Çok şanslı bir hatunum genç kızlarla ola ola kapmış olmalıyım bu harikaliğiharika olmayı senden öğrendik abloş
İyikilerim benimsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şanslı bir hatunum genç kızlarla ola ola kapmış olmalıyım bu harikaliğiharika olmayı senden öğrendik abloş
İnşallah limonsuzum zaten bu lanet şey herkese bulasmiyor. Aynı evin içinde bileMalesef görüştük
Kahvaltı sofrasına bayılırım
Sağol samdanım. İnşAllah bulaşmamıştır. Şuan bişeyim yok. En azından ağrım yok. Oda bişey herhalde.
Şimdi oturacağız inşallah ablaÇeçil peyniri ve çeri domates benden diyecem ama bu saate yapılmış olabilir kahvaltı...
Bebem niyetlerinde abartabildigin kadar abart... aşamalarını sen düşünme nasıl eder napar o evrenin sorunu...Abla yastığın altına koyduğum kağıt sabah yerdeydi ya ondan sanırım benim inancım gitmiş olabilir
Dileklerim çok abartıydı belki ondan, onların olabilmesi için önce başka şeylerin olması lazım o yönde yoğunlaşabilirim belki. Öyle pat diye olabilecek şeyler değil ama hani enerjim hala o yönde. Sadece zorlamıyorum zorlamadıkça daha çok yükseliyor hissiyatım ama bir yandan da bıraktım garip bir durum benimkisi yani...
Nihalim yürek yürek sevgi gönderiyorum o kahvaltıya enerjilerimiz birleşsin muhabbetli bir kahvaltı yapalım ...hooop mutfağa işinlaniyorum hemen ben de....şöyle yağlı ballı bir tb ekmeği kızarmış hem de korona evlerden ırak ... düşünme tatlım ...İnşallah limonsuzum zaten bu lanet şey herkese bulasmiyor. Aynı evin içinde bile
Şimdi oturacağız inşallah abla
esasen tam beyran havası ablaNihalim yürek yürek sevgi gönderiyorum o kahvaltıya enerjilerimiz birleşsin muhabbetli bir kahvaltı yapalım ...hooop mutfağa işinlaniyorum hemen ben de....şöyle yağlı ballı bir tb ekmeği kızarmış hem de korona evlerden ırak ... düşünme tatlım ...
Evet sürükleyici idi gerçektençok sürükleyici değil miydi reyyanim
Uygulamadan okuduğum için gözlerim isyan etti birazçok sürükleyici değil miydi reyyanim
Uygulamadan okuduğum için gözlerim isyan etti biraz
Hiç duymadım. Bakıyım uygulamaya hemenbulanık görmeye başladıydim bende uygulamada okumuştum
bir kış gecesi eğer bir yolcuyu okumak istiyorum reyyanim. sen okudun mu onu:)
Hiç duymadım. Bakıyım uygulamaya hemen
Beraber okuyalım mıbizim evde kitabın kendisi var ama ben okursam uygulamadan okurum reyyanim:)
Koronasavaresasen tam beyran havası abla
Beraber okuyalım mı
Ay beğenip beğenip gitmişim
Tünaydın
Aaa doğru senin sınavlar var. Ben neden hemen unutuyorum yabeni bekleme reyyanim Şubat hatta marta kadar okuyamam ben kolay kolay
bu bildiğib leyla olmuşartık aklın nerelerdeyse