Mizahşörler Çıkmazı

Günaydın limonsuzum kış günlerinde olmazsa olmazimiz...nasil gidiyor hayat...kulüpte mesajını görünce nerede olursa olsun içimi sevinç kaplıyor.
C Cay6 ve M mehlika nur m gibi....
Her zaman ki gibi yine tatlı dillisin
Çok şükür iyim abla. Bende değişen çok bişey olmuyor genelde. Ev çocuklar kızımın okulu.

Her zaman ki gibi yine tatlı dillisin
Çok şükür iyim abla. Bende değişen çok bişey olmuyor genelde. Ev çocuklar kızımın okulu.
Teşekkür ederimsoyleyene değil söyletene bak demişler....sensin tatlı.
Rutin bozulmasın yeter...ev, çocuklar ve sen hep mutlu kalın.

Ben yazdim yazdim sildim az evvel tek bildigim deger verdgimiz kadar deger gormemisiz nukta

Yapacak birsey yok ...

Prensesim iyi cok sukur bugun kisisel bakim gunum olacak insaallah biraz kendime bakacagm ve bol kahve icecegim insaallah ... mutfakta tatli yok ama kahveme eslik edecek birsey bulurum. Oyle iste ablacim sen napacaksin bugun ? Burda da hava sogudu disarisi cazip gelmiyor belki millette biraz durulur evnde oturur

Hoşgeldin çay nasılsın?

Boğazında düğüm düğüm hıçkırık olaydııım unutma beniiiiiii unutama beniiii

Hıçkırıklar çoooook beybisi bakma sen bana ...menopozik bir durum benimkisi hep hormonlardan ...sen iyi düşün değerlisin her halükarda... Sağlık olsun gerisi bir şekilde hallolur.
Kişisel bakımını bitir çiçek ol....misler gibi. Kahvelerine uzaktan eşlik ettiğimi de unutma. Ben de senin gibi yapicim...sabah okula gittim geldim. Ev de temiz ... öğleden sonra köfte, patates yapacağım yanına da pilav...iki gün yemek yapmam ...ben de buzluktan diyet bir şeyler çıkarırım kendime....geri kalan saatler keyif zamanı.... Mehlika dün sufle yemiş ...hiç denemedim bol çikiloplu sanki bana kekin içi pişmemiş gibi geliyor ondan yapmıyorum...denemek lazım...diyete uygun hale getirip pişirecegim ama ...

Ablacim yanliz mehlikanin suflesiyle ilgili suphelere sahibim

Ben cok sukur cok iyiyim ablacim tabjkide hicbirsey kendimden onemlo degil bu topikle ilgli kastettjm o yazdgmi ben herneyse ...

O zaman misler cicekler gbi olalim gelelm kahvemizi birlikte iceriz ablam ne dersn

Müzik öğretmeniyim olacak o kadar
Hoş geldin kız
Fonetik sanatların ayrılmaz ikilisiyiz
Ben de Edebiyat öğretmeniyim canım. gercekten harika kullanıcı ismin...biliyor musun " Elhan' ın anlamı da nağme, müzik demek....Cenap Şahabettin'' in ünlü Elhan-ı Şita şiirinden esinlendim.
Naparsin ne edersin? Devlet okulunda mi çalışıyorsun?

Günaydın limonsuzum kış günlerinde olmazsa olmazimiz...nasil gidiyor hayat...kulüpte mesajını görünce nerede olursa olsun içimi sevinç kaplıyor.
C Cay6 ve M mehlika nur m gibi....
Canııııımmm

Topigimize kan gelmiş, mesajlarınızı görünce o kadar mutlu oldum ki anlatamam

Seviliyorsunuz Mizahşor sakinleri

O sufle bu sufle değildi ama bir o kadar da tatlıydı

Kızçem yapıyor arada, çok pratik anı misafir için şipşak güzel bir tatlı, biz biraz daha fazla pişiriyoruz aşırı akışkan olmuyor güzel oluyor

Yavrucum biliyorum o sufleyi bizim libişli hatunun metabolizmasi yakıyor ben yesem kilo yapar.
Yazdıklarının derinliklerindeki duyguları da hissediyorum bitanem bazı şeyler anlatılmadan da anlaşılıyor...tabi dost yürekler arasında.
Geçen pazartesi benim de kuaför randevum vardı mis gibi yolundum kahvelerimiz muhabbetli olsun ...bol bol içelim güzelleşelim...arada bitki çayımı da içerim bak... söylim şimdiden

Hepimize bol sufleli günler diliyorum

Çayım nasılsın, görüşemedik, kızın annenler nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…