- Konu Sahibi Aycinkendir_akova
Sizinle ayni durumdayiz. Benim miyom 11cm. Ayni ikilemde kaldık biz de. En sonunda once hamileligi denemeye karar verdik. Gecen ay olmadi bu ayi bilmiyorum henuz.selijdurumdayız771469 .!.:Merhaba arkadaşlar bendede 6, 5 cm miyom var rahmin duvarindaymis ve dışa doğru buyuyormus kimisi intramural miyom diyor kimisi subseroz miyom diyor.ben cok fazla doktora gittim prof da gittim uzmanada ama hepsi farkli konustu kimisi bebegin olusacagi yerde degil miyom hamile kalabilirsin dedi peki ya bebege zarar verirse dedin ikiz bebekler nasıl ole düşün dedi bana kimiside kesin aldir bu miyomu diyor 29 yasindayim zaten bebek düşünüyorum ama kafam allak bullak en son iki gun once gittim doktora oda 7.40cm olmus aldir bunu dedi.rahmim zarar gormezmi dedim bisey olmaz dedi devlet hastanesi doktoru her ayda miyomun boyutunu olcturmeye gelme dedi 6 ay bir yil bunun kkontrolü dedi izmir deki doktorda ameliyat da rahim illaki zedelencek hamile kal demisti kime inancam bilmiom bide bana burdaki doktor sezeryan yada normal dogumda miyom alinmaz onun icin özel ameliyat olcan diyor.ama ayni sorunu yaşayan bir tanidigim 5 bucuk cm miyomu sezeryan olurken doktor almış bebegi aldiktan sonra alinmiyorsa bu doktor nasil almis ozaman tanidigimin miyonu nu..hamile kalmak istiom ama denemeyede korkuyorum bunlar yüzünden psikojim altüst oldu. Iki aradayim resmen.lutfen bana birseyler soyleyin ameliyat olmak istemiyorum. Eger ameliyat dan sonra bebisim olmazsa bu benim icin yikim olur keske olmasaydim ameliyat demek istemiom.marmariste yaşıyorum burda dogru duzgun bir doktor bulamadım tecrübeli iyi bir doktor..