• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mizahşörler Çıkmazı

Teşekkürler nurum❤️❤️
Biraz karışık gidiuorum ama benim de yapım bu zaten inşallah elime yüzüme bulastirmam. Dediğin hocaya bakacağım 🌹🌹
Bulaştırmayacaksın inşallah gülnihalım maşallah güzel gidiyosunn. planın iyi olduktan sonra 3 bölümü bir arada götürmek güzel oluyo ggerçekten. Yakında derse başlayınca ben de öyle yapıcam :S ama artık gücün kaldı mı diye sorr, hayırr :S
vay arkadaş çok hızlı yaşıyorum:KK70::KK70:

mesai kısaldı aylardır biriken işler var. öğle arası bile çalışmak zorunda kalıyoruz.

ne var ne yok hatunlar
bende de bol baş ağrısı var samdanım geldi yine birkaç gündür sağolsun :S Normal insanlarda aylık regl ağrısı olur benim baş :D
Selam canım hoş geldin tekrardan 😘
hoşbulduumm :))

Bulaştırmayacaksın inşallah gülnihalım maşallah güzel gidiyosunn. planın iyi olduktan sonra 3 bölümü bir arada götürmek güzel oluyo ggerçekten. Yakında derse başlayınca ben de öyle yapıcam :S ama artık gücün kaldı mı diye sorr, hayırr :S

bende de bol baş ağrısı var samdanım geldi yine birkaç gündür sağolsun :S Normal insanlarda aylık regl ağrısı olur benim baş :KK70:

hoşbulduumm :))

sen de migren var mıydı nurum😬😬
doktora git dicem diyemiyom. ama ben de alakasız şekilde sinüzit oldum. virüs yüzünden gün yüzü görmediğimiz için galiba

sen de migren var mıydı nurum😬😬
doktora git dicem diyemiyom. ama ben de alakasız şekilde sinüzit oldum. virüs yüzünden gün yüzü görmediğimiz için galiba
var samdanım stres yapınca uykusuz kalınca filan kötü oluyorum ben :S

kesinlikle hava alamamak aşırı etkilyo büyük ihtimalle ondan olmuştur :( burnunun yan taraflrına doğru ağrıyor mu :(

kesinlikle hava alamamak aşırı etkilyo büyük ihtimalle ondan olmuştur :KK43: burnunun yan taraflrına doğru ağrıyor mu :KK43:

basım çok ağrıyo nurum migrene çevirmesinden çok korkuyorum. ama inşallah çevirmez

oooo senin hayatın stres ki şu an:( kaç tane derse giriyorsun günde. bağlandı bağlanmadı derken bile insana sinir basar
ne iyi geliyo peki nurum

kesinlikle hava alamamak aşırı etkilyo büyük ihtimalle ondan olmuştur :KK43: burnunun yan taraflrına doğru ağrıyor mu :KK43:
Görümcemün canlı dersine korsanlar girmiş. Senin de başına geldi mi?

basım çok ağrıyo nurum migrene çevirmesinden çok korkuyorum. ama inşallah çevirmez

oooo senin hayatın stres ki şu an:KK43: kaç tane derse giriyorsun günde. bağlandı bağlanmadı derken bile insana sinir basar
ne iyi geliyo peki nurum
ben hep dua ederim Allah düşmanıma bile vermesin şu migreni diyee ağrı girincee bana samdanım, sen düşünn :S umarım çevirmez ama bunu engelleyebilecek bir şey var mıdır hiiç bilmiyorumm

sabah giriyrum akşam giriyorum her gün var cumartesi günü 7 saat var üstüste.. ilk başta bağlantı sıkntısı ne nasıl oluyo sıkntısı bilgisayarın başından kalkınca svaştan çıkmış gibi oluyodum görmen lazım :D şimdi alıştım Allahtan :)

Karanlık ve sessiz bir yerde yatmaktan başka pek bir şey yok samdanım bir de çayy içince rahatlyorum sadece ben :S

Görümcemün canlı dersine korsanlar girmiş. Senin de başına geldi mi?
ay evet onu biliyorumm calcii bu ara çok sıklaşmış o. Dersin daha korunaklı olması için her derse farklı ID ve şifre veeriyorum isimleri farklı olanları derse almıyorum artık . Henüz başıma gelmedi inşallah da gelmezz :S

ay evet onu biliyorumm calcii bu ara çok sıklaşmış o. Dersin daha korunaklı olması için her derse farklı ID ve şifre veeriyorum isimleri farklı olanları derse almıyorum artık . Henüz başıma gelmedi inşallah da gelmezz :S
Okulda bütün öğretmenlere sırayla olmuş. Kızın siniri bozulmuş. İnşallah başına gelmez 💗

