Miyom Ameliyatının Ardından Hamile Kalanlar

selijdurumdayız771469 .!.:
Merhaba arkadaşlar bendede 6, 5 cm miyom var rahmin duvarindaymis ve dışa doğru buyuyormus kimisi intramural miyom diyor kimisi subseroz miyom diyor.ben cok fazla doktora gittim prof da gittim uzmanada ama hepsi farkli konustu kimisi bebegin olusacagi yerde degil miyom hamile kalabilirsin dedi peki ya bebege zarar verirse dedin ikiz bebekler nasıl ole düşün dedi bana kimiside kesin aldir bu miyomu diyor 29 yasindayim zaten bebek düşünüyorum ama kafam allak bullak en son iki gun once gittim doktora oda 7.40cm olmus aldir bunu dedi.rahmim zarar gormezmi dedim bisey olmaz dedi devlet hastanesi doktoru her ayda miyomun boyutunu olcturmeye gelme dedi 6 ay bir yil bunun kkontrolü dedi izmir deki doktorda ameliyat da rahim illaki zedelencek hamile kal demisti kime inancam bilmiom bide bana burdaki doktor sezeryan yada normal dogumda miyom alinmaz onun icin özel ameliyat olcan diyor.ama ayni sorunu yaşayan bir tanidigim 5 bucuk cm miyomu sezeryan olurken doktor almış bebegi aldiktan sonra alinmiyorsa bu doktor nasil almis ozaman tanidigimin miyonu nu..hamile kalmak istiom ama denemeyede korkuyorum bunlar yüzünden psikojim altüst oldu. Iki aradayim resmen.lutfen bana birseyler soyleyin ameliyat olmak istemiyorum. Eger ameliyat dan sonra bebisim olmazsa bu benim icin yikim olur keske olmasaydim ameliyat demek istemiom.marmariste yaşıyorum burda dogru duzgun bir doktor bulamadım tecrübeli iyi bir doktor..
Sizinle ayni durumdayiz. Benim miyom 11cm. Ayni ikilemde kaldık biz de. En sonunda once hamileligi denemeye karar verdik. Gecen ay olmadi bu ayi bilmiyorum henuz.

Insallah bu ay olur banada bir umut ışığı olmuş olursunuz Rabbim saglikli bir bebek nasip eder isteyen herkese.buarada benim ne agrim nede kanamam oluyor bu miyomdan dolayi belirtisi yok yani sadece idrar kesesine baski yaptigi icin idrara cok sik çıkıyorum oda bazen. 9 tane farkli doktora gittim ama kafam net degil buna ragmen herkes farkli konusuyor.sizin gittiginiz doktor memnun kaldığınız bir doktor varmi acaba? Bide ameliyat olursam rahmin alınabilir riski var dediler kanama olursa kimisi yarisi alınır rahminin dedi kimisi hamile kalirsan bebek gelismez düşük olur erken doğum olur kalbi durur vs vs birsuru şey solediler artik doktora gitmek istemiom resmen korkudan..

A
Insallah bu ay olur banada bir umut ışığı olmuş olursunuz Rabbim saglikli bir bebek nasip eder isteyen herkese.buarada benim ne agrim nede kanamam oluyor bu miyomdan dolayi belirtisi yok yani sadece idrar kesesine baski yaptigi icin idrara cok sik çıkıyorum oda bazen. 9 tane farkli doktora gittim ama kafam net degil buna ragmen herkes farkli konusuyor.sizin gittiginiz doktor memnun kaldığınız bir doktor varmi acaba? Bide ameliyat olursam rahmin alınabilir riski var dediler kanama olursa kimisi yarisi alınır rahminin dedi kimisi hamile kalirsan bebek gelismez düşük olur erken doğum olur kalbi durur vs vs birsuru şey solediler artik doktora gitmek istemiom resmen korkudan..

