- 5 Eylül 2011
- 15.568
- 9.582
embolizasyondaan sonra kaç cm oldu peki?Teşekkür ederim, büyüğü 9 cm,birçok miyomum vardı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
embolizasyondaan sonra kaç cm oldu peki?Teşekkür ederim, büyüğü 9 cm,birçok miyomum vardı
İnşallah tez zamanda iyileşirsin lütfen gelişmeleri buraya yazbenım myomlarımda elle baskı yaptığım zaman küçülmeyi hissediyorum ama mr de 1,5-2 cm anca küçüme çıkıyor
dr sordum küçülmeden ziyade canlılığını yitirmesi mühim diyor
canım benım mays 30 da tam bir yıl olcak o zaman kont gideceğimİnşallah tez zamanda iyileşirsin lütfen gelişmeleri buraya yaz
ANe güzel kurtulmuşsuntekratlamaz inşallahh.
Heembolizasyondaan sonra kaç cm oldu peki?
inşallah canım benım 9 ay oldu bakalım 3 ay sonra mr çekilcem :)) 2 cm anca küçülmüştürHenüz yeni yapıldı, 6 ay sonra ancak belli oluyor sanırım, umarım sizinki de küçülmüştür
Ya siz bize umut olacaksınız inşallah kurtulursunjz kökündeninşallah canım benım 9 ay oldu bakalım 3 ay sonra mr çekilcem :)) 2 cm anca küçülmüştür
ben kurtuldum sizde kurtulacksınız Allahın izni ile :) artık nefes alamıyorlar içerde boş boş yatacaklar hain domdomlar :)))Ya siz bize umut olacaksınız inşallah kurtulursunjz kökünden
Çok tatlısın güldürdün sabah sabahben kurtuldum sizde kurtulacksınız Allahın izni ile :) artık nefes alamıyorlar içerde boş boş yatacaklar hain domdomlar :)))
merhaba embolizasyonmu riskli ? anlamadım yoksa myom ameliyatımı riskli?Benimki yerinden dolayi riskliymis. Mesaneye cok yakinmis doktorum hocasini cagircak operasyona. Kurdeşen döktüm stresten Allah yardimciniz olsun sizinde. İns işe yaramiştir.
Embolizasyon icin söylemistim onu. Her ikisininde kendine göre riskleri var. Embolizasyonun riski damarlari tikamak icin kullanilan partiküllerin baska damarlara gecip oralari tikamasi. Örnegin rahimin ana damarlarini tikayabilir ( bence düşük bi olasilik) yada bende oldugu gibi miyom aşagida mesaneye cok yakinsa,embolizasyon mesaneyyi besleyen damarlari tikayabilir. Ama bunlarin hepsi doktorun soylemesi gereken formaliteler olasiliklar düşük.
valla bana bu riskleri söylediler rahmi zaten kaybedecektim çünki patates çuvalı gibiydi herkes cocuk istemitırsan rahmi alalım diyordu ama ben rahmi aldrımak istemiyordummmm fakat bana kimse mesanenın damarları tıkanabilir demedi.Embolizasyon icin söylemistim onu. Her ikisininde kendine göre riskleri var. Embolizasyonun riski damarlari tikamak icin kullanilan partiküllerin baska damarlara gecip oralari tikamasi. Örnegin rahimin ana damarlarini tikayabilir ( bence düşük bi olasilik) yada bende oldugu gibi miyom aşagida mesaneye cok yakinsa,embolizasyon mesaneyyi besleyen damarlari tikayabilir. Ama bunlarin hepsi doktorun soylemesi gereken formaliteler olasiliklar düşük.
canım sen nasılsın gelişmeler olmaya başladımıÇok güzel açıklamışsınız, en kötü ihtimalleri aklınıza getirmeyin birçok kere denenmiş başarılı sonuçlar alınmış bir yöntem,bir an önce sağlınıza kavuşmanız dileğiyle..