Okulda bütün öğretmenlere sırayla olmuş. Kızın siniri bozulmuş. İnşallah başına gelmez 💗
o muhtemelen okuldaki bi öğrencinin abisi vs dir calcim, şifre eline geçtiyse onla girebilir :S Benim de aynı evde olan farklı şubeden öğrencilerim birbirilerinin dersine gelmeye çalıştılar bugünn

ben hep dua ederim Allah düşmanıma bile vermesin şu migreni diyee ağrı girincee bana samdanım, sen düşünn :S umarım çevirmez ama bunu engelleyebilecek bir şey var mıdır hiiç bilmiyorumm

sabah giriyrum akşam giriyorum her gün var cumartesi günü 7 saat var üstüste.. ilk başta bağlantı sıkntısı ne nasıl oluyo sıkntısı bilgisayarın başından kalkınca svaştan çıkmış gibi oluyodum görmen lazım :KK70: şimdi alıştım Allahtan :)

Karanlık ve sessiz bir yerde yatmaktan başka pek bir şey yok samdanım bir de çayy içince rahatlyorum sadece ben :S

ay o ne öyle ya🤦 Allah kolaylık versin sana nurum Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. ablanın da o kadar yoğun o zaman dersleri 😬😬

bı arkadaşım çay hiç icmiyo, diğeri de kahve hiç icmiyo. tetikliyomus nurum. sende kahve tetikliyo mu diye dikkat ettin mi hiç.

çok zor ya her zaman karanlk oda bulup sessizce yatma imkani bulmak çok zor:KK43:

bir muhasebeci asla boş olmaz Calci:KK70:

bugün ders calismicak mıyız nihalim🙄
Şu an Zor benim samdanim . Çocuklar uyursa ancak 🥴 sen çalışacak misin❤️

sabah giriyrum akşam giriyorum her gün var cumartesi günü 7 saat var üstüste.. ilk başta bağlantı sıkntısı ne nasıl oluyo sıkntısı bilgisayarın başından kalkınca svaştan çıkmış gibi oluyodum görmen lazım :KK70: şimdi alıştım Allahtan :)

Allah kolaylık versin nurum❤️ insanın gözü hassas oluyor bir de gün ışığı bile rahatsız ediyor değil mi🥴

Şu an Zor benim samdanim . Çocuklar uyursa ancak 🥴 sen çalışacak misin❤️

Allah kolaylık versin nurum❤️ insanın gözü hassas oluyor bir de gün ışığı bile rahatsız ediyor değil mi🥴

ben dün calisamadim:( bugün kesin bakmam lazım nihalim ama oğlan uyumadı daha.

imdat diye bagirasim geliyo bazen. daha çamaşır asilcak mutfak duruyo. herşey üst üste 😬
sen ne caliscaksin bakarsan

ben dün calisamadim:KK43: bugün kesin bakmam lazım nihalim ama oğlan uyumadı daha.

imdat diye bagirasim geliyo bazen. daha çamaşır asilcak mutfak duruyo. herşey üst üste 😬
sen ne caliscaksin bakarsan
Ben bugün alan dersine bakacağım uyurlarsa inşallah 🥰
Senin işin zor samdanim Allah emeklerini boşa çıkarmasın❤️ hem iş hem ev çocuk derken kaç parçaya bolunuyorsun 😔 ama sende öyle güzel bir azim var ki o sınavı alacağından eminim Allah'ın izniyle 🤲🤲

Ben bugün alan dersine bakacağım uyurlarsa inşallah 🥰
Senin işin zor samdanim Allah emeklerini boşa çıkarmasın❤️ hem iş hem ev çocuk derken kaç parçaya bolunuyorsun 😔 ama sende öyle güzel bir azim var ki o sınavı alacağından eminim Allah'ın izniyle 🤲🤲

senden örnek alıyorum süper anne😍😍

benim gene yıllık izin falan var kreş açılsa toparlarim nihalim. inşallah sen de muvaffak olursun 🙏🙏

o muhtemelen okuldaki bi öğrencinin abisi vs dir calcim, şifre eline geçtiyse onla girebilir :S Benim de aynı evde olan farklı şubeden öğrencilerim birbirilerinin dersine gelmeye çalıştılar bugünn
Yok değilmiş. Bildiğin adam elinde alkol sapıkça hareketler içindeydi dedi😱 dedim iyi ki taciz etmemiş

Back