Selam kizlar. Ben 20 nisanda 27 haftalık doğum yaptim. Ve bebeğimi 27 nisanda kaybettim
Daha psikolojisi bile duzeltemeden lohusaligim dahil hala kanamam var. Dr Dr geliyorum kimisi doğum sonrakiparca kimisi kan pihtisi. Dun başka Dr gittim kadin baya inceledi. Myom dedi. Erken dogumunuda yuksek ihtimal bu sebep olmuştu ki zaten bebeğinde bende saglikliydik hic şikayetimyoktu. Rahim dsüvarinin arkasında 4 *3,5*2,5 suanki boyutu. O kadar üzgünüm ki anlatamam. Bebeğinin ölmesine benim vücudum sebep olmuş. Ben onu koruyamadim diye ağlarken ne çokta hakliymisim. Simdi Dr cyclo prognavy ilacini içmeye devam etmeni sonrasında adet olacagimi ve kontrole gittiğimde kuculduyse ama rahatsız edeceğine inanirsak küçük bir operasyon yapariz ama buyur yada kuculmezse kesin ameliyat dedi. Almazsak çünkü rahim duvarinin dişinda engel olmayabilir 2-3 ay sonra hamile kal diycem dedi. Sizce ne yapmaliyim? Gittiğim Dr kar arasında tek net buydu. Tekrar ayni şeyleri yaşamaktan istemiyorum. Buarada kanamam ara ara artarak devam ediyor
Yani birden kan geliyor baya sonrada bitiyor normal mi? Hergun oluyor hemen hemen boyle l. Pihtilar felen. Buarada myom dogustan mi yoksa sonradan mi olur? Cunku hic anlasilmadi ve bebnim hic sikayetim yoktu? Rabbim kimseyi benide evladiyla sinamasin. Saglikli ömürlü bebeklerimiz olur inşallah.