Miyomlu Hatunlar Kulübü

asel 35

cok gecmis olsun keske bende candybabyde su ameliyati atlatsak artik beynim okdr doluki hicbirseyden zevk almiyorum...

senin miyomlar galiba rahimboslugu icerisindeydi anladigim kadariyla peki bu ameliyat yuzundemi yumurta rezervelerin azaldi ben yumurtalik kisti ameliyatlarinda azaliyor biliyordum miyom amaliyatlaridami azaltiyormus..

benimde otuza girmeme cok az kaldi otuz de gitsin daha ameliyat olup korunma surecine girecem ondan sonrada dogal yolla olursa ne ala yok tup bebek olursa oda zmn kaybettirir offffffffffffffffff bende artik bibebis istiyorum

inşaallah sizde kurtulursunuz bende ameliyattan önce ne macunlar yedim bitkisel çaylar vs.haa faydası oldumu derseniz oldu derim çünkü ikl baştaki dr hemen rahminin alınması gerek demişti 2 sene gayet normal durdum gerçi ameliyattan kaçış yoktu.korunma süreci 4 ay çok uzun degil canım.hem bak ameliyatta başka sorunlar varsa onlarıda görebiliyolar korkma ben ameliyattan önce epey dua ettim cevşen okudum ameliyata girerkende tüm ayetel kürsi fatiha ihlas nas felak 7 şer kere okuyup tüm vücuduma mes ettim kendimi allah teslim edince hiç korkmadım.ki rahmi alma ihtimalleri vardı ALLAH korudu.nerdesiniz bilmiyorum ama izmirdeyseniz 9 eylül hstnesinde doç dr erbil doganı tavsiye ederim.tüpbebek merkezlerini araştıruyordum 2 merkeze gittim oradaki dr lar bile emeliyatı erbil hoca yapptıysa iyi yapar dediler.

aselcim sen doktor konusunda sansliymissin bende ole guvebilecegim birine rastlasam keske..
ustelik sen rahim alinabilir denildikten sonra iki seneyi nasil gecirdin ben alti ayda kafayi yedim:KK1:
sen nasil dayandin ben kendime kziyorum bu kadar beklettim diye..

ayrica su macunlar neymis bilgi verirmisin arastirip bakayim belki baslarim faydasi olur banada ama tabii banada ameliyat sart o ayri konu...

neyse iyi ki yaziyrosun bu ameliyati gecirmis biri olarak kendimi iyi hissediyorum destek cok onemli benim burda derdimi anlatabilcem kimsemde yok syailir ha bu arada sana 4 ay korunma surecimi veerdiler bana cogu doktor 6 ay dedi biri ise ben bir sene diyrum ama hastalarim 6 ay ancakbekliyorlar demisti demekki senin miyomlar rahim boslugundaydi galiba rahim duvarina pek zarar verilmedimi acaba ondan sureyi kisa tutmuslar offf neyse arakdasim sIk bogaz ediyorum sorularla herseyi bilmeyi istemekte cokkotu bazen kor cahil girilse ameliyata daha iyi diyorum arastir arastir kafa kalmiyor

candybaby sana ameliyat sonrasi refakatci sormussun ama ztn hersey yolunca giderse sadece iki gun kalinmiyormu hastanede

aselcim sen doktor konusunda sansliymissin bende ole guvebilecegim birine rastlasam keske..
ustelik sen rahim alinabilir denildikten sonra iki seneyi nasil gecirdin ben alti ayda kafayi yedim:KK1:

ayrica su macunlar neymis bilgi verirmisin arastirip bakayim belki baslarim faydasi olur banada ama tabii banada ameliyat sart o ayri konu...

neyse iyi ki yaziyrosun bu ameliyati gecirmis biri olarak kendimi iyi hissediyorum destek cok onemli benim burda derdimi anlatabilcem kimsemde yok syailir ha bu arada sana 4 ay korunma surecimi veerdiler bana cogu doktor 6 ay dedi biri ise ben bir sene diyrum ama hastalarim 6 ay ancakbekliyorlar demisti demekki senin miyomlar rahim boslugundaydi galiba rahim duvarina pek zarar verilmedimi acaba ondan sureyi kisa tutmuslar offf neyse arakdasim sIk bogaz ediyorum sorularla herseyi bilmeyi istemekte cokkotu bazen kor cahil girilse ameliyata daha iyi diyorum arastir arastir kafa kalmiyor

candybaby sana ameliyat sonrasi refakatci sormussun ama ztn hersey yolunca giderse sadece iki gun kalinmiyormu hastanede

