- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.644
- 698
Elf gözlerim neler okuyor legolasBana yawrum yazdın ya o
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elf gözlerim neler okuyor legolasBana yawrum yazdın ya o
Yürüyen Şato mu
Ben de şimdi tekrar çalışmaya çalışacağım
Günaydın bugünün birincisi sensinYanlis yere yazmisim mrsaji
GünaydınGünaydın bugünün birincisi sensin
Ama birinci geldin madalyanı da aldın. Vay be bir kere birinci olalım dedik Zipzip geldiGünaydın
Birinci olmakda gözüm yok ya
Yarin sana birakiyorum birinciliğiAma birinci geldin madalyanı da aldın. Vay be bir kere birinci olalım dedik Zipzip geldi
Bugün neden geciktin kiyaksamlar mi desem ben de
Bizimkisi kendi aramızda eğlence. Yoksa ilk gelmiş son gelmiş çok önemli değilYarin sana birakiyorum birinciliği
mesaj yazdigim yerler basligindan gideyim dedim
yanlis yere gelmisim
Yaa tam benim yolumdan gidiyorsun gülnihalımm benim de tarihle sorunum çook olurdu o yüzden onu araya katardım :)Nurum mesajini yeni gördüm neden bildirim gelmiyor bana
ever ogrenme eğlenceli ama bitmiyor dersler tarih öğrenme ÖABT birlikte gidiyorum öğrenme bitince diğerlerinden birine geçeceğim. Ölçme ve değerlendirmeyi seven varsa alnından öpeyim hiiiic sevmiyorum. Bak ismi bile yetti
İnşallah düzelsin zuhalimduzelir insallah hersey. ama bana biraz zaman lazım. halledicem insallah herseyi :)
kk birinci noteri ıım döndün müü normalee :)
Birkaç tane daha alıntı yaptım sanıyordum ama yapamamışım
Çok şükür ya samdanım ne zaman eriyecek senin bu işler atom karınca gibisinn :))hoşgeldin nur nerelerdesin kaçak nur
yerime geldim çok şükür canım. inşallah işleri eriyince rahat edicem
Teşekkürler nurumYaa tam benim yolumdan gidiyorsun gülnihalımm benim de tarihle sorunum çook olurdu o yüzden onu araya katardım :)
Ders için instsgram hesabı açtın mı sen, ama açmamış olsan da ölçme için Cüneyt İltuş hocayı tavsiye ederim youtubeda var :) bayağı da soru çıkıyor hain ölmeden
Buu arada hayırlı olsuunn proluğuuunn
İnşallah düzelsin zuhalim