çiş yüzünden benim suçum yokoha yatarken günaydın yazsaydın yorulmasaydin Zuhal
çiş yüzünden benim suçum yok
ohooooo her çise kalkan buraya selam verse....
neyse bunu bağlılığının bı işareti olarak alıyorum Zühal
sucuklu yumurta yapim mi sana
Çıtır çıtır vazgeçilmez bir lezzetsimit miiiiiii
Çıtır çıtır vazgeçilmez bir lezzetsiz çayı sucuklu yumurta yi yapın simit benden samdanim
Evet canım şu an ikisi de bana bakıyordaha ne olsun yaaa
sen de erkencisin nihalim kalktı mı çocuklar:)
Allah kolaylık versin tatlım. Evime geldim çok şükür ama biraz sıkıntılı. Bikaç gündür şiddetli baş ağrım vardı, epey azaldı ama. Burun akıntısı ve hapşırık var. Kızımın da gece ateşi vardı biraziyi canım çalışıyorum
Sen nasılsın geldin mi artık
Görüştünüz mu yakınlardaAllah kolaylık versin tatlım. Evime geldim çok şükür ama biraz sıkıntılı. Bikaç gündür şiddetli baş ağrım vardı, epey azaldı ama. Burun akıntısı ve hapşırık var. Kızımın da gece ateşi vardı biraz
O değilde yengemin testi pozitif çıkmış bende ondan korkuyorum bulaştı mı diye
Bizim kahvaltı sofrası Halil İbrahim'in sofrasini geçecek nerdeyseGünaydın kızlar nasılsınız
Bende patates kızartması yapayım
Allah kolaylık versin tatlım. Evime geldim çok şükür ama biraz sıkıntılı. Bikaç gündür şiddetli baş ağrım vardı, epey azaldı ama. Burun akıntısı ve hapşırık var. Kızımın da gece ateşi vardı biraz
Malesef görüştükGörüştünüz mu yakınlardainşallah bulasmamistir
Kahvaltı sofrasına bayılırımBizim kahvaltı sofrası Halil İbrahim'in sofrasini geçecek nerdeyse
Sağol samdanım. İnşAllah bulaşmamıştır. Şuan bişeyim yok. En azından ağrım yok. Oda bişey herhalde.geçmiş olsun limonsuzum inşallah bulasmamistir
korona da hapşırık akıntı falan yok ama limoncum korkma bence.nezleye benziyor gecmis olsunAllah kolaylık versin tatlım. Evime geldim çok şükür ama biraz sıkıntılı. Bikaç gündür şiddetli baş ağrım vardı, epey azaldı ama. Burun akıntısı ve hapşırık var. Kızımın da gece ateşi vardı biraz
Çayım gelmiiiiiiiş ama kaçırmışım...Cok dogru ablacim ben kizim 1 2 kere ruyasinda korktu yatarken dualari okuyoruz kisalardan sonrasinda da parklar pamuk sekerler guzel seylerden bahsediyoruz oyle uyutuyorum daha etkili oldu cok sukur .
Nasilsiniz bu arada keyifler yerinde mi
kk birinci noteri kusummm burda misin
Tam da onu diyecektim harikasınkorona da hapşırık akıntı falan yok ama limoncum korkma bence.nezleye benziyor gecmis olsun
harika olmayı senden öğrendik abloşTam da onu diyecektim harikasın
Çeçil peyniri ve çeri domates benden diyecem ama bu saate yapılmış olabilir kahvaltı...Günaydın
ben de varımm simit getiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?