Saim bey oraya mı geçmiş... ben medstar da olmuştum...emin ellerden çok rahat ol...Antalya memorial hastanesinde olacak. Saim Yilmaz yapacak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saim bey oraya mı geçmiş... ben medstar da olmuştum...emin ellerden çok rahat ol...Antalya memorial hastanesinde olacak. Saim Yilmaz yapacak.
evet iyi bir doktor beni aramıştı saolsun çok iyi yaklaştı morel verdiSaim bey oraya mı geçmiş... ben medstar da olmuştum...emin ellerden çok rahat ol...
rabbim şifa versin.haberlerini bekliyoruzArkadaslar bu aksam gidiyorum operasyon yarin sabah olacak. Insallah iyi olacak. Islem bitince buradan yazacagim
iyi haberlerini bekliyoruz...acil şifalar diliyorumevet iyi bir doktor beni aramıştı saolsun çok iyi yaklaştı morel verdi
Korkulacak gibi değilmiş dimi...harika cok sevindim umarım ağrıları da anlatınca herşey yoluna girecek biraz daha sabırOpresyon bitesi yaklasik 4 saat oldu cok iyiyim simdilik hicbir sorun yok doktor hastane ilgi anlayis mukemmel. Saim Bey cok profosyonel. Gercekten cok bilgili ve tecrubeli ekibi de oyle. Istanbul dan gelmeme ragmen hicbir noktada takilmadik. Gonul rahatligiyla bu operasyonu butum miyom hastalarina tavsiye ediyorum. Umarim bana da sifa olacak. Ilerleyen zamanlarda durumumdan haberdar edecegim. Hepinize cok tesekkur ederim.
Zor yaptırdım dayanmaya çalıştım...ilaçsız geçirmek istedim...inanın değer...biliyorum çok zor ama sabredin lütfen...iyi olacaksinizBuguncok agrim oldu kac gun boyle oldunuz siz
Geçecek herşey güzel olacak inşallahInsallah sabrediyorum ben de
çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versinBuguncok agrim oldu kac gun boyle oldunuz siz
ne güzel ben anjiodan çıktım 2saat sonra başladı hayret ettimBenim ilk gun agrim olmadi sonra 3 gun agrim oldu. Su an agrim yok sadece biraz siskinligim ve hassasiyetim var.
10 gün sonra mı erken değil mi...ben 6 ay sonra çektirdim...4. Ayda ultrason al bakıldığında bile 1 cm kurulmuştu...10 günde ne kadar belli olabilir... sonucu bana da bildirir misiniz inşallah kurulmuştur az da olsa bu harika bi haber olurne güzel ben anjiodan çıktım 2saat sonra başladı hayret ettim
kişiden kişiye değişiyormuş.10 gün sonra ilaçlı mr a giricem çok merak ediyorum
küçülme oldumu acaba
ben operasyon oldum 2 gün sonra regl oldum aynıydı eskisi gibi yoğun 2.cisi ehhhh az azalmıştı ama .ciddi azaldı.10 gun sonra ilacli mr olacak olan arkadasimiz 3 ay once operasyonu gecirmis. Ben de cok merak ediyorum.
Bir sey daha merak ediyorum. Bu operasyondan hemen sonra adetin ciddi oranda azalmasi normal midir?
Normalde benim cok siddetli olurdu ve normalde adet donemimdeyim. Ama operasyon oldugumdan beri cok az kanamam oluyor. Artik boyle mi olur?
hayır tatlım 3 ay oldum operasyon olalı my,om çok büyük olduğu için 6 ay değil 3 ay snr mr istedi dr bilmiyorum10 gün sonra mı erken değil mi...ben 6 ay sonra çektirdim...4. Ayda ultrason al bakıldığında bile 1 cm kurulmuştu...10 günde ne kadar belli olabilir... sonucu bana da bildirir misiniz inşallah kurulmuştur az da olsa bu harika bi haber olur
Sadece risk herkese e aynı olmuyor belirtiler...benim de bazen yoğun oldu bazen az oldu...ama ciddi bi düzelme söz konusu...bi defa düzensizlik yaşadım...geçsin de herşeye razıyım demiştim fakat korktuğum kadar kötü şey yasamadimben operasyon oldum 2 gün sonra regl oldum aynıydı eskisi gibi yoğun 2.cisi ehhhh az azalmıştı ama .ciddi azaldı.
fakat aşırı stresmi bilmem 4.regli 12 gün erken geldi ve aşırı oldum çok fazla aşırı kanama oldu.
ben operasyon olalı 3 ay oldu.
doktoruma randevu bulamıyorum bulsam alıcam küçülme kesin oldu hissediyorum yatınca karnımda portakal var gibiydi şimdi mandalina gibi kitle..Allah büyüktür bakalım ne dicekler.
bu operasyondan sonra azda olsa menopaz riski varmış ben razıyım girmeye
41 yaşım zaten
ve dün yine 15 gün arayla regl oldum şimdi rand aldım doktora bakalım ne diyecek ayda 2 kez regl olmaya başladımSadece risk herkese e aynı olmuyor belirtiler...benim de bazen yoğun oldu bazen az oldu...ama ciddi bi düzelme söz konusu...bi defa düzensizlik yaşadım...geçsin de herşeye razıyım demiştim fakat korktuğum kadar kötü şey yasamadim