Aynen benim de ne kanama ne agri vs hic bir sikayetim yok. Sadece sizin gibi sık idrara cikma var. Kontrol amacli gittim ve bu miyomu ogrendim. Ben balikesirde yaşıyorum burda universitede cok korkuttular rahim alinabilir bu sekilde hamile kalamazsin dedi. Bu alanda iyi bir profosör bulduk eskisehirde ve ona gittik o da boyle de hamile kalip saglikli şekilde dogum yapabilirsin benzeri durumda dogum yapanlar var ama düşük erken doğum da olabilir dedi. Ama ameliyatta da rahim zarar gorebilir dedi. Her durumda ameliyat olucam zaten dogum yapabilirsem de dogumdan sonra hamile kalamazsam ya da dusuk yaparsam gene olucam. Ameliyatin kacari yok yani. O yuzden biz once bebek denemeye karar verdik. Gecen ay olmadi bu ikinci ayimiz heyecanla bekliyoruz.

İnşallah olur lütfen gelişmelerden beni haberdar et..Allah im inşallah tez zamanda hamile oldugunu ogrenirsin.ben daha bebek icin denemelere başlamadım pazartesi bi doktora daha gitcem..birde konuyla alakasi yok ama sormak istiyorum belki fikrin bilgin vardır hamile olmak istiyorsan kızamıkçık diye bir aşı varmis ilkonce kan tahlili yapiyorlarmis vucutda bu aşı bulunuyormu diye varsa birsey yapilmiyomus yoksa aşı oluyormuşsun ve uc ay asidan sonra korunuyormussun gittigim doktorlardan birisi bunu soyledi ama birkac kişiye sordum bebegi olan bilgisi yok o aşı vucutda yoksa bebek sorunlu olabiliyormus burdaki saglik ocagina sordum evet dogru devletde yaptir dedi kan tahlili baktir dedi ama miyom konuşmaktan doktorla onu soylemeyi unuttum devlet hastanesinde.belki bilgin vardir diye merak ettim..senden Allah razi olsun yalniz kendimi yapayalnız hissediyodum benim yaşadıklarımı sende yasayinca umut oldun bana inşallah olur dualarim sizinle olacak..

["selij, post: 38782952, member: 637666"]İnşallah olur lütfen gelişmelerden beni haberdar et..Allah im inşallah tez zamanda hamile oldugunu ogrenirsin.ben daha bebek icin denemelere başlamadım pazartesi bi doktora daha gitcem..birde konuyla alakasi yok ama sormak istiyorum belki fikrin bilgin vardır hamile olmak istiyorsan kızamıkçık diye bir aşı varmis ilkonce kan tahlili yapiyorlarmis vucutda bu aşı bulunuyormu diye varsa birsey yapilmiyomus yoksa aşı oluyormuşsun ve uc ay asidan sonra korunuyormussun gittigim doktorlardan birisi bunu soyledi ama birkac kişiye sordum bebegi olan bilgisi yok o aşı vucutda yoksa bebek sorunlu olabiliyormus burdaki saglik ocagina sordum evet dogru devletde yaptir dedi kan tahlili baktir dedi ama miyom konuşmaktan doktorla onu soylemeyi unuttum devlet hastanesinde.belki bilgin vardir diye merak ettim..senden Allah razi olsun yalniz kendimi yapayalnız hissediyodum benim yaşadıklarımı sende yasayinca umut oldun bana inşallah olur dualarim sizinle olacak..[/QUOTE]
O asiyi duymadim hic. Ama devlet hastanesine ilk kontrol icin gittigimde kan tahlili yapildi sadece kanim az cikti hormonlara vs bakıldı sorun yok dedi doktor. Bence de iletişim halinde olalim. Insallah en kisa zamanda bebegimize kavusuruz :)