Eğer açık ameliyat olacaksa refakatçi şart...Gözünü korkutmuş olmak istemem ama sezaryan gibi kesi yapılıyor ve ameliyat yeri uzun süre acıyıor..kalkıp yürüyebilmen için birinin sana yardım etmesi gerekiyor....

evet dr konusunda şanslıydım gerçi tevsiye ile gittim.2 sene hep kontrol altındaydım canım 3 ayda bir bu konuda uzman doç.dr ugur saygılı nın kontrolu altındaydım.tegatis diye bi hap var onu kullandım,propolis arısütü polen çörekotunu kestanebalına karıştırıp her sabah aldım bunların büyütmedigne inanıyorum son zamanlar artık şikaytim sık idrara çıkma oluyodu rahme bası oluyor ya dayanamıyordum senin böle bi sorunun oluyormu?bana 4 ay denildi yaşla ilgili sanırım zaman kaybolmasın diye.yara yerine ben bepanten ve furacın pomat sürdüm iz kalmasın diye.canım rahmin içinde kas altında çeşitli myomlar çıkarılmış hatta dr bana bitane kaldı daha fazla rahmi kazıyamadım dedi.oda büyümesin diye arada yine o karışımdan içiyorum zaman zamn sogan kürü yapıyorum.ameliyatını ol canım ALLAH sıgın kurtul.refakatçı evet gerekiyor!

evet dr konusunda şanslıydım gerçi tevsiye ile gittim.2 sene hep kontrol altındaydım canım 3 ayda bir bu konuda uzman doç.dr ugur saygılı nın kontrolu altındaydım.tegatis diye bi hap var onu kullandım,propolis arısütü polen çörekotunu kestanebalına karıştırıp her sabah aldım bunların büyütmedigne inanıyorum son zamanlar artık şikaytim sık idrara çıkma oluyodu rahme bası oluyor ya dayanamıyordum senin böle bi sorunun oluyormu?bana 4 ay denildi yaşla ilgili sanırım zaman kaybolmasın diye.yara yerine ben bepanten ve furacın pomat sürdüm iz kalmasın diye.canım rahmin içinde kas altında çeşitli myomlar çıkarılmış hatta dr bana bitane kaldı daha fazla rahmi kazıyamadım dedi.oda büyümesin diye arada yine o karışımdan içiyorum zaman zamn sogan kürü yapıyorum.ameliyatını ol canım ALLAH sıgın kurtul.refakatçı evet gerekiyor!

Uğur Saygılı çok iyi bir dr..Seçimini güzel yapmışsın...Berrin mi neydi benim dr um..sinirden adını bile tam anımsayamıyorum kadının..rahmimi almaya kalkmıştı....

tanticim 2 gün hastahanede kalıyorsun 3.gün taburcu ediliyor benim kansızlık sorunum vardı 3 gün kaldım 4.günü taburcu oldum yoksa 3.gün çıkarcaklardı sana açık ameliyatmı dediler?benim durumumda açık ameliyatı gerektiriyordu en büyügü 7cm miş zaten elime dıştan dokununca geliyodu hissediyordum.bu kadar kötüydü durumum bak ALLAHIN izniyle kurtuldum korma bukadar.bu kadar korkanlara sakinleştirici veriyorlardı.senin yapacagım engüzel şey iyi bir dr bul neredesin?

Uğur Saygılı çok iyi bir dr..Seçimini güzel yapmışsın...Berrin mi neydi benim dr um..sinirden adını bile tam anımsayamıyorum kadının..rahmimi almaya kalkmıştı....

berrini tanıyorum suratsı biriydi prof sanırım?ugur saygılı harika biri bana erbil doganı o tavsiye etti oda bebek istemi için ugur bey ur myom kist kanser bu dalda.ben 2 sene hep ona gittim şimdi bi sorunum oluca arıyorum sagolsun cevablıyı çokda mutavazı ama çok yogun randevü almak zor.

alminacinar sen neden ugur beyi tercih etmedin?ameliyatını kim yaptı berrin hanımmı?rahmini almaya kalkmış niye?insan çocuk istemi olmasada bunu istemez erken menepoz vs sıkıntıları olur şimdi ne durumdasın ameliyat izi geçtimi ya benim en büyük myomun yeri hafif çukurumsu kaldı.inan rahmim sagsaglim kurtuldu diye sevininiyorum bu sorunlarıda takmıyorum.bişey daha sorcam,göbek çevresinde agrın oluyormu?benim hep varda mrkettim?

