sen unutma ki bir ferrerro Roche çikolatası olmak kolay değil çıtır Elhan
Unutmamışsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen unutma ki bir ferrerro Roche çikolatası olmak kolay değil çıtır Elhan
Unutmamışsın
Çok şükür...ben seni benzettigim cikileytayi nasıl unuturum Elhan abla aşk olsun
bir zamanlar
ferrerro Roche chocolate aslen anteplidir yaziyordu bir yerlerde onu da unutmadım
Çok şükür...
Hep aşk olsun....
doğru söylüyosun ablacım, hiçbirimize vermesinBeden yorgunluğu dinlenince geçiyor. Allah başka yorgunluk vermesin kuzum.
Herkes bizim gibi şu durumda...ifşa olsak nolur ki sabah derslerinde çocuklar yattığı yerden ders dinliyor ...her şey karıştı nurum...
Eşim bir PC daha lazım diyor ben aman idare ederim n'olacak diyorum sonra hoop önce oturan kapıyor PC benim oluyor...aile saadetimiz bozuldu bozulacak...az kaldı
Umudumuz yeni yılda canım...beslenmene dikkat et. Bağışıklığın düşmesin...
Aynen öyle sandımseni gidi seniiiiii unuttum sandın demi
pazartesi mi salı mi karıştırabilirim. ama unutma önemli şeyleri karistirmam
ben de unutmadıımmmAynen öyle sandım
Allah zihin açıklığı versin. Nihalle beraber en güzel notları almanızı dilerim.
Amin canım çok bereketli geldin bu akşam nasıl özlemişim farkında olmadandoğru söylüyosun ablacım, hiçbirimize vermesin
oo bak o zmn o iş sıkıntıı :S şuan bir bilgisayar almak da neredeyse kurbana girmekle kapışacak :S Samdanın da dediği gibi kim derdi okullar evden devam edecekk. 2021 inşallahh miis gibi güzelliklerle gelsin, çok istiyorumm
Aynen öyle sandım
Amin ablacım cok teşekkür ederim inşallahAynen öyle sandım
İyi geceler kuzumCanlarım gözlerim kapanıyor. Hepinizi öpüyoruumm. Çook seviyorum
Evde misin yoksa ?tüh dördüncü oldum beeee
Evde misin yoksa ?
biz kalktığına değil yazdığına bakıyoruz şekerim. O zaman ben de 7de kalktımaynen bugün oğlana ben bakcam:) idari izinliyim. ama sekizde kalktim lütfen kayıtlara geçsin