- 4 Eylül 2018
- 18.761
- 72.085
- 598
Hangi filmde kemal Sunal film boyunca kasket giymemiştirsoru neydi canim :)
A: Sakar Şakir
B: Kibar Feyzo
C: Sahte Kabadayı
D: Yedi Bela Hüsnü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi filmde kemal Sunal film boyunca kasket giymemiştirsoru neydi canim :)
Sesi kulağımda çınlıyorAnne bana çokomel aalll
yedi bela hüsnü mü?Hangi filmde kemal Sunal film boyunca kasket giymemiştir
A: Sakar Şakir
B: Kibar Feyzo
C: Sahte Kabadayı
D: Yedi Bela Hüsnü
Evet oğlan bilemedi çekildi. Aslında çok basityedi bela hüsnü mü?
Yastık ritüelini yapmak cok zevkli...onu sürekli yap bence...Bilinç gerçekle hayali ayırt edemiyormuş. Güzel şeyler hayal edip uyumak çok iyi hissettiriyor. İçindeki duyguları netleştirmen emin olman lazım öncelikle...AA süper çok sevdim ben o beyefendiyi ses tonu anlatımları harika muhteşem geldi hem de tam ihtiyacım olduğu zamanda :)
Abla o ritüelde bende ilk etapta çok inanmıştım, benimki öyle hemen olabilecek birşey değildi ama hani baya zamanı var olursa da eğer. İnanıyor muyum bilmiyorum çünkü önceden olması için zorluyordum şuan bıraktım olacak diye de düşünmüyorum ama içimdeki hisler çok farklı anlatamıyorum yani :)
yarismacilarin cogu hayattan kopuklar. anca şunu okudum, bunu bitirdim, şuranın müdürüyüm deyip ilk sorularda elenip gidiyorlar. çoğunun hayat bilgisi ve genel kültürü oldukça zayıfEvet oğlan bilemedi çekildi. Aslında çok basit
Abla yastığın altına koyduğum kağıt sabah yerdeydi ya ondan sanırım benim inancım gitmiş olabilirYastık ritüelini yapmak cok zevkli...onu sürekli yap bence...Bilinç gerçekle hayali ayırt edemiyormuş. Güzel şeyler hayal edip uyumak çok iyi hissettiriyor. İçindeki duyguları netleştirmen emin olman lazım öncelikle...
Kesinlikle canım birisi iyi bir bölüm mezunuydu yarın kelimesinin yazilisini bilemediyarismacilarin cogu hayattan kopuklar. anca şunu okudum, bunu bitirdim, şuranın müdürüyüm deyip ilk sorularda elenip gidiyorlar. çoğunun hayat bilgisi ve genel kültürü oldukça zayıf
kendilerini rezil ediyorlar benceKesinlikle canım birisi iyi bir bölüm mezunuydu yarın kelimesinin yazilisini bilemedi
Aynen. Yarın kelimesini kim bilir kaç kez okudu halbukikendilerini rezil ediyorlar bence
birde izlerken hep biliyorum ya. katılsam şansıma en kazık sorular denk gelirAynen. Yarın kelimesini kim bilir kaç kez okudu halbuki
Bazılarına çok kolay çıkıyor kimine zor. Şans işi bir de ne kadar tuhafsa yarışmacı ona kolay çıkıyor.birde izlerken hep biliyorum ya. katılsam şansıma en kazık sorular denk gelir
sorular da çok cins cikiyor bazenBazılarına çok kolay çıkıyor kimine zor. Şans işi bir de ne kadar tuhafsa yarışmacı ona kolay çıkıyor.
Evet ya, yuh diyorum bu da sorulur musorular da çok cins cikiyor bazen
Evet. Birgün bunun üstune düşelim
Cok dogru ablacim ben kizim 1 2 kere ruyasinda korktu yatarken dualari okuyoruz kisalardan sonrasinda da parklar pamuk sekerler guzel seylerden bahsediyoruz oyle uyutuyorum daha etkili oldu cok sukur .Yastık ritüelini yapmak cok zevkli...onu sürekli yap bence...Bilinç gerçekle hayali ayırt edemiyormuş. Güzel şeyler hayal edip uyumak çok iyi hissettiriyor. İçindeki duyguları netleştirmen emin olman lazım öncelikle...
yok yaa :) günaydınlar
ben yatmıştım çayım ya. günaydın diyeyim bebikimCok dogru ablacim ben kizim 1 2 kere ruyasinda korktu yatarken dualari okuyoruz kisalardan sonrasinda da parklar pamuk sekerler guzel seylerden bahsediyoruz oyle uyutuyorum daha etkili oldu cok sukur .
Nasilsiniz bu arada keyifler yerinde mi
kk birinci noteri kusummm burda misin
oha yatarken günaydın yazsaydın yorulmasaydin Zuhalyok yaa :) günaydınlar