alminacinar sen neden ugur beyi tercih etmedin?ameliyatını kim yaptı berrin hanımmı?rahmini almaya kalkmış niye?insan çocuk istemi olmasada bunu istemez erken menepoz vs sıkıntıları olur şimdi ne durumdasın ameliyat izi geçtimi ya benim en büyük myomun yeri hafif çukurumsu kaldı.inan rahmim sagsaglim kurtuldu diye sevininiyorum bu sorunlarıda takmıyorum.bişey daha sorcam,göbek çevresinde agrın oluyormu?benim hep varda mrkettim?

canım o zamanlar deü deki dr.ları tanımıyordum..bekardım..illa kadın dr olsun istedim..berrin hanım benden sadece kanser araştırması amacıyla rahimden parça almış..zaten hemen hemen her hastasının rahmini alıyormuş o kadın...ameliyatımı başka bir dr. yaptı...ameliyat izim geçmedi..zaten üzerine de sezaryanla doğum yaptım..:) ameliyattan sonra aylarca hissizlik oldu ameliyat bölgemde....

herkese geçmiş olsun arkadaşlar, hepinize acil şifalar dilerim..
30 yaşındayım bekarım ve rahmin dış duvarında 9 cm lik bir miyomum var:KK43:
4 ayrı doktora gittim hepsi ameliyat olmam gerektiğini söyledi..bu hafta yada önümüzdeki hafta ameliyat olucam, izmitte yaşıyorum...ameliyattan sonra buraya gelişmeleri yazarım...Tek dileğim ameliyatın iyi bir şekilde geçmesi benim için dua edin :KK43:

4 ayrı doktora gittim hepsi ameliyat olmam gerektiğini söyledi..bu hafta yada önümüzdeki hafta ameliyat olucam, izmitte yaşıyorum...ameliyattan sonra buraya gelişmeleri yazarım...Tek dileğim ameliyatın iyi bir şekilde geçmesi benim için dua edin :KK43:

rahim duvarı dışındaki saplı myomlar hamileliği fazla etkilemezmiş..Bir arkadaşım rahim duvarı dışındaki 11,5 cm lik myomuyla hamile kaldı ve sezaryan sırasında dr.u myomu da çıkardı.hatta 2. çocuğunu da doğurdu daha sonra...:)

şimdiden geçmiş olsun daha fazla büyümeden aldırmak en dogrusu,inşaallah ameliyatta bi sorun çıkmadan saglıkla kurtulursun.benim myomlar çoktu ve biyükler vardı açık ameliyat benim gibiler için daha saglıklı kapalı ameliyatı tercih etme diye doç dr ugur saygılı tembihledi rahmi kaybedebilirsin dedi bende onu dinldim.ameliyattan sonra 3 gün sıkıntı oluyo sonra yavaş yavaş normal hayata dönüyosun
iyi haberlerini bekliyoruz.

dream arkdasim sen tebrik ediyorum hemen amliyat kararini alabilmissin bi an once ol kurtul piskolojin benim gibi bozulmadan hic olmadik zmnlarda aglayabiliyorum hickira hickira sikinti basiyor daha neler neler ama o adimi ben hala atamadim demekki yapi meselesi sen ustune gidebiliyorsun ben se her ayrinti aklima geliyor ya soyle olur bole olursa diye diye kaldim bu arada tam olarak adi ne senin miyom turun benimki rahim duvarin icinde ama dis duvarina bagli ic duvara dogru buyuyor ayrica rahmim y seklini bozmus durumda ameliyat sart yani ve kesinlikle aciktan yanayim

aselcim su dedigin ilac degatismi yanlis olmasin doktormu onerdi ne ise yariyor anlatirmisin
izmirde olsam senin dedigin doktora hemen giderdim ben istanbuldayim ve acaba zeynep kamil kadin hastaliklari hastanesindemi olsam ameliyati diyorum sonuncta onlar gunde kim bilir benim gibi kac kisiyi goruyorlar ameliyat ediyorlardir demi orda gittigim doktor bana cok soguk geldi ama kadin hastaliklari uzerine bi hastane oldugu icin herhalde iyidir diye dusunuyorum

