• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mizahşörler Çıkmazı

Aaa doğru senin sınavlar var. Ben neden hemen unutuyorum ya😕

ben bile daha kabullenemedim Reyyan:D:D

ertelersen sınavdan sonra okuruz beraber:)

ben de şimdi baktım kitaptan çalışamıyorum çocuk varken, indirdiğim kanunu okumaya başladım 🤷

Iyiyim canim tunaydin diyeyim bende kalktim ortaligi topladim kahvalti hazirladm esm ekmek alsn ancak yiyecegiz pazar gunu klasigi 🤗

Sende ne var ne yok tatlim

eline sağlık iyi yapmışsın:) pazar günü de olsa biz dokuz olmadan kalktık sofradan:D

yemek yapicam iki üç günlük 😬 ne çorbası yapsam bilemedim. sence mercimek gider mi iki üç gün.

çok iş var evde çayım:) telefondan kanun okuyorum algilamakta zorlandikca buraya geliyorum 😁
ne pişircen bugün sen

eline sağlık iyi yapmışsın:) pazar günü de olsa biz dokuz olmadan kalktık sofradan:KK70:

yemek yapicam iki üç günlük 😬 ne çorbası yapsam bilemedim. sence mercimek gider mi iki üç gün.

çok iş var evde çayım:) telefondan kanun okuyorum algilamakta zorlandikca buraya geliyorum 😁
ne pişircen bugün sen
gider niye gitmesin. annem 2 3 gün yenecek corba yapacagi zaman normalden biraz katı yapar dolaba koyardı. yiyecegimiz zaman icine bir miktar ilik su ekleyip isitirdi yerdik :)

gider niye gitmesin. annem 2 3 gün yenecek corba yapacagi zaman normalden biraz katı yapar dolaba koyardı. yiyecegimiz zaman icine bir miktar ilik su ekleyip isitirdi yerdik :)

mercimek eksimeye müsait ya zuhalim beceremezsem diye düşündüm 😬

o zaman yapayım mercimek çorbasını 😍 bizim evde öğlen pişen akşam olmazdı zuhalim, yeni yemek olurdu çünkü ev çok kalabalıktı:) o yüzden benim iki günlük yemek işine geçmem bile bı kaç aydır olan bişey 😅

eline sağlık iyi yapmışsın:) pazar günü de olsa biz dokuz olmadan kalktık sofradan:KK70:

ne pişircen bugün sen
Allah kolaylik versin canim ev isi nankor zaten 2 gun biyeri ellemezsen 3.gun bakilmaz hale geliyor

Mercimek corbasi 2 3 gun gider hepsni komple isitmazsin yiyecegnz kadarni isitirsin. Ben tavukla yalanci iskembe corbasi yaptim gecenlerde hem vitaminli oldu hepimiz icin degsklk istersen dene cnm .

Benim orman kebabim ve tel sehriyeli bulgur pilavim var cuma aksam yaptim dun aksam disardan yedik bugune kaldi . Bir salata yaparim esim ekstra birsey istermi blmiyorum isterse onu yaparjm baska is guc yok bugun bana tatil🙂

Allah kolaylik versin canim ev isi nankor zaten 2 gun biyeri ellemezsen 3.gun bakilmaz hale geliyor

Mercimek corbasi 2 3 gun gider hepsni komple isitmazsin yiyecegnz kadarni isitirsin. Ben tavukla yalanci iskembe corbasi yaptim gecenlerde hem vitaminli oldu hepimiz icin degsklk istersen dene cnm .

Benim orman kebabim ve tel sehriyeli bulgur pilavim var cuma aksam yaptim dun aksam disardan yedik bugune kaldi . Bir salata yaparim esim ekstra birsey istermi blmiyorum isterse onu yaparjm baska is guc yok bugun bana tatil🙂

oooo süper 😍 benim çok işim var ya:( yarın sana da iş günü desene:D
çorbayı koydum ocağa içine kurutulmuş sebze koydum ben de vitamini artsın diye. benim oğlan o çorbayı içmez galiba çayım. eşim de işe gittiği için içmez büyük ihtimalle.

ama aklımda bulunsun sağol 😍😍

oooo süper 😍 benim çok işim var ya:KK43: yarın sana da iş günü desene:KK70:
çorbayı koydum ocağa içine kurutulmuş sebze koydum ben de vitamini artsın diye. benim oğlan o çorbayı içmez galiba çayım. eşim de işe gittiği için içmez büyük ihtimalle.

ama aklımda bulunsun sağol 😍😍
Yani tabi sizin damak tadiniza gore olani bilmedgm icin 😊 ellerine saglik

Aynen yarin yemek isim olur benmde ben genelde haftasnu pek isim olmasin diye ayarlamaya calisiyorum boyle rahat oluyorm esimle birlikte 1 gun evdeyiz zaten onda da is guc olmasin istiyorum.

Yani tabi sizin damak tadiniza gore olani bilmedgm icin 😊 ellerine saglik

Aynen yarin yemek isim olur benmde ben genelde haftasnu pek isim olmasin diye ayarlamaya calisiyorum boyle rahat oluyorm esimle birlikte 1 gun evdeyiz zaten onda da is guc olmasin istiyorum.

ne kadar insaflisin:D ben de bütün işleri eşimin evde olduğu güne ayarliyorum bana kalmasın ben yokken de yatıp ihmal etmesin diye:D:D

ne kadar insaflisin:KK70: ben de bütün işleri eşimin evde olduğu güne ayarliyorum bana kalmasın ben yokken de yatıp ihmal etmesin diye:KK70::KK70:
Senle ben ayni sartlarda degilizki suanda canim . Ayrica birde sen isteyken esin evde olabilme ihtimalinde yardmci olmuyor yeri geliyor senin boyle yapman en normali .

Ben hergn evdeyim bi pazar gunu de camasir temizlik isim olmayiversin yemek her zaman olmuyor yapiyorm onu zaten kahvalti da oyle ozeniyorum pazarlari yeme icme disinda baska is yapmam pek mecbur kalmadgmda. He bazen kizi alir disari cikar esim o esnada evden rahatsizsam bi supururum silerim bazen.

Senle ben ayni sartlarda degilizki suanda canim . Ayrica birde sen isteyken esin evde olabilme ihtimalinde yardmci olmuyor yeri geliyor senin boyle yapman en normali .

Ben hergn evdeyim bi pazar gunu de camasir temizlik isim olmayiversin yemek her zaman olmuyor yapiyorm onu zaten kahvalti da oyle ozeniyorum pazarlari yeme icme disinda baska is yapmam pek mecbur kalmadgmda. He bazen kizi alir disari cikar esim o esnada evden rahatsizsam bi supururum silerim bazen.

en iyisini yapıyosun çayım sana çalış diye gaz verirken bazen düşünüyorum ben de:D verdiğim gaz depresyon olarak döner mi diye😬😬

sınav var diye şimdilik pek sorun çıkarmıyo ama eşimi taniyosam bu böyle gitmez bı iki haftaya su koymaya başlar

eskiden ben de evdeydim de o zaman da sınav vardı kpss ye hazırlanıyodum. hiç normal düzenim olmadı düşünüyorum da 🤷

Back