Tüm zorluklarına rağmen muhteşem bişey. Çok şanslıyız, Rabbim biz kadınlara vermiş bu muhteşem duyguyu.Çok sevindim iyi olmanıza.Teyzesi uzaktan öper minniş parmaklarını... canim sağlıkla büyüsün dişlerini de kolaylıkla çıkarsın inşallah. Anneligin keyfini cikarmani dilerim.
Ayyyyyy acayip mutlu oldum yaaaaBaloncuk hamile ... dinlenerek geçiriyor şu an...en son 16 haftalikti... zaman kavramım bayağı zayıfladı sayamiyorum inan ki...oliveden haberim yok. O da uzun zamandır gelmiyor. Şamdan , Nihal hiç haberim yok. Olmasını isteselerdi abla napiyorsun biz iyiyiz sen de iyi misin derlerdi....bir şeyler oldu ama ne olduğunu bilmiyorum...
Diğer arkadaşlar arada bir geliyor...
Maşallah. Ücretsiz iznim bitti. O yüzden tekrar sahalara döndümHayırlı olsunne işi
Benim bebiş de iyi çok şükür. Büyümeye çalışıyo
Ücretsiz izindeydim ben. Uzaktan eğitim de olunca başladım.Seridina hayırlı olsun işin. Yeni mi izinde mıydın? Aradan zaman geçince unuttum inan ki...
Nedense burası bir sessizlesti. Herhalde herkes hayat telaşına düştü.Ayyyyyy acayip mutlu oldum yaaaasağlıkla alsın kucağına inşAllah umarım Zeytin de o sebepten yoktur
Ya sahi noldu böyle herkes dağıldıbeni biliyonuz zaten. Ben böyle olucağımı biliyordum ama.ondan hamilelikte hep burdaydım
Hayırlı olsun tekrardan...Ücretsiz izindeydim ben. Uzaktan eğitim de olunca başladım.
Yok kız telaş hep vardı... heyecan yitirildi benceNedense burası bir sessizlesti. Herhalde herkes hayat telaşına düştü.
Belki deYok kız telaş hep vardı... heyecan yitirildi bence
Teşekkür ederimHayırlı olsun tekrardan...sağlıkla devam edersin inşallah.
İyi ki varsın seridinam...bu sayfanın çok hüzünlü bir o kadar da heyecanlı kuruluş hikayesi var...ve de çok emek var bırakıp gidemiyorum...Belki deAma biz buralarda olalım.
Ben o zamanlar yoktum. Sonradan dahil oldum.İyi ki varsın seridinam...bu sayfanın çok hüzünlü bir o kadar da heyecanlı kuruluş hikayesi var...ve de çok emek var bırakıp gidemiyorum...
Youlost16 reis o dakikaları yaşayan grup liderimiz... Farklı sebeplerden burada çok olamıyor ama bilirim ki gönlü hep bizimledir.
Haklısın canımBen o zamanlar yoktum. Sonradan dahil oldum.İlla ki emek vardır. Zaten genelde şöyle oluyor. Bir şekilde grupta yazan kişiler azaldıkça; diğer kişilerde kopuyor.
Canım ablaaammmİyi ki varsın seridinam...bu sayfanın çok hüzünlü bir o kadar da heyecanlı kuruluş hikayesi var...ve de çok emek var bırakıp gidemiyorum...
Youlost16 reis o dakikaları yaşayan grup liderimiz... Farklı sebeplerden burada çok olamıyor ama bilirim ki gönlü hep bizimledir.
Günaydın ablacım
Canım kardeşimCanım ablaaammmLider deme utanırım benim ne liderliğimi gördün ahahah baksana uğradığım yok kalbim hep sizinle zaten
Günaydın limonsuzum kış günlerinde olmazsa olmazimiz...Günaydın ablacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?