Merhaba arkadaşlar bendede 6, 5 cm miyom var rahmin duvarindaymis ve dışa doğru buyuyormus kimisi intramural miyom diyor kimisi subseroz miyom diyor.ben cok fazla doktora gittim prof da gittim uzmanada ama hepsi farkli konustu kimisi bebegin olusacagi yerde degil miyom hamile kalabilirsin dedi peki ya bebege zarar verirse dedin ikiz bebekler nasıl ole düşün dedi bana kimiside kesin aldir bu miyomu diyor 29 yasindayim zaten bebek düşünüyorum ama kafam allak bullak en son iki gun once gittim doktora oda 7.40cm olmus aldir bunu dedi.rahmim zarar gormezmi dedim bisey olmaz dedi devlet hastanesi doktoru her ayda miyomun boyutunu olcturmeye gelme dedi 6 ay bir yil bunun kkontrolü dedi izmir deki doktorda ameliyat da rahim illaki zedelencek hamile kal demisti kime inancam bilmiom bide bana burdaki doktor sezeryan yada normal dogumda miyom alinmaz onun icin özel ameliyat olcan diyor.ama ayni sorunu yaşayan bir tanidigim 5 bucuk cm miyomu sezeryan olurken doktor almış bebegi aldiktan sonra alinmiyorsa bu doktor nasil almis ozaman tanidigimin miyonu nu..hamile kalmak istiom ama denemeyede korkuyorum bunlar yüzünden psikojim altüst oldu. Iki aradayim resmen.lutfen bana birseyler soyleyin ameliyat olmak istemiyorum. Eger ameliyat dan sonra bebisim olmazsa bu benim icin yikim olur keske olmasaydim ameliyat demek istemiom.marmariste yaşıyorum burda dogru duzgun bir doktor bulamadım tecrübeli iyi bir doktor..

Merhaba canım buradaki yazilarinin hepsini okudum sanki geçmişim dillenmis de yazmis gibiydi. Sana yaşadıklarımıkosaca anlatayim belki biraz fikir sahibi olursun.

Ben 6cm miyomum varken hamile kaldim. Miyimun olduğunu bilmiyordum. Yoksa hamile kalmazdim. Öylesıkıntılı bir gebelik gecirdim ki anlatamam. Bedenen degil ha ruhen. Gittiğimher doktorbu miyomla neden hamile kaldin dedi abuk sabuk bir sürülaf ettiler. Kimse minik bebisimle ilgilenmedi. Hep olumsuz seyler duydum tipki senin dedigin gibidüşük tehlikesi, erken doğum riski, bebegin gelismemesi vs. Ve en sonunda soylenen de oldu 7. Haftadayken bebeğinkalbi durdu aldirdim. Tabi bu miyom yüzünden oldu diyemem zira ikinci gebeligimde de miyom yoktu ama genr kalbi durdu.

Sana şunu diyebilirim. Cidden meraklo bir hasta da doktor kadar bilgi sahibi olabiliyor desem abartmis olmam. Cok arastirdim ve miomla ilgilipek cok makale okudum. Ve anladigim kadariyla dogum esnasinda miyomun aljnmasi soz konusu olamaz sadece sapli olan miyomlar yahut küçükmiyomlar alinir. Doğumzaten cok kan kaybina sebep oluyor. Miyom ameliyatında da kan kaybi çokoluyormus bu yuzden dokyorlat bu riske girmiyorlar.

Rahmin alinma riskine gelince bunu işinin ehli doktor söylemez siradan kadin dogum uzmanları abartiyor korkuyor rahim alinir diye endise ediyor. Senin miyom çokbuyuk degil rahmine zarari olmaz. 22 santim miyom alinip da rahmine dokunmayan uzman doktorlar var ona gitsen srnce rahmini alma ihtimalinden soz eder mi?

Her doktora itimat etme işinin ehli bi rdoktora git ve bence istanbul ya da ankarada doc. Ya da profa ameliyat ol. Asla siradan kadin dogumculara itimat etme. Tecrübelerime dayanarak söylüyoru. Senin korkularini yaşadımben.

