• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mizahşörler Çıkmazı

en iyisini yapıyosun çayım sana çalış diye gaz verirken bazen düşünüyorum ben de:KK70: verdiğim gaz depresyon olarak döner mi diye😬😬

sınav var diye şimdilik pek sorun çıkarmıyo ama eşimi taniyosam bu böyle gitmez bı iki haftaya su koymaya başlar

eskiden ben de evdeydim de o zaman da sınav vardı kpss ye hazırlanıyodum. hiç normal düzenim olmadı düşünüyorum da 🤷
Yani her turlu birseyleri goze almak zorunda kaliyoruz calisirken de calismazken de yapacak birsey yok canim . Hepimiz icin hayirlisi

Iki kisi calisirken koca kisisinin de esit duzeyde yardimi olmuyor kk da da goruyoruz genellenemez ama cogu boyle iken bunlari goze alip baslamam lazim ise o da suan icin goze almak istemiyorum ama zorunlu bir durum olur yahut goze alir canim isterse o ayri bakalm gun ola harman ola.

Yani her turlu birseyleri goze almak zorunda kaliyoruz calisirken de calismazken de yapacak birsey yok canim . Hepimiz icin hayirlisi

Iki kisi calisirken koca kisisinin de esit duzeyde yardimi olmuyor kk da da goruyoruz genellenemez ama cogu boyle iken bunlari goze alip baslamam lazim ise o da suan icin goze almak istemiyorum ama zorunlu bir durum olur yahut goze alir canim isterse o ayri bakalm gun ola harman ola.

aynen zaten Corona var herşeyi ağırdan almak daha mantıklı şu süreçte 🤷
dediğin gibi çoğu bişey yapmiyo. bahanesi de yapamıyorum oluyo. sanki herkes anasının karnında öğrenip geliyo

aynen zaten Corona var herşeyi ağırdan almak daha mantıklı şu süreçte 🤷
dediğin gibi çoğu bişey yapmiyo. bahanesi de yapamıyorum oluyo. sanki herkes anasının karnında öğrenip geliyo
Aynen oyle canim . Zaman ne gosterir belli olmuyor bu hep boyleydi ama Rabbim daha cetin bir halde tekrar gosterdi bize bunu .

Back