- 5 Eylül 2011
- 15.568
- 9.582
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pardon arkadaşlar uzun bi süre sizekatilamadim... nasılsınızBen adet olamiyorum diye Dr a sordum normalmis. Ilk 6 ay duzensizlikler normal dedi. Bence seninki de normal. Sonra oldum zaten. Hem de baya siddetli oldum yine..
Evet bende değişik durumlar yaşadım şimdi gayet iyiyim.çok hem de sadece sabır lazım...herkes de değişik durumlar olusuyorBen iyiyim ilk adetim eskisi gibi oldu. Siz nasilsiniz. Zaten dr iyilesmenin zaman gerektirdigini soylemisti. Sizler nasilsiniz?
aynen 8 ay oldu hala düzensizlikler oluyor ama ciddi boyutta değil tabiki.Ben adet olamiyorum diye Dr a sordum normalmis. Ilk 6 ay duzensizlikler normal dedi. Bence seninki de normal. Sonra oldum zaten. Hem de baya siddetli oldum yine..
sabırla bekliyoruz bakalım :)Evet bende değişik durumlar yaşadım şimdi gayet iyiyim.çok hem de sadece sabır lazım...herkes de değişik durumlar olusuyor
Rica ederim her konuda bildigim herseyi paylasmaya hazirim. Ben de burada bana destek veren arkadaslardan cesaret aldim sonra yaptirdim. Kadin dogumcularin bircogu bu yontemden cok da haberdar degil benim gittiklerim pek bilmiyorlardi. Saim beyden edindigim bilgiye gore ameliyatlarda miyomun tekrarlama riski yuksek. Burada dogrudan miyomun beslendigi damar tikandigindan tekrarlama riski ameliyatlara gore %60 oraninda azaliyor. Umarim sizin durumunuz da embolizasyona uygundur ve basarili bir islemle bir an once sagliginiza kavusursunuz.
Canım merhaba bende mersinde yaşıyorum mersinde yokmu bunu yapan neden antalyayı tercih ettinMersinde yaşıyorum...bu aradar ben çok korktuğum için koltuk altimdan girdiler
Geçmiş olsun miyomun boyutu ne kadardıTekrar merhaba,
Geçen hafta Saim bey tarafından embolizasyon işlemi gerçekleştirildi.3-4 gün çok ağrım oldu,şu an baş dönmesi mide bulantısı var, ateşim yok.Gelişmeleri sizler ile paylaşacağım biraz sabretmek gerekiyor,toparlanmak bir haftayı buluyor sanırım,merak eden herkesi de bilgilendirmek isterim, sevgiler
Seninkinde küçülme olmadı mımerhaba 1 yıla yakşalıyorum 3 ay sonra 1 yılı aşıp miyomu 4-5 cm küçülen varmı lütfen paylaşırmısınız
Geçmiş olsun miyomun boyutu ne kadardı
Ne güzel kurtulmuşsuntekratlamaz inşallahh.Teşekkür ederim, büyüğü 9 cm,birçok miyomum vardı
benım myomlarımda elle baskı yaptığım zaman küçülmeyi hissediyorum ama mr de 1,5-2 cm anca küçüme çıkıyorSeninkinde küçülme olmadı mı