- 10 Ocak 2019
- 4.540
- 19.922
- 308
bu sahnedeki diğer adam üflüyor değil mi? birde çamurda kavga etmeleri var o da güzelBu filmde aklımda kalan sinemada kadının ensesine üfleme sahnesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu sahnedeki diğer adam üflüyor değil mi? birde çamurda kavga etmeleri var o da güzelBu filmde aklımda kalan sinemada kadının ensesine üfleme sahnesi
İyi çocuğu uyutacağım. Sanki bir durgunluk var gibi
çiçek Abbas şakir
herkeşe benden çayefsane yaa
Bebeğim o ritüeli yaptıktan iki dakika sonra telefon geldi...muhteşem bir mucizeye tanık oldum....O iş tamam.... İnanarak yapmak çok önemli. En ufak şüpheye yer yok...Canten beyle canlı tanışmak nasip oldu dört yıl önce ... İmzalı iki de kitabı var bende... Beyhan Budak' a bakayım ...Ben de bakayım ablacım, bu ara daha çok spiritüel videolar izliyorum nedense. Karşıma çıkıyorlar, ayrıca da Beyhan Budak dinliyorum bir de Canten Kaya diye bir beyefendinin videosuna denk geldim geçen hafta hayatımı pozitif yönde güzel değiştirdi. Kafama taktığım şeyler vardı bu videolar da sanırım o enerjiyle karşıma çıktı çok şükür Bir ritüelimiz vardı hatırlar mısın özelden atmıştın onu denedin mi ne yaptın konuşmadık hakkında
kötek aşı etmişler hala üşttüm diyor
yalan mı söyleyecek koskoca zabıta amiri Zuhal
3. dakkadan sonraya bakyalan mı söyleyecek koskoca zabıta amiri Zuhal
AA süper çok sevdim ben o beyefendiyi ses tonu anlatımları harika muhteşem geldi hem de tam ihtiyacım olduğu zamanda :)Bebeğim o ritüeli yaptıktan iki dakika sonra telefon geldi...muhteşem bir mucizeye tanık oldum....O iş tamam.... İnanarak yapmak çok önemli. En ufak şüpheye yer yok...Canten beyle canlı tanışmak nasip oldu dört yıl önce ... İmzalı iki de kitabı var bende... Beyhan Budak' a bakayım ...
Evet hatta kadın oracıkta aşka geliyordubu sahnedeki diğer adam üflüyor değil mi? birde çamurda kavga etmeleri var o da güzel
Gece kahve içip sultana yaklaşınca anneeee diye çocuğun bağırmasıBu filmde aklımda kalan sinemada kadının ensesine üfleme sahnesi
Adamın onunla evlenmek istediğini duyunca çocuğu kaynar suyla yakmasıGece kahve içip sultana yaklaşınca anneeee diye çocuğun bağırması
Şener Şen'in, Sultanin onunla evlenmek istediğini duyduğunda tabancayla bakkaldan çıkması bastonlu dedeyi oynatmaya çalışmasiAdamın onunla evlenmek istediğini duyunca çocuğu kaynar suyla yakması
soru neydi canim :)Kim milyoner olmak isterde 60.000 lik kemal Sunal filmi sorusu var. Ve ben cevabı biliyorum
o dünden razıydı zatenEvet hatta kadın oracıkta aşka geliyordu
Anne bana çokomel aalllŞener Şen'in, Sultanin onunla evlenmek istediğini duyduğunda tabancayla bakkaldan çıkması bastonlu dedeyi oynatmaya çalışmasi