How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Mizahşörler Çıkmazı

Yaptığın işten keyif almak için yapmazsın bence de sen...kazanımlar geri gelmiyor o şekilde.. :KK36:

abla o kadar çok kitap okuttular ki bana ortaokul lise üniversitede. bütün bilgi birikimim dersleri temellendirmem o sayede oldu😍😍

Ben size söyleyemedim değil miii buraya gelememekten😬 şuan kucağımda mışıl mışıl uyuyan bir kedim var bir süredir bizle olan 😍😍 bacaklarını da uzattı dizime :))
Hem de bir prenses :KK36:
En sevdiğim bebek türü :KK200:
Sevgiyle büyüsün minnak...ne kadar sevindim senin adına çok da imrendim.

yaa bir ben sahiplenemedim hala :KK43:çok seviyorum kedileri ❤️
Benim de kardeşim çok istiyordu bu sene evdeler ya ama çook tatlı bişeyyy arkadaş gibi :)
Canım tür üzerinden gidiyoruz artık...dediğin dönemler her sene var artık...
Yaa ne kadar değişmiş abla, ben edebiyat sınavlarında 2 3 sayfa yazardım klasik olurduk :) hoca e be Nur her şeyi ezberlemişsin hayret ettim derdi :)) şimdii nerdee o ezber işi filan bitti :))
çok tatliiiiii😍😍 ben de çok istiyorum bı kedi 😍
Pıtı pıtı bi halleri var kii evde samdanım görsen :)

Jawlensky Jawlensky ders çalışalım mı 😍😍

Benim de kardeşim çok istiyordu bu sene evdeler ya ama çook tatlı bişeyyy arkadaş gibi :)

Yaa ne kadar değişmiş abla, ben edebiyat sınavlarında 2 3 sayfa yazardım klasik olurduk :) hoca e be Nur her şeyi ezberlemişsin hayret ettim derdi :)) şimdii nerdee o ezber işi filan bitti :))

Pıtı pıtı bi halleri var kii evde samdanım görsen :)

tahmin edebiliyorum nurum😍 eskiden benim de kedim vardi çok severdim yaaaaa:(

Kitap işi mükemmel sonuç veriyor ona bir şey diyemem.

gerçekten de öyle abla. üniversiteden mezun olduktan sonra hatta atandıktan sonra farkettim ki bende disleksi varmış. eğer o şekilde eğitim vermeseler ben okuyamaz bı yerlere gelemezmisim:)

senin yaptığın daha fazla emek istiyo ama tabrik ederim ben o kadar bakmam sanırım 😬😬

tahmin edebiliyorum nurum😍 eskiden benim de kedim vardi çok severdim yaaaaa:KK43:

gerçekten de öyle abla. üniversiteden mezun olduktan sonra hatta atandıktan sonra farkettim ki bende disleksi varmış. eğer o şekilde eğitim vermeseler ben okuyamaz bı yerlere gelemezmisim:)

senin yaptığın daha fazla emek istiyo ama tabrik ederim ben o kadar bakmam sanırım 😬😬
Ben de seni tebrik ederim. :KK74:
Zeki insanlarin hastalığı :KK9:
" Disleksi bu hastalığa sahip birçok ünlü ve başarılı kişi olmasıyla da tanınır. Disleksisi olan en ünlü kişilerden biri de Einstein'dır. Einstein'ın yazılarında 'Öğretmenlerinin aklının yavaş çalıştığını, ölene kadar aptal rüyalarının peşinde sersemce savrulacağını' söylediğini ifade eder."
Alıntıdır.
:confused:

Ben de seni tebrik ederim. :KK74:
Zeki insanlarin hastalığı :KK9:
" Disleksi bu hastalığa sahip birçok ünlü ve başarılı kişi olmasıyla da tanınır. Disleksisi olan en ünlü kişilerden biri de Einstein'dır. Einstein'ın yazılarında 'Öğretmenlerinin aklının yavaş çalıştığını, ölene kadar aptal rüyalarının peşinde sersemce savrulacağını' söylediğini ifade eder."
Alıntıdır.
:confused:

yok abla ben normal zekalı disleksiyim:D:D maalesef çok zeki olamadım:) olsam iyi olurdu ama heee fena olmazdi😁

tahmin edebiliyorum nurum😍 eskiden benim de kedim vardi çok severdim yaaaaa:KK43:

Çalışalım canım🥰🥰öğleden sonra baslarim inşaallah ❤️

Hem de bir prenses :KK36:
En sevdiğim bebek türü :KK200:
Sevgiyle büyüsün minnak...ne kadar sevindim senin adına çok da imrendim.
Prenses görüntüsünün altında hırçın bir kız yatıyo zaman zamann :)) öptüm yerine abla :))

İnsan hemen alışıyor bi cana samdanım, belki bi gün sizin de olur 4 ayaklı bi oğlunuz dahaa :)

Bu arada çok mütevazisin ben de Elhan ablanın dediklerine katılıyorummm😍

Prenses görüntüsünün altında hırçın bir kız yatıyo zaman zamann :)) öptüm yerine abla :))

İnsan hemen alışıyor bi cana samdanım, belki bi gün sizin de olur 4 ayaklı bi oğlunuz dahaa :)

Bu arada çok mütevazisin ben de Elhan ablanın dediklerine katılıyorummm😍
Piremsesimizin adıni ne koydunuz :KK36:
Öpücük için teşekkür ederim. Yirim ben onun patilerini 🐈🐈🐈

Back