- 12 Haziran 2019
- 18.419
- 111.637
- 598
- 37
Her zaman ki gibi yine tatlı dillisinGünaydın limonsuzum kış günlerinde olmazsa olmazimiz...nasil gidiyor hayat...kulüpte mesajını görünce nerede olursa olsun içimi sevinç kaplıyor.
C Cay6 ve M mehlika nur m gibi....
Teşekkür ederimHer zaman ki gibi yine tatlı dillisin
Çok şükür iyim abla. Bende değişen çok bişey olmuyor genelde. Ev çocuklar kızımın okulu.
Sende hep iyi ol ablaTeşekkür ederimsoyleyene değil söyletene bak demişler....sensin tatlı.
Rutin bozulmasın yeter...ev, çocuklar ve sen hep mutlu kalın.
Çaycağızım
Ben yazdim yazdim sildim az evvel tek bildigim deger verdgimiz kadar deger gormemisiz nuktaÇaycağızım
Arada bir geliyor banaatıyorum kapağı mizahşöre ... veryansın ediyorum...işte napacan çayım manyakliğin sınırı yok...
Kar kış kıyamet yine havalar... napiyorsun bugün...tatlı olarak ne var mutfaktaprensesin iyi mi ...
Hoşgeldin çayBen yazdim yazdim sildim az evvel tek bildigim deger verdgimiz kadar deger gormemisiz nukta
Yapacak birsey yok ...
Prensesim iyi cok sukur bugun kisisel bakim gunum olacak insaallahbiraz kendime bakacagm ve bol kahve icecegim insaallah ... mutfakta tatli yok ama kahveme eslik edecek birsey bulurum. Oyle iste ablacim sen napacaksin bugun ? Burda da hava sogudu disarisi cazip gelmiyor belki millette biraz durulur evnde oturur
Boğazında düğüm düğüm hıçkırık olaydııım unutma beniiiiiii unutama beniiiiBen yazdim yazdim sildim az evvel tek bildigim deger verdgimiz kadar deger gormemisiz nukta
Yapacak birsey yok ...
Prensesim iyi cok sukur bugun kisisel bakim gunum olacak insaallahbiraz kendime bakacagm ve bol kahve icecegim insaallah ... mutfakta tatli yok ama kahveme eslik edecek birsey bulurum. Oyle iste ablacim sen napacaksin bugun ? Burda da hava sogudu disarisi cazip gelmiyor belki millette biraz durulur evnde oturur
Hosbuldum canim cok sukur sen nasilsinHoşgeldin çaynasılsın?
Ablacim yanliz mehlikanin suflesiyle ilgili suphelere sahibimBoğazında düğüm düğüm hıçkırık olaydııım unutma beniiiiiii unutama beniiii
Hıçkırıklar çoooook beybisi bakma sen bana ...menopozik bir durum benimkisi hep hormonlardan ...sen iyi düşün değerlisin her halükarda... Sağlık olsun gerisi bir şekilde hallolur.
Kişisel bakımını bitir çiçek ol....misler gibi. Kahvelerine uzaktan eşlik ettiğimi de unutma. Ben de senin gibi yapicim...sabah okula gittim geldim. Ev de temiz ... öğleden sonra köfte, patates yapacağım yanına da pilav...iki gün yemek yapmam ...ben de buzluktan diyet bir şeyler çıkarırım kendime....geri kalan saatler keyif zamanı....Mehlika dün sufle yemiş ...hiç denemedim bol çikiloplu sanki bana kekin içi pişmemiş gibi geliyor ondan yapmıyorum...denemek lazım...diyete uygun hale getirip pişirecegim ama ...
Hoş geldin kızMüzik öğretmeniyim olacak o kadar
CanııııımmmGünaydın limonsuzum kış günlerinde olmazsa olmazimiz...nasil gidiyor hayat...kulüpte mesajını görünce nerede olursa olsun içimi sevinç kaplıyor.
C Cay6 ve M mehlika nur m gibi....
O sufle bu sufle değildi ama bir o kadar da tatlıydıBoğazında düğüm düğüm hıçkırık olaydııım unutma beniiiiiii unutama beniiii
Hıçkırıklar çoooook beybisi bakma sen bana ...menopozik bir durum benimkisi hep hormonlardan ...sen iyi düşün değerlisin her halükarda... Sağlık olsun gerisi bir şekilde hallolur.
Kişisel bakımını bitir çiçek ol....misler gibi. Kahvelerine uzaktan eşlik ettiğimi de unutma. Ben de senin gibi yapicim...sabah okula gittim geldim. Ev de temiz ... öğleden sonra köfte, patates yapacağım yanına da pilav...iki gün yemek yapmam ...ben de buzluktan diyet bir şeyler çıkarırım kendime....geri kalan saatler keyif zamanı....Mehlika dün sufle yemiş ...hiç denemedim bol çikiloplu sanki bana kekin içi pişmemiş gibi geliyor ondan yapmıyorum...denemek lazım...diyete uygun hale getirip pişirecegim ama ...
Yavrucum biliyorum o sufleyiAblacim yanliz mehlikanin suflesiyle ilgili suphelere sahibim
Ben cok sukur cok iyiyim ablacim tabjkide hicbirsey kendimden onemlo degil bu topikle ilgli kastettjm o yazdgmi ben herneyse ...
O zaman misler cicekler gbi olalim gelelm kahvemizi birlikte iceriz ablam ne dersn
Hepimize bol sufleli günler diliyorumAblacim yanliz mehlikanin suflesiyle ilgili suphelere sahibim
Ben cok sukur cok iyiyim ablacim tabjkide hicbirsey kendimden onemlo degil bu topikle ilgli kastettjm o yazdgmi ben herneyse ...
O zaman misler cicekler gbi olalim gelelm kahvemizi birlikte iceriz ablam ne dersn
Küllerinden doğan anka kuşlarıyız bizCanııııımmm
Topigimize kan gelmiş, mesajlarınızı görünce o kadar mutlu oldum ki anlatamam
Seviliyorsunuz Mizahşor sakinleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?