Mizahşörler Çıkmazı

Çok sevindim iyi olmanıza. Teyzesi uzaktan öper minniş parmaklarını...canim sağlıkla büyüsün dişlerini de kolaylıkla çıkarsın inşallah. Anneligin keyfini cikarmani dilerim.
Tüm zorluklarına rağmen muhteşem bişey. Çok şanslıyız, Rabbim biz kadınlara vermiş bu muhteşem duyguyu.
Amin canım. Henüz çıkarmıyor ama mahfediyor onu damakları. Baloncuklu tükürükler çıkarıyo

Ayyyyyy acayip mutlu oldum yaaaa sağlıkla alsın kucağına inşAllah umarım Zeytin de o sebepten yoktur
Ya sahi noldu böyle herkes dağıldı beni biliyonuz zaten. Ben böyle olucağımı biliyordum ama.ondan hamilelikte hep burdaydım

Nedense burası bir sessizlesti. Herhalde herkes hayat telaşına düştü.

Belki de Ama biz buralarda olalım.
İyi ki varsın seridinam...bu sayfanın çok hüzünlü bir o kadar da heyecanlı kuruluş hikayesi var...ve de çok emek var bırakıp gidemiyorum...
Youlost16 reis o dakikaları yaşayan grup liderimiz... Farklı sebeplerden burada çok olamıyor ama bilirim ki gönlü hep bizimledir.

Ben o zamanlar yoktum. Sonradan dahil oldum. İlla ki emek vardır. Zaten genelde şöyle oluyor. Bir şekilde grupta yazan kişiler azaldıkça; diğer kişilerde kopuyor.

Canım ablaaammm Lider deme utanırım benim ne liderliğimi gördün ahahah baksana uğradığım yok kalbim hep sizinle zaten

Canım ablaaammm Lider deme utanırım benim ne liderliğimi gördün ahahah baksana uğradığım yok kalbim hep sizinle zaten
Canım kardeşim gözlerine bakmaya doyamadığımsın. sesime ses oluyorsun ya o yeter bilirim ki yüreğinde aynı tazelikle yaşıyoruz. muhabbetimizin temelini sen attın...tabi ki lider konumundasin. Uğrayacağın günler de inşallah olacak ben eminim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…