- Konu Sahibi Aycinkendir_akova
-
Canim bu ucuncu ayimiz ve hala hamile degilim yasim da 36 sayilir cok vakit kaybetmek istemiyorumCanim kararin niye degistibi gelismilelik düşünüyordun ondan sordum. Benim tanidigim var izmir özel Tınaztepe hastanesinde Gülçin hanim var miyom ameliyati nda uzman ama ben uc defa gittim bu doktora ve ameliyat olmadim yani yasayarak bir bilgim olusmadi. Belcikada bunun özel egitimlerini almış birisi tabiki ameliyatdan sonra hastalari nekadar memnundur onu bilemem..
Merhaba ben sabahattin altinyurtu oneririm gebelik icin miyom ameliyati icinde hem ona hem de ugur saygiliya gidebilirsin alsancakta muayeneleri var ikisi de dokuz eylulde prof cok gecmis olsun...eylut: 39192783 .!.:Can
Canim bu ucuncu ayimiz ve hala hamile degilim yasim da 36 sayilir cok vakit kaybetmek istemiyorum(
Tesekkur ederim cook saolun. Bu ayki sonucumu da bekleyip gidicem artık.Merhaba ben sabahattin altinyurtu oneririm gebelik icin miyom ameliyati icinde hem ona hem de ugur saygiliya gidebilirsin alsancakta muayeneleri var ikisi de dokuz eylulde prof cok gecmis olsun...
Ben de 5aylik evliyim 3 aydir deniyoruz hamile kalamadim 11cm miyom var sanirim ameliyat olucam cok korkuyorum ben de. Siz hangi sehirdesiniz ameliyati kim yapti ?nesmilevliyim 39462167 .!.:merhaba arkadaslar rahim flmi icin gittigim hastaneden 2, miyom ameliyatimi olmak durumunda kaldim.18 gun oldu bu seferki acikameliyatti yas oldu 37 .6 aylik evliyim ve bebisimin olmamasindan olesiye korkuyorum ve sigara iciyorum aranizda benzer durumda olan varmidir bir sese kadar cok ihtiyacim varkiii
;999
Gittigim bi prof da hamileligi deneyelim demisti bana uc aydır hamile kalamadim kalsam da korkuyorum düşük olur diye ameliyat olmak kacinilmaz sanırım. Size kim dedi hamile kalin diye hangi sehirdesiniz ?Merhaba Rabbim hepimize şifa versin. Bende de 10,5 cmlik miyom var. Ekim ayında dört haftalık bir düşük yaptım. Sonradan dış gebelik dediler ve ilaçla tedavi oldum. geçen aydan beri yeniden denemeye başladık. Üniversite hastanesinde gittiğim prof ki bu alanda tecrübeli hamile kal dedi ısrarla. miyom rahmin dışında olunca gebeliğe engel olmaz dedi ama bir düşüğü daha kaldırabilir miyim bilmiyorum. Benimle aynı durumda olan insanları görmek yalnız olmadığımı görmek iyi geliyor.
Erzurumda. Universite hastanesinde yakup bey var. Ben ona guvenip deniyorum. umarim olmaz ana tekrar düşük olursa düşünürüm ameliyat olmayi.Gittigim bi prof da hamileligi deneyelim demisti bana uc aydır hamile kalamadim kalsam da korkuyorum düşük olur diye ameliyat olmak kacinilmaz sanırım. Size kim dedi hamile kalin diye hangi sehirdesiniz ?
Erzurumda. Universite hastanesinde yakup bey var. Ben ona guvenip deniyorum. umarim olmaz ana tekrar düşük olursa düşünürüm ameliyat olmayi.
Öncelikle geçmiş olsun ameliyati anlatmissiniz. Miyom a gelince evt ilk uc ay artan östrojen sevebiyle buyuyormus ama daha sonra bebek büyüdüğü icin miyom yeteri kadar beslenemeyip kuculuyormus siz ilk uc ayi doldurmak uzeresiniz Allahin izniyle hic bisey olmaz sadece biraz dikkat edin kendinize. ben amelitat kismini atlatamadim daha :)))huzurunseost: 39514241 .!.:ben de 8 ay önce rahimdeki polip sebebiyle histereskopi olmuştum ama şu an 10 haftalık hamileyim ve rahimde 4 cm miyom olduğu söylendi. oysa ki gebelikten 1 ay önceki kontrolde rahim temizdi anlayamadım nasıl oldu... açıkçası tedirginim çünkü gebelikte miyomlar artan östrojen seviyesine bağlı olarak büyüyorlarmış
Bebeğini kaybetme sebebine ne dendi peki?Başın Sağolsun cnm.bana da miyomların büyümeden gebelik düşün dedi doktorlar 4 tane miyomum var en büyüğü 3.5 cmdi.istedikten ıkı ay sonra hamile kaldım 19 haftalık bebeğim ölü doğdu.Hamileliğim o kadar zor geçti ki anlatmaya zaman yetmez son geceler hiç uyumuyordum bile ama razıydım Şimdi ameliyat olmak istiyorum bazı doktorlar takrar düşün bişey olmaz diyor nasıl cesaret ederim ki..Zaten benim miyomlar 3 ay dan sonra da büyümeyte devam etti en son baktırdığımda 8 cm olmuştu tabi lohusalığın da etkisi varmış3 ay bekleyeceğim sonra rahim filmi çekilip ameliyat kararı verilcekmiş küçülse bile ameliyat şart yoksa bunu göze alamam. Ondan sorna ancak hamilelik düşünebilrim buaraya yazanlar bana umut oldunuz allah razı olsun
bana da miyomların büyümeden gebelik düşün dedi doktorlar 4 tane miyomum var en büyüğü 3.5 cmdi.istedikten ıkı ay sonra hamile kaldım 19 haftalık bebeğim ölü doğdu.Hamileliğim o kadar zor geçti ki anlatmaya zaman yetmez son geceler hiç uyumuyordum bile ama razıydım Şimdi ameliyat olmak istiyorum bazı doktorlar takrar düşün bişey olmaz diyor nasıl cesaret ederim ki..Zaten benim miyomlar 3 ay dan sonra da büyümeyte devam etti en son baktırdığımda 8 cm olmuştu tabi lohusalığın da etkisi varmış3 ay bekleyeceğim sonra rahim filmi çekilip ameliyat kararı verilcekmiş küçülse bile ameliyat şart yoksa bunu göze alamam. Ondan sorna ancak hamilelik düşünebilrim buaraya yazanlar bana umut oldunuz allah razı olsun
Bebeğini kaybetme sebebine ne dendi peki?Başın Sağolsun cnm.
sağolun kızlar sebep miyom gibi görünüyor bebeğim sağlıklıydı ikli dörtlü testleri herşeyi normaldi benimde rahmimin kısalığı herşey yolundaydı miyomlar son zamanlarda kasılmaları arttırdı enfeskiyon yapmış sık sık kanama yapıyordu polip bile son anda rahim ağzına atmış çok ağrım vardı çünkü sürekli raporluydum zatençok geçmiş olsun Allah sabırlar versin sebebi miyomlarmıymış peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?