• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mizahşörler Çıkmazı

Afiyyet olsun tatlım ,çayın demlerken zeytin yaprağı ve karanfil koyuyorum artık,çayı daha az koyuyorum eskiye göre, zeytin yaprağı çok yararliymis, tavsiye ederim ,
Ben de bir fincan sütlü kahve içtim, gündüz sade kahve içmiştim bardakta,
San Valentino günü ne ola ki 🤔😊
Teşekkür ederim bitanem ❤️ az önce üşenmedim filtre yaptım kendime içiyorum hâlâ...
Çaya karanfil veya tarçın atarım bazen. Zeytin yaprağı hiç denemedim. Her taraf zeytin ağacı yaprağini koparmak aklıma gelmedi. Deniyicim tatlım... faydalarıni okumuştum. San Valentino gavurca sevgililer günü oluyor. :confused:
Hani bir papaz varmış ya gizlice nikah kiyiyormus tabi o zamanlar savaş zamanı ve evlenmek yasakmış böyle bir hikayesi var...bayram gelmiş neyime hesabı aklımıza gelmiyor bizim. :KK14:

Teşekkür ederim bitanem ❤️ az önce üşenmedim filtre yaptım kendime içiyorum hâlâ...
Çaya karanfil veya tarçın atarım bazen. Zeytin yaprağı hiç denemedim. Her taraf zeytin ağacı yaprağini koparmak aklıma gelmedi. Deniyicim tatlım... faydalarıni okumuştum. San Valentino gavurca sevgililer günü oluyor. :confused:
Hani bir papaz varmış ya gizlice nikah kiyiyormus tabi o zamanlar savaş zamanı ve evlenmek yasakmış böyle bir hikayesi var...bayram gelmiş neyime hesabı aklımıza gelmiyor bizim. :KK14:
Afiyyet şifa olsun, gece uyuyabildin mi peki 🤔
Zeytin yaprağı buralarda yok ama eşim kurutulmuş olarak almış, her çay demlemede bir tutam atıyorum, ayrı da demelenebiliyor, çok faydaliymis, biz yeni öğrendik, işyerinde arkadaşlara söyledim bir arkadaşlar yıllardır kullanıyorlarmis meğer,

Afiyyet şifa olsun, gece uyuyabildin mi peki 🤔
Zeytin yaprağı buralarda yok ama eşim kurutulmuş olarak almış, her çay demlemede bir tutam atıyorum, ayrı da demelenebiliyor, çok faydaliymis, biz yeni öğrendik, işyerinde arkadaşlara söyledim bir arkadaşlar yıllardır kullanıyorlarmis meğer,
Teşekkür ederim canım ❤️
Süt koyuyorum akşam kahvelerine sıkıntı olmadı :KK50:
Zeytinin her şeyi mucizeymiş kuzum ya...

Teşekkür ederim canım ❤️
Süt koyuyorum akşam kahvelerine sıkıntı olmadı :KK50:
Zeytinin her şeyi mucizeymiş kuzum ya...
Bizim burası bembeyaz oldu ve hala yağıyor, çok romantik bir sevgililer günü, sevgilim ise gitmeseydi çıkıp kalpli kartopu yapıp suratına firlatabilirdim 😂😂

Çok özlemişim seni...:KK61::KK61:
En son sitedeki gece geç saatlere kadar kahkaha atan hatunlara kızıyorduk...
Neyse geldin ya çok mutluyum. :KK60:
Bebeğimiz kaç haftalık olmuş takvimi inceleyim öncelikle:KK30:
9.haftanin icinfe bebisimiz. Saglikla da ilerliyor bin sukur. Dualariinizi eksik etmeyin sizler de🥰🤲
Bende hepinizii cok cok ozledim ablaam.
Nasilsin,neler yapiyosuun?

Selam, nasılsın, aklıma gelmiştin , bebiş nasıl,büyüdü mü
Hoş geldin judym unutmak mümkün mü?
Özledik tabi ki :KK60:
Nasıl gidiyor annelik?
Bebeğin nasıl ? Kocaman olmuştur. :KK60:Saglikla büyüsün arada bir gelirsen çok sevinirim.
MaşaAllah büyüyor teyzeleri 4 aylık oluyoruz 1-2güne inşALLAH. 😍 gazı mazı bitti tam rahata erdik 1-2 hafta, diş damak başladı bu sefer🤭 el sürekli ağızda, aşırı derecede saçları döküldüğü için eller de tüy yumağı gibi. Bu aralar tüm işim sürekli ellerindeki tüyleri temizlemek🤦🏻‍♀️
Sizler nasılsınız?

Uzun zamandır ben de yoktum burada. Hoşgeldin ☺️
Hoşbuldum 😊
Sen niye yoktun canım herşey yolunda mı? Çocuk nasıl?

MaşaAllah büyüyor teyzeleri 4 aylık oluyoruz 1-2güne inşALLAH. 😍 gazı mazı bitti tam rahata erdik 1-2 hafta, diş damak başladı bu sefer🤭 el sürekli ağızda, aşırı derecede saçları döküldüğü için eller de tüy yumağı gibi. Bu aralar tüm işim sürekli ellerindeki tüyleri temizlemek🤦🏻‍♀️
Sizler nasılsınız?

Hoşbuldum 😊
İyiyim çok şükür. Kızım da iyi. İşe başladım. Uzaktan ama yine de zaman alıyor. Senin çocuk nasıl? Sen nasılsın?

Sizler nasılsınız?

Hoşbuldum 😊
Çok sevindim iyi olmanıza. :KK68: Teyzesi uzaktan öper minniş parmaklarını...:KK60:canim sağlıkla büyüsün dişlerini de kolaylıkla çıkarsın inşallah. Anneligin keyfini cikarmani dilerim.

Bende diyorum ki teee ne zaman yazdım sayfa sayfa olmuştur kim bilir. 🙄
Şaşırdım. Herkes nerde? Baloncuk? Zeytin?
Baloncuk hamile ... dinlenerek geçiriyor şu an...en son 16 haftalikti... zaman kavramım bayağı zayıfladı sayamiyorum inan ki...oliveden haberim yok. O da uzun zamandır gelmiyor. Şamdan , Nihal hiç haberim yok. Olmasını isteselerdi abla napiyorsun biz iyiyiz sen de iyi misin derlerdi....bir şeyler oldu ama ne olduğunu bilmiyorum... :KK14: :KK14: :KK14: :KK14:
Diğer arkadaşlar arada bir geliyor...

Back