Parça parca yazdim kusura bakma teldenyaziyorum bazen topluyazi birden siliniyor ondan hemen gondrrdim.
Ben istanbulda ameloyat oldum hamilelikle 6 cmlik miyomum 9 cme cikmisti. Iki aylik bir gebelik gecirmistim. Ameliyattan tam bir yl sonra hamile kaldım. Cok korkuyordum hamile kalamayacam yapisiklik olacak falan diye. Cok sukur olmadı. Fakst bu gebeligimde hene ayni zamanlarda sonlandı.. Bundansonra Miyomdan olmadigini dusunduk onceki kaybimin. Bebegin kalbi myomdan dolayi durdu sanmıştık. Nasip kismet iste
ben de 29 yasindaydim ilk gebeligimde 6 cm miyomum vardi disadogru olanindan. Hic agrim sikinyim yoktu ondan zaten bolmeden hamole kalmıştım.

Sana tavsiyem ameliyat ol oyle hamilelik düşün her türlüsikintisi var miyomlu gebeligin

Rahmin alinma riskine gelince bunu işinin ehli doktor söylemez siradan kadin dogum uzmanları abartiyor korkuyor rahim alinir diye endise ediyor. Senin miyom çokbuyuk degil rahmine zarari olmaz. 22 santim miyom alinip da rahmine dokunmayan uzman doktorlar var ona gitsen srnce rahmini alma ihtimalinden soz eder mi?Her doktora itimat etme işinin ehli bi rdoktora git ve bence istanbul ya da ankarada doc. Ya da profa ameliyat ol. Asla siradan kadin dogumculara itimat etme. Tecrübelerime dayanarak söylüyoru. Senin korkularini yaşadımben.

tecrübe önemli benim doktorum Hasan yILDIZ ben onun sayesinde çocuk sahibi oldum myom sorunu bende de vardı.Profesör yada doçent diye ayırınca diğer işini iyi bilen iyi doktorlara biraz haksızlık edilmiş olmuyormu?

tecrübe önemli benim doktorum Hasan yILDIZ ben onun sayesinde çocuk sahibi oldum myom sorunu bende de vardı.Profesör yada doçent diye ayırınca diğer işini iyi bilen iyi doktorlara biraz haksızlık edilmiş olmuyormu?
Ya orasıöyle tabi isinin ehliyse sorun yok ama bunu anlamak zor oluyor proflar daha tecrubeli ondan biraz daha güvenilirdiye düşündüm. Ama herseyden once vicdanli insafli insan halinden anlayan olmasi önemli diyorum. Oyle doktorlarvarki sanki kasaplar karsindaki insan mi hayvanmi ayirt edemez hale gelmisler. Oyle proflar da yok değilhani. Dedigim gibi işinin ehli ve merhametli olmasıgerek

