçmiş olsun mehlikam ne oldu ben anlamadım ama
Hoşgeldin hocam, ben de buranın her sene kpss ye hazırlananıyım branşım dikab
Ablacım çay var geldim
Güle güle kullan saçını kim bilir ne güzel olmuştur...Tamam ablacimmm icelim icip sohbetlermizi de yanina tatli sekerleme diye yuvarlayalimmm cok mutlu olurumm
Anlatmadan anlayan o guzel yuregine saglikkk
Bende kaslarimi aldirip , saclarimi kestirdim biraz aylardir kuafore gitmiyordm okdr iyi hissettmki ... diger yolunmalarim bana ait onlarida smdi hallettm 1 ay rahatim insallah
Jet hiziyla bi ev supurup , kizima corba yapip gelecegm kahvrmle insallah smdilik esen kalin dostlar
Aminn ablacım teşekkür ederim inşallah kimsenin emeği boşa çıkmasın, çok yorucu.Canım gelmiş Rize' nin bütün çay bahceleri sana kurban olsun
Allah zihin açıklığı versin Nur' um...çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar dilerim bitanem arada bir merhaban bütün uzaklıklari yakın ediyor çok teşekkür ederim geldiğin için çünkü çok merak ediyordum seni.
İyi ol her şey hallolur...boş ver ..Aminn ablacım teşekkür ederim inşallah kimsenin emeği boşa çıkmasın, çok yorucu.
Aklımda burada ama kısa zamanlarda girince de hiç keyfi çıkmıyor kii.. İyiyim şükür ablacım sen nasılsın nasıl gidiyor?
Ay bu arada ben artık ehliyetli bir kızımmmm
İnşallah hayırlısıyla bu sene atanırsın canım akşam namazımı kıldım belgesilemi de izledim tekrar derseAminn ablacım teşekkür ederim inşallah kimsenin emeği boşa çıkmasın, çok yorucu.
Aklımda burada ama kısa zamanlarda girince de hiç keyfi çıkmıyor kii.. İyiyim şükür ablacım sen nasılsın nasıl gidiyor?
Kalbe kalp bu olsa gerek
Tesekkur ederim canim cok radikal bir degisiklik yaptirmadim ama kotulese yerlerden kurtuldum iste cok uzamisti ama esim kisa sac sevmiyor bende sevmiyorm yine de 1 karis gitmistir . Sactan cok kas aldirmak iyi geldi kendim biseyler yapiyordum ama uzman eli gbi olmuyor tabisi baya hafifm suan her yonden misssGüle güle kullan saçını kim bilir ne güzel olmuştur...
Hayirli ugurlu olsunn canim benimmm insallah en kisa zamanda arabali bir genc kiz olursun bebegimmAminn ablacım teşekkür ederim inşallah kimsenin emeği boşa çıkmasın, çok yorucu.
Teşekkür ederim ablacım oyy o araba hayali çook uzak göründü şuan gözüme ama umarım atamam o kadar geç olmadan gelir çünkü daha yapacağımız şeyler var unutur muyuumm :)))İyi ol her şey hallolur...boş ver ..
Deme demek ehliyeti aldın... Hayırlı olsun canım Tez zamanda harika bir araba nasip olsun...Tekerine taş değmesin
Gemlik hayalimiz vardı seninle...hatırladın mi...bak kurduk bir kere ...atanıp gelecen buraya arabana atlayıp alemlere akariz. Jawlensky ' yı da alır Kumla' ya kacariz.
İnşallahh hepimiz inşallahİnşallah hayırlısıyla bu sene atanırsın canım akşam namazımı kıldım belgesilemi de izledim tekrar derse
Çayım güle güle kullan saçını değişiklik güzeldir :))Kalbe kalp bu olsa gerek
Kırmzıı bir araba fena mı olur :))) teşekkür ederim çayımHayirli ugurlu olsunn canim benimmm insallah en kisa zamanda arabali bir genc kiz olursun bebegimm
Ne güzel benbi süredir yapmıyorum biraz da kendi tembelliğimdenspor da yaptım spor ruhun gıdası ya
Şu an bir öğrencinin tezi ile boğuşuyorum
Afiyet olsun şekercik taze misafirimiz yarına ev sahibi leveline ulaşırsın canım. Allah dualarını , namazını kabul etsin. Ben de yarın sorumluluk sınavı yapacağim sorular Eylül'den hazır aynısını soracağım. Cevap anahtarını tekrar hazırlamam lazım...hepimize kolay gelsin. @Seridina sen ne alemdesin
Teşekkür ederimHayirli olsun canim insallah Allah kolaylk versin
Teşekkür ederim bana da iyi geldi.Serim hoşgeldin sevindim tekrar işe dönmene hayırlı olsun
Maşallah onaa judy kara murat gibi mii
Geçmiş olsun mehlikam ne oldu ben anlamadım ama
Hoşgeldin hocam, ben de buranın her sene kpss ye hazırlananıyım branşım dikab
Ablacım çay var geldim
Valla yap canım şimdiden hem derse daha aktif oturursun hem de sıkıntı stres gidiyorNe güzel benbi süredir yapmıyorum biraz da kendi tembelliğimden
Hayırlı olsunTeşekkür ederim