• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mizahşörler Çıkmazı

iyi canım çalışıyorum
Sen nasılsın geldin mi artık
Allah kolaylık versin tatlım. Evime geldim çok şükür ama biraz sıkıntılı. Bikaç gündür şiddetli baş ağrım vardı, epey azaldı ama. Burun akıntısı ve hapşırık var. Kızımın da gece ateşi vardı biraz 🙁
O değilde yengemin testi pozitif çıkmış bende ondan korkuyorum bulaştı mı diye 🙁

Allah kolaylık versin tatlım. Evime geldim çok şükür ama biraz sıkıntılı. Bikaç gündür şiddetli baş ağrım vardı, epey azaldı ama. Burun akıntısı ve hapşırık var. Kızımın da gece ateşi vardı biraz 🙁
O değilde yengemin testi pozitif çıkmış bende ondan korkuyorum bulaştı mı diye 🙁
Görüştünüz mu yakınlarda 😔 inşallah bulasmamistir

geçmiş olsun limonsuzum inşallah bulasmamistir:(

korona da hapşırık akıntı falan yok ama limoncum korkma bence.nezleye benziyor gecmis olsun

Cok dogru ablacim ben kizim 1 2 kere ruyasinda korktu yatarken dualari okuyoruz kisalardan sonrasinda da parklar pamuk sekerler guzel seylerden bahsediyoruz oyle uyutuyorum daha etkili oldu cok sukur .

Nasilsiniz bu arada keyifler yerinde mi
kk birinci noteri kk birinci noteri kusummm 😘😘 burda misin
Çayım gelmiiiiiiiş ama kaçırmışım... :KK74:
Sağlıklı gunleriniz olsun bebeğim...:KK200:

Back