- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.586
- 598
Aman diyim fücuduna mukayyet olkim vurduyaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman diyim fücuduna mukayyet olkim vurduyaaa
Anammmm auro mu oooo cennete düştüm.cennete tepende 7/24 serenat yapa bilirimaha para çamaşır suyuylan yıkadım malum korana var
Çok çok haklılar biz bile sıkıldık yani yarın enerji attırmak için biraz jimnastik ve amuda kalkma deneticem
Ya bi de senin ki kreşe alışma aşamasındaydı tekrar başamı sardı şimdi bu süreç
Ben güzele güzel demem güzel benim migdede olmayıncayaa eğleniyoz ne utanması
inşaallah hocam
ben tek çocukla huniyi taktım 3 çocuğu olana Allah enerji versin :)
aşk olsun cocostar kurabiyemle boy gösterdim ya Eki Görüntüle 2612088
geliyoruumm yetttiiiimmmSusmaya mi topik acildiii aaa susma sustukca sira saa gelecekkkk
O güller de yeniyo muyaa eğleniyoz ne utanması
inşaallah hocam
Huni mi benim ki altın yaldızlı yıllardır takmaktan parlıyoryaa eğleniyoz ne utanması
inşaallah hocam
Ahhh ahhhh samdan beni en iyi sen bilirsinnnn kocama dedm hayat ne zaman normale donerse eve sadece gece yatmaya gelicemsen şimdiye kadar nasıl durdun İsviçreli bilim adamları araştırmaya geliyo çayım
nasıl olmasın ki açan benim çok mutavazı biriyimdirTopiğe benim içim kaynadı sizde de oldu mu öyle
hosgeldin bebeğim nasılsınAaaa aşk olsun sen açarsında gelmezmiyim hic
ameceylm aklımdaydın ama belkim gelmezsin diye çağıramadımDavetin için teşekkürler çay
Topiğiniz hayırlı olsun, bol eğlenceli muhabbetler
tanısalım bebeğimevet seni sadece çay olarak biliyorum☺ Başka hiç bilmiyorum
Hoşbuldummm
Yok hele seni hiççç tanımıyorum
tesekkürler canım her zaman bekleriz gelHosbuldum ♥♥ hossunuz hepiniz
Ayyyy büyük ayıp ettim nasıl da unutmuşumyaa eğleniyoz ne utanması
inşaallah hocam
Ben buharlaşmak üzereyim kuzum.Topiğe benim içim kaynadı sizde de oldu mu öyle
Bence de . Millet bu sefer dışardan içeri girmeyecek. Bir bitsin su musibet Asfaltı opecem ülkeye dönen hacılar gibiAhhh ahhhh samdan beni en iyi sen bilirsinnnn kocama dedm hayat ne zaman normale donerse eve sadece gece yatmaya gelicem
o zamaann
hayatin aci gercekleriii ama km bilir cok guzel bi hamilelik yasarsn cok uslu minnos uykulu istahlo bi bebisin olurr, insallah da oyle olur ... ozaman korkmazsinBak bi plan bozucu daha
mümkünse benim oğlana eee parçasını alabilirmiyimAnammmm auro mu oooo cennete düştüm.cennete tepende 7/24 serenat yapa bilirim
Geçerken benide yanına al aynı fikirdeyimAhhh ahhhh samdan beni en iyi sen bilirsinnnn kocama dedm hayat ne zaman normale donerse eve sadece gece yatmaya gelicem
Hos geldinnnn sen de cok hossunnnHosbuldum ♥♥ hossunuz hepiniz
Yemin ederim kahkahayla guldummmGeldim ablammmmm❤❤❤
Hani Türkan Şoray in sultan filmi var ya ordaki şerife karakteri gibi hissediyorum kendimi. Kucağında çocukla hiçbir şeyden geri kalmıyordu o da
Yok anam benden uslu çocuk niye çıksın annem hala anlatıyo beni sağda solda. Bu yasa gelip evlendik hala şoku atamadı.hayatin aci gercekleriii ama km bilir cok guzel bi hamilelik yasarsn cok uslu minnos uykulu istahlo bi bebisin olurr, insallah da oyle olur ... ozaman korkmazsin