Mizahşörler Çıkmazı

Evet tesekkur ederim misler kibiyimmm
Insallah ablacim Allah herkese saglik sihhat versn herseyin basi derlerdi de anlayamazdim eskiden bu son senelerde idrak ettim iyice ...

Bu arada arkadasimiz hosgelmis sefalar getirmis merhaba mibemolmajor

M mehlika nur canim cok gecmis olsun . Korkma insallah ameliyata gerek kalmadan hallolur ameliyata gerek olsa bile bircok kisi oluyor biliyorsundur jnsallah kolaylikla gecer ... cok calismasi da zorsa da az calismasi da cok zor benimkilerde cok az calisiyor vucudum genetik olarak kiloya yatkin birde bu ve pko da olunca benim zayiflamam imkansiz gbi ama enazndan suanki kilomu 2 senedir asmadim boyle bile kalsam sukur napayim

Gordum gordum ablaa
Bugun tatli yapmadim ama biraz daha katmer baklava filan demeye devam edersen isler kotuyr gidecek gibi
Cisss onlar ...senin gibi çitirlara tadımlık bir şey yapmiyormuş çayım... ama devam etmicim korkuyorum gene de...sufle iyidir candır , gerisi heyecan

Cisss onlar ...senin gibi çitirlara tadımlık bir şey yapmiyormuş çayım... ama devam etmicim korkuyorum gene de...sufle iyidir candır , gerisi heyecan
Biz anca heyecan kismina dalsak keske yaaa
Suflenin tarifini yaz bakalm bizr mehlos M mehlika nur ama suan dha cok magnolia tarzi bir tatli istegm var bakim aksama dizim de var yoruĺdm suan oturdum yerime de yemegm yapilacak sade biraz keyif yapayimda

afiyet olsun

Yavrum ne ciciş bir kız...
İnşallah hayırlısı ile bitir okulunu....Gerisi de kolaylıkla olur. İyi dersler canım...

Yemek yenildi ikindi. Namazı kılındı ders bitti 10 dk belgesel izleyip derse oturayım

Afiyet olsun şekercik taze misafirimiz yarına ev sahibi leveline ulaşırsın canım. Allah dualarını , namazını kabul etsin. Ben de yarın sorumluluk sınavı yapacağim sorular Eylül'den hazır aynısını soracağım. Cevap anahtarını tekrar hazırlamam lazım...hepimize kolay gelsin. @Seridina sen ne alemdesin

Uzun zamandır ben de yoktum burada. Hoşgeldin
Serim hoşgeldin sevindim tekrar işe dönmene hayırlı olsun
Maşallah onaa judy kara murat gibi mii
Canııııımmm

Topigimize kan gelmiş, mesajlarınızı görünce o kadar mutlu oldum ki anlatamam

Seviliyorsunuz Mizahşor sakinleri
Geçmiş olsun mehlikam ne oldu ben anlamadım ama
Hoşgeldin hocam, ben de buranın her sene kpss ye hazırlananıyım branşım dikab
Yeni gelen arkadaşlar iki öğretmenimiz bir de mühendis bacimiz var ...onlar da sizden iyi olmasın çok tatlis kızlar.
HayatSevinceGuzel
braindamage
Casper25
Huuuuuuu
Ablacım çay var geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…