Bilgilerinizi deneyimlerinizi paylaştığınız için cok tsk ederim. Cok doğru soylemissiniz ayni düşüncelerdeyiz ama ben gercekten cok fazla doktora gittim bunun icinde uzmanıda profda var özel hastaneye de devlete de gittim özel muayene sine bile gittim ne yazikki sanki ikiye bolunmusler gibiydi ameliyat ol diyenler olma gebe kal diyenler diye kafam bunun icin hicbizaman net olmadi bana hepsi kesin ameliyat ol deseydi belki ben suan ameliyat olmuş olacaktım. Ama benim kafama ne yazikki birsuru olumsuzluklarida soktular.6 aydir surekli araştıriyorum netde prof larin ünlü doktorlarin miyomla ilgili yazılarını okuyorum hastalarin ameliyat öncesini sonrasi hakkında bilgi aliyorum ama tam bir muamma ameliyat dan sonra gebelik şansının azaldigini belli bir zaman sonra tedaviler esliginde gebelik elde edilen hastalarda var ameliyat dan 6 ay sonra hemen gebe kalanlarda var.miyomun cesitide cok onemli tabiki subseroz submukoz intramural sapli sapsiz hepsi nin ayri riskleri var..ben uc yıldır miyomla uğraşıyorum bunu ilk öğrendiğim de iki uc cmlik birseydi tesadüf olarak ultrason a girdim ozaman bile doktor bana evlimisin genelde evli bayanlarda oluyor gencecik kizda kocaman miyom var deyip miyomu bu sekilde algilamama sebeb olmustu daha sonra uzmanına gittigimde senu korkutmuslar buyuk bir miyom degil bunun ilacla tedavisi yok ameliyatda olman sart degil bunlar buyuyebilirde kuculebilirde demisti evlendiginde dogum yaptığında alinir dedi 2012 yılında ve 6 ayda bir kontrol e gel dedi tabi bir sikayetim olmayınca ben bir yil sonra aklima gelince bir gideyim ne alemde miyom diye gittim 4cm oldugunu ameliyat olabilirsin yada yine evlenio dogumda bunu aldircagimi soyledi başka bir doktorda hatda doktora 7 ay sonra evleneceği mi soyledim.aradan aylar gecti bende yine hicbir şikayet yok sadece cok sik idrara çıkıyorum dum yine kontrol amacli gittigimde busefer 6bucuk cm oldugunu öğrendim tabi benim miyom her doktora gore farkli boyutda kimisi 8 bucuk dio kimisi 6bucuk diyor bu ikisinin arasında gidip geliyoruz. Benim icim yikim bir tane doktorla kalma arastir birkac doktora daha git denildiginde basladi cok uzattimm başınızı agrittim suan miyomdan dolayi psikiyatri ye gidiyorum onbes gunde bir cunku sagolsunlar doktorlar beni hasta yaptılar resmen psikolojimi mahvettiler tabiki yanlış anlaşılmasin burda amacim doktorlari kotulemek asla degil herkes kendi bilgisi dogrultusunda işini yapiyor ama dediginiz gibi bazen karşılarında insan olduğunu duygulari olan birisi oldugunu unutuyorlar yada hep bana denk geldi.suan düşüncem denemek hamile olmak yani illaki ameliyat olcam ama bi bebegim varken ameliyat olmak kafa olarak dahq rahat olcak ister istemez yuzde otuz düşük riski verildi ve 9 ay boyunca gozetim altinda bir gebelik olcagi soylendi.surekli yatip dinlenip morel olarak yüksek olarak yani üzülme morelini bozma tabak bardak almak için biryere uzanmak bile yokmus boyle bir gebelik yaşanması gerekiyormus.elimden geleni yapcam takdir yine Allah in..ilkonce Allah sonra doktorlar en azindan ben denedim ama olmadi düşük le sonuçlandı artik ameliyat zamanı derim eger olmazsa bu sekilde ameliyat olursam cok fazla tedirgin ve rahatsiz olcam kafa olarak keşke demek istemiyorum..hayirlisi olsun herzaman icin..

Bilgilerinizi deneyimlerinizi paylaştığınız için cok tsk ederim. Cok doğru soylemissiniz ayni düşüncelerdeyiz ama ben gercekten cok fazla doktora gittim bunun icinde uzmanıda profda var özel hastaneye de devlete de gittim özel muayene sine bile gittim ne yazikki sanki ikiye bolunmusler gibiydi ameliyat ol diyenler olma gebe kal diyenler diye kafam bunun icin hicbizaman net olmadi bana hepsi kesin ameliyat ol deseydi belki ben suan ameliyat olmuş olacaktım. Ama benim kafama ne yazikki birsuru olumsuzluklarida soktular.6 aydir surekli araştıriyorum netde prof larin ünlü doktorlarin miyomla ilgili yazılarını okuyorum hastalarin ameliyat öncesini sonrasi hakkında bilgi aliyorum ama tam bir muamma ameliyat dan sonra gebelik şansının azaldigini belli bir zaman sonra tedaviler esliginde gebelik elde edilen hastalarda var ameliyat dan 6 ay sonra hemen gebe kalanlarda var.miyomun cesitide cok