- 23 Ağustos 2010
- 139
- 1
asel 35
cok gecmis olsun keske bende candybabyde su ameliyati atlatsak artik beynim okdr doluki hicbirseyden zevk almiyorum...
senin miyomlar galiba rahimboslugu icerisindeydi anladigim kadariyla peki bu ameliyat yuzundemi yumurta rezervelerin azaldi ben yumurtalik kisti ameliyatlarinda azaliyor biliyordum miyom amaliyatlaridami azaltiyormus..
benimde otuza girmeme cok az kaldi otuz de gitsin daha ameliyat olup korunma surecine girecem ondan sonrada dogal yolla olursa ne ala yok tup bebek olursa oda zmn kaybettirir offffffffffffffffff bende artik bibebis istiyorum
inşaallah sizde kurtulursunuz bende ameliyattan önce ne macunlar yedim bitkisel çaylar vs.haa faydası oldumu derseniz oldu derim çünkü ikl baştaki dr hemen rahminin alınması gerek demişti 2 sene gayet normal durdum gerçi ameliyattan kaçış yoktu.korunma süreci 4 ay çok uzun degil canım.hem bak ameliyatta başka sorunlar varsa onlarıda görebiliyolar korkma ben ameliyattan önce epey dua ettim cevşen okudum ameliyata girerkende tüm ayetel kürsi fatiha ihlas nas felak 7 şer kere okuyup tüm vücuduma mes ettim kendimi allah teslim edince hiç korkmadım.ki rahmi alma ihtimalleri vardı ALLAH korudu.nerdesiniz bilmiyorum ama izmirdeyseniz 9 eylül hstnesinde doç dr erbil doganı tavsiye ederim.tüpbebek merkezlerini araştıruyordum 2 merkeze gittim oradaki dr lar bile emeliyatı erbil hoca yapptıysa iyi yapar dediler.