• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mizahşörler Çıkmazı

Nurum mesajini yeni gördüm neden bildirim gelmiyor bana😬
ever ogrenme eğlenceli ama bitmiyor dersler tarih öğrenme ÖABT birlikte gidiyorum öğrenme bitince diğerlerinden birine geçeceğim. Ölçme ve değerlendirmeyi seven varsa alnından öpeyim🥴 hiiiic sevmiyorum. Bak ismi bile yetti😣😣
Yaa tam benim yolumdan gidiyorsun gülnihalımm benim de tarihle sorunum çook olurdu o yüzden onu araya katardım :)
Ders için instsgram hesabı açtın mı sen, ama açmamış olsan da ölçme için Cüneyt İltuş hocayı tavsiye ederim youtubeda var :) bayağı da soru çıkıyor hain ölmeden😬

Buu arada hayırlı olsuunn proluğuuunn😘😘
duzelir insallah hersey. ama bana biraz zaman lazım. halledicem insallah herseyi :)
İnşallah düzelsin zuhalim 🌼

Yaa tam benim yolumdan gidiyorsun gülnihalımm benim de tarihle sorunum çook olurdu o yüzden onu araya katardım :)
Ders için instsgram hesabı açtın mı sen, ama açmamış olsan da ölçme için Cüneyt İltuş hocayı tavsiye ederim youtubeda var :) bayağı da soru çıkıyor hain ölmeden😬

Buu arada hayırlı olsuunn proluğuuunn😘😘

İnşallah düzelsin zuhalim 🌼
Teşekkürler nurum❤️❤️
Biraz karışık gidiuorum ama benim de yapım bu zaten inşallah elime yüzüme bulastirmam. Dediğin hocaya bakacağım 🌹🌹

Back