• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mizahşörler Çıkmazı

ay o ne öyle ya🤦 Allah kolaylık versin sana nurum Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. ablanın da o kadar yoğun o zaman dersleri 😬😬

bı arkadaşım çay hiç icmiyo, diğeri de kahve hiç icmiyo. tetikliyomus nurum. sende kahve tetikliyo mu diye dikkat ettin mi hiç.

çok zor ya her zaman karanlk oda bulup sessizce yatma imkani bulmak çok zor:KK43:
Muhtemelen öyledir samdanım insanın kafası bazen çorba oluyor gerçekten :S ama Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. abla işinin piri olduğu için eminim benim kadar zorlanmıyordurr :)

Mesela nescafe bende ağrı yoksa ağrı yapıyo samdanım o yüzden aşırı canım istemedikçe içmem ama kahveyi de çok içince yine ağrı yapıyo. Yanii migrenliler olarak işimiz zor, seni aramızda görmek istemiyorumm :)

Şu an Zor benim samdanim . Çocuklar uyursa ancak 🥴 sen çalışacak misin❤️

Allah kolaylık versin nurum❤️ insanın gözü hassas oluyor bir de gün ışığı bile rahatsız ediyor değil mi🥴
evvet gülnihalım, sen de bliyosun demii :( Allah sana da kolaylık versin gülnihalım, öğretmeniimmm :)
Yok değilmiş. Bildiğin adam elinde alkol sapıkça hareketler içindeydi dedi😱 dedim iyi ki taciz etmemiş
hadi canım yaa çok kötü bi durum gerçekten. Aklım çıkıyor öyle bir şeyden. Çocuklar görür hemen kapatamazsam diye. pislik

İyiyim ben ... uzaktan eğitime devam.. Sizler nasılsınız? Arkadaşlar tarafından hatırlanmak güzel bir duygu...ondan şaşırdım... :KK23:
Abla seni unutur muyum hiç ben. Bu ara sıkıntılarım var. Sürekli hastanedeydim 😔

Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. hocammm hocammm nasıl yetişiyorsun onca şeyee bana daa söyler misiinnn
Nurum hoş geldin...çok merak ettim seni. Bu kız hasta mı oldu dedim...Profeşyinil olduk artık uzaktan eğitimde :KK76::KK76::KK76:
Artık kamera da açmıyorum oturuyorum valla picamalarimla derse çayım kahvem yanımda...okul açılınca nasıl uyum sağlarım bilmiyorum...teneffüslerde temizlik bile yapıyorum...işte böyle yetisiyorum bebem...:halay::halay::halay:

Nurum hoş geldin...çok merak ettim seni. Bu kız hasta mı oldu dedim...Profeşyinil olduk artık uzaktan eğitimde :KK76::KK76::KK76:
Artık kamera da açmıyorum oturuyorum valla picamalarimla derse çayım kahvem yanımda...okul açılınca nasıl uyum sağlarım bilmiyorum...teneffüslerde temizlik bile yapıyorum...işte böyle yetisiyorum bebem...:halay::halay::halay:

ahahaha aynısını yapıyorum abla öbür türlü mümkün değil:D

bı gün ben de pijamayla çalışabilecek miyim acaba:D

Çok geçmiş olsun bilmiyordum ...kusura bakma lütfen...:KK43: Diş problemi mi ...kadın hastalıkları mı...şu dönemde hastalanmak da çok kötü... Allah esirgesin...
Söylemedim ki nerden bileceksin abla biraz özel bir durum malesef. Aklım karman çorman. Kreşler kapandı çocuk ortalıkta kaldı. Her şey üst üste geldi:KK14:

Home ofis yaparlar belki hiç belli olmaz...:dua:

yok abla yetki bile vermek istemiyorlar çok şey görüp kontrol edebiliyoruz diye:(

ama inşallah belki ilerde dediğin gibi olur😍 kim derdi ki okullar kapanacak diye değil mi🤷

bu arada bana kitap listesi verir misin müsait olunca ablacim:) kitapları ona göre seçip okuyayım:)

iyiyim ablacım çok şükür birazcık yorgunnum sadece ama o da oluversin :)
Ciddi misiinn ablaaa :D benim de üstüm okul modu altım pijama eşofman ayy ifşa ettim her şeyimi de ama :D ben de teneffüslerde atıştırıyorum 3 teneffüste filan doymuş oluyorum :D sabah erken olunca kahvaltı yapasım gelmiyo :)

iyiyim ablacım çok şükür birazcık yorgunnum sadece ama o da oluversin :)
Ciddi misiinn ablaaa :KK70: benim de üstüm okul modu altım pijama eşofman ayy ifşa ettim her şeyimi de ama :KK70: ben de teneffüslerde atıştırıyorum 3 teneffüste filan doymuş oluyorum :KK70: sabah erken olunca kahvaltı yapasım gelmiyo :)
Beden yorgunluğu dinlenince geçiyor. Allah başka yorgunluk vermesin kuzum. :KK36:
Herkes bizim gibi şu durumda...ifşa olsak nolur ki :halay:sabah derslerinde çocuklar yattığı yerden ders dinliyor ...her şey karıştı nurum...
Eşim bir PC daha lazım diyor ben aman idare ederim n'olacak diyorum sonra hoop önce oturan kapıyor PC benim oluyor...aile saadetimiz bozuldu bozulacak...az kaldı :işsiz:
Umudumuz yeni yılda canım...beslenmene dikkat et. Bağışıklığın düşmesin...

Back