Sahiay o ne öyle yaAllah kolaylık versin sana nurum Elhan ablanın da o kadar yoğun o zaman dersleri
bı arkadaşım çay hiç icmiyo, diğeri de kahve hiç icmiyo. tetikliyomus nurum. sende kahve tetikliyo mu diye dikkat ettin mi hiç.
çok zor ya her zaman karanlk oda bulup sessizce yatma imkani bulmak çok zor
Estağfurullah canım benum
İnşaallah canım ikimiz de başarırız
Muhtemelen öyledir samdanım insanın kafası bazen çorba oluyor gerçekten :S amaay o ne öyle yaAllah kolaylık versin sana nurum Elhan ablanın da o kadar yoğun o zaman dersleri
bı arkadaşım çay hiç icmiyo, diğeri de kahve hiç icmiyo. tetikliyomus nurum. sende kahve tetikliyo mu diye dikkat ettin mi hiç.
çok zor ya her zaman karanlk oda bulup sessizce yatma imkani bulmak çok zor
evvet gülnihalım, sen de bliyosun demiiŞu an Zor benim samdanim . Çocuklar uyursa ancaksen çalışacak misin
Allah kolaylık versin nuruminsanın gözü hassas oluyor bir de gün ışığı bile rahatsız ediyor değil mi
hadi canım yaa çok kötü bi durum gerçekten. Aklım çıkıyor öyle bir şeyden. Çocuklar görür hemen kapatamazsam diye. pislikYok değilmiş. Bildiğin adam elinde alkol sapıkça hareketler içindeydi dedidedim iyi ki taciz etmemiş
İyiyim ben ... uzaktan eğitime devam.. Sizler nasılsınız? Arkadaşlar tarafından hatırlanmak güzel bir duygu...ondan şaşırdım...
Dersler bitti...ondan sonra da satranççi bir kızın dizisine takıldım...vakit bayağı geçmiş...sen napiyorsun Şamdan ...müsait olunca gelir diye düşünüyorum calcim
Dersler bitti...ondan sonra da satranççi bir kızın dizisine takıldım...vakit bayağı geçmiş...sen napiyorsun Şamdan ...
Abla seni unutur muyum hiç ben. Bu ara sıkıntılarım var. Sürekli hastanedeydimİyiyim ben ... uzaktan eğitime devam.. Sizler nasılsınız? Arkadaşlar tarafından hatırlanmak güzel bir duygu...ondan şaşırdım...
Senin sitemini yerimmİyiyim ben ... uzaktan eğitime devam.. Sizler nasılsınız? Arkadaşlar tarafından hatırlanmak güzel bir duygu...ondan şaşırdım...
nedenkiiiAbla seni unutur muyum hiç ben. Bu ara sıkıntılarım var. Sürekli hastanedeydim
Ufak bir operasyon geçirmem gerekiyor. Şu ortamda istemiyordum ama mecbur olacağımnedenkiii
Nurum hoş geldin...çok merak ettim seni. Bu kız hasta mı oldu dedim...Profeşyinil olduk artık uzaktan eğitimdeElhan hocammm hocammm nasıl yetişiyorsun onca şeyee bana daa söyler misiinnn
Çok geçmiş olsun bilmiyordum ...kusura bakma lütfen...Abla seni unutur muyum hiç ben. Bu ara sıkıntılarım var. Sürekli hastanedeydim
Nurum hoş geldin...çok merak ettim seni. Bu kız hasta mı oldu dedim...Profeşyinil olduk artık uzaktan eğitimde
Artık kamera da açmıyorum oturuyorum valla picamalarimla derse çayım kahvem yanımda...okul açılınca nasıl uyum sağlarım bilmiyorum...teneffüslerde temizlik bile yapıyorum...işte böyle yetisiyorum bebem...
Söylemedim ki nerden bileceksin abla biraz özel bir durum malesef. Aklım karman çorman. Kreşler kapandı çocuk ortalıkta kaldı. Her şey üst üste geldiÇok geçmiş olsun bilmiyordum ...kusura bakma lütfen...Diş problemi mi ...kadın hastalıkları mı...şu dönemde hastalanmak da çok kötü... Allah esirgesin...
Home ofis yaparlar belki hiç belli olmaz...ahahaha aynısını yapıyorum abla öbür türlü mümkün değil
bı gün ben de pijamayla çalışabilecek miyim acaba
Home ofis yaparlar belki hiç belli olmaz...
iyiyim ablacım çok şükür birazcık yorgunnum sadece ama o da oluversin :)Nurum hoş geldin...çok merak ettim seni. Bu kız hasta mı oldu dedim...Profeşyinil olduk artık uzaktan eğitimde
Artık kamera da açmıyorum oturuyorum valla picamalarimla derse çayım kahvem yanımda...okul açılınca nasıl uyum sağlarım bilmiyorum...teneffüslerde temizlik bile yapıyorum...işte böyle yetisiyorum bebem...
Beden yorgunluğu dinlenince geçiyor. Allah başka yorgunluk vermesin kuzum.iyiyim ablacım çok şükür birazcık yorgunnum sadece ama o da oluversin :)
Ciddi misiinn ablaaabenim de üstüm okul modu altım pijama eşofman ayy ifşa ettim her şeyimi de ama ben de teneffüslerde atıştırıyorum 3 teneffüste filan doymuş oluyorum sabah erken olunca kahvaltı yapasım gelmiyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?