ne bilim iste ayrica fikir verin arkadaslar ailem yurtdisinda onlara ameliyat olacagimi haber versemmi yoksa hic uzmessimmi onlari bunu bi assam ameliyat olayinda karara gitcem ama

yine uzattim ben demi:KK1:

tanticim benim kullandıgım bitkisel illaç tegatis di myomlar için.fakat senin büyümüş dedigine göre rahmin şeklini bile degiştirmeye başlamış evet açık ameliyat olmalısın.geniş kapsamlı bir hastahane tercih et.keşke izmire gelebilsen ugur saygılı veya beni ameliyat eden dr erbil dogana gitmeni önerirdim.Ben şimdi izmirde degilim eger olsaydım gel derdim seninle ilgilenirdim.istanbulda gelişmiş şehir mesela bende tüpbebek için oraya gitmek istiyorum.Ailene haber ver ben hbr verirken çok basitleştirerek anlatmıştım onları üzmemek içn.

Benim tercihim doç.oldugu için özele girdi ve özel odayla birlikte 1.750 para vermiştim ama deydi helal olsun.9 eylül üniverstesi ara istersen doktarla bi ön görüşme yap.kalacak yerin yoksa annemlerde kalırsınız.

canım o zamanlar deü deki dr.ları tanımıyordum..bekardım..illa kadın dr olsun istedim..berrin hanım benden sadece kanser araştırması amacıyla rahimden parça almış..zaten hemen hemen her hastasının rahmini alıyormuş o kadın...ameliyatımı başka bir dr. yaptı...ameliyat izim geçmedi..zaten üzerine de sezaryanla doğum yaptım..:) ameliyattan sonra aylarca hissizlik oldu ameliyat bölgemde....

ameliyattan nekadar sonra evlendin?gebelikte sorun oldumu?agrı falan.ya benim dedigim gibi halen göbek çevremde zaman zamn agrım oluyor.halende hissislik tameman geçmiş degil.

tanticim benim kullandıgım bitkisel illaç tegatis di myomlar için.fakat senin büyümüş dedigine göre rahmin şeklini bile degiştirmeye başlamış evet açık ameliyat olmalısın.geniş kapsamlı bir hastahane tercih et.keşke izmire gelebilsen ugur saygılı veya beni ameliyat eden dr erbil dogana gitmeni önerirdim.Ben şimdi izmirde degilim eger olsaydım gel derdim seninle ilgilenirdim.istanbulda gelişmiş şehir mesela bende tüpbebek için oraya gitmek istiyorum.Ailene haber ver ben hbr verirken çok basitleştirerek anlatmıştım onları üzmemek içn.

ben izmir kent hastanesinde yaptırmıştım mikroenjeksiyonu..hijyene çok önem veren bir hastane..tavsiye ederim..

Merhaba kızlar benim ablamın da benım de mıyomlarımız sezeryan ameliyatında esnasında alındı .
Yasımız 30 larda. eger yasınız bu yaslardaysa ve acılıyetı yoksa evlenınce sezeryan amelıyatı esnasında aldırın derim . Doktorlar hemen kesip bıcmeye cok meraklı eger bu amelıyat sezeryan gıbı ıse oyle kolay bır sey deıl ınanın . Benım doktorum bazı mıyomlar alınmasa da olur bile demisti kadınların % 80 nınde olurmus zaten .
Bır arkdas yazmıs yasım 30 dıye amelıyat olmayı dusunuyormus arkadasım zaten kac senen kalmıs cocuk sahıbı olmak ıcın acele etme derım ben . Bu amelıyatı olursan kı acıktan bır de sezeryan olursan ıkıncı cocuk bıle zora gırıyor ..

ameliyattan nekadar sonra evlendin?gebelikte sorun oldumu?agrı falan.ya benim dedigim gibi halen göbek çevremde zaman zamn agrım oluyor.halende hissislik tameman geçmiş degil.

Evlendikten 4 ay sonra oldu ameliyatım canım..Evet gebelikte sorun oldu..ilk ikizlerimi rahim ağzı yetmezliği yüzünden kaybettim...Yani rahim ağzı yetmezliği yüzünden 2.hamileliğimi hastanede yatarak geçirdim..rahim ağzım da dikildi...ağrı da oldu tabi..ama kiminin pek ağrısı olmuyor...tamamen yapı ile alakalı sanırım...

arkadaslar bu tegatis bitkisel ilaci internetten hicbrseykilde bulamiyorum web sayfasi bilen varsa gonderebilirmi

X