How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Mizahşörler Çıkmazı

Amin canım :dua::dua:çok bereketli geldin bu akşam nasıl özlemişim farkında olmadan:KK74:
İnşallah bu güzel duaların da kabul olur kuzum...
Ben de çook özlemişim abla hakikaten ❤️ bazen onca koşturmanın içinde kendimizi unutuyoruz farkında olmadan 😬
:21::21::21::21::21::21:
:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
Sevdiklerinle hep mutlu yaşa
Sevdiklerim heeepp olsun ❤️ amiinn ablacım 🤲🏻

Benim kara oğlan da hep olsun onu da çok seviyom bu ara 🙈😍

biz kalktığına değil yazdığına bakıyoruz şekerim. O zaman ben de 7de kalktım :KK70:

:D kayıtlara geçmesin seninki mi dedim gardaş

Mamasını yedir eline kumandayı veya toz bezini ver uslu uslu oyalansin canım...ayağının altında dolaşmasin gerisi kolay..:super:

ah abla keşke öyle bı çocuk olsaydı:D :D az önce evdeki su şişesini kapının önüne koymuş çöp diye🤦 görmesek çıkıp gider de yakında

Ben de çook özlemişim abla hakikaten ❤️ bazen onca koşturmanın içinde kendimizi unutuyoruz farkında olmadan 😬

Sevdiklerim heeepp olsun ❤️ amiinn ablacım 🤲🏻

Benim kara oğlan da hep olsun onu da çok seviyom bu ara 🙈😍
Karaoğlansiz olmaz tabi :KK48:
Hep olsun hayatında...:KK76:sevgiyle besleniyoruz Rabbim gidasiz bırakmasın hiçbirimizi. :dua:

:KK70: kayıtlara geçmesin seninki mi dedim gardaş

ah abla keşke öyle bı çocuk olsaydı:KK70: :KK70: az önce evdeki su şişesini kapının önüne koymuş çöp diye🤦 görmesek çıkıp gider de yakında
Bak sen yaramaza...:olamaz:
Odaya kamera mi taksan napsan :confused:

durmuyo ki abla evin içinde geziyo sürekli:KK70:

bı odasına gidip oynayamadım🤦 oyuncakla falam oynamiyo.

senin kaç dersin var bugün :)
Haftanın son bir saati kaldı kuzum. 13.20 ' de dersim... Üniteyi bitirdik test çözeceğiz. Son iki haftadır bayağı zamanım kalıyor. TYT kursu( 8 saatlikti) iptal edilince 14 saat çerez gibi bitiyor. Ders öncesi hazırlık zamanımı alıyor sadece...etkinlik aramakla meşgul oluyorum...
Eşinle tavla, satranç vb bir şeyler oynar mıydınız? Keyif aldığınız başka bir aktivite de olabilir film, dizi ...hiç olmadı perdeleri yıka assın :KK48: krizi fırsata cevir canım...birlikte olmak güzel yine de...muhabbetli bir gününüz olsun....güzel hayaller kurun...

Çevir kazı yanmasın :63:

sen misin o kaz😍😍

Haftanın son bir saati kaldı kuzum. 13.20 ' de dersim... Üniteyi bitirdik test çözeceğiz. Son iki haftadır bayağı zamanım kalıyor. TYT kursu( 8 saatlikti) iptal edilince 14 saat çerez gibi bitiyor. Ders öncesi hazırlık zamanımı alıyor sadece...etkinlik aramakla meşgul oluyorum...
Eşinle tavla, satranç vb bir şeyler oynar mıydınız? Keyif aldığınız başka bir aktivite de olabilir film, dizi ...hiç olmadı perdeleri yıka assın :KK48: krizi fırsata cevir canım...birlikte olmak güzel yine de...muhabbetli bir gününüz olsun....güzel hayaller kurun...

eşim yok abla işte olcak bugün:) ben ev işleri çocuk yapabilirsem oturup adam akıllı ders çalışcam:)

kurs neden iptal oldu sınavlar mi ertelendi yine😬 ne etkinliği ariyosun ki abla kaç yaşında insanlara🙄 ortak okuma kitabı ver istersen:)

sen misin o kaz😍😍

eşim yok abla işte olcak bugün:) ben ev işleri çocuk yapabilirsem oturup adam akıllı ders çalışcam:)

kurs neden iptal oldu sınavlar mi ertelendi yine😬 ne etkinliği ariyosun ki abla kaç yaşında insanlara🙄 ortak okuma kitabı ver istersen:)
Koca oğlan eşin zannettim :KK70::KK70::KK70::KK70:
Mevzu tamamen yanlış anlaşılmış :KK23:
Kurslar okulda yapılıyordu. 12' lerle yüz yüze eğitim iptal olunca kurs bitti.
Etkinlik olayı şöyle: 10. Sınıflarda şiir ünitesinde Aşık Tarzı Halk Şiirini bitirdik bu dönemde yüzyıllara göre bir sürü ozanlar var her birinin farklı özellikleri ...çocukların akıllarında kalsın diye farklı uygulamalar var eşleştirme, şifreleme doğru yanlış şema , resim gibi...
Ezber işini hiç sevmiyorum çocuklar da çabuk sıkılıyor düz anlatımda ...

Etkinlik olayı şöyle: 10. Sınıflarda şiir ünitesinde Aşık Tarzı Halk Şiirini bitirdik bu dönemde yüzyıllara göre bir sürü ozanlar var her birinin farklı özellikleri ...çocukların akıllarında kalsın diye farklı uygulamalar var eşleştirme, şifreleme doğru yanlış şema , resim gibi...

aaaaa ne kadar ugrasiyosun abla ya helal olsun. ben olsam bı ozan ödev verirdim bı tane de kitap:D çok gaddarim o konularda😬😬

Karaoğlansiz olmaz tabi :KK48:
Hep olsun hayatında...:KK76:sevgiyle besleniyoruz Rabbim gidasiz bırakmasın hiçbirimizi. :dua:
İnşallah 🤗
Servetifünun, Tanzimat dönemi, milli edebiyat filan 10.sınıftı değil mi ablaa, edebiyat dersi hala çok heyecanlandırıyor beni çok severdim :))
Gunaydinnn❤️ hayırlı cumalar 🌹🌹
Hayırlı cumalar gülnihalım ❤️

Ben size söyleyemedim değil miii buraya gelememekten😬 şuan kucağımda mışıl mışıl uyuyan bir kedim var bir süredir bizle olan 😍😍 bacaklarını da uzattı dizime :))

Eklentiler

• IMG_20201211_105129.jpg
    IMG_20201211_105129.jpg
    119,8 KB · Görüntüleme: 27
Ben size söyleyemedim değil miii buraya gelememekten😬 şuan kucağımda mışıl mışıl uyuyan bir kedim var bir süredir bizle olan 😍😍 bacaklarını da uzattı dizime :))
yaa bir ben sahiplenemedim hala :(çok seviyorum kedileri ❤️

İnşallah 🤗

Servetifünun, Tanzimat dönemi, milli edebiyat filan 10.sınıftı değil mi ablaa, edebiyat dersi hala çok heyecanlandırıyor beni çok severdim :))

Hayırlı cumalar gülnihalım ❤️
Canım tür üzerinden gidiyoruz artık...dediğin dönemler her sene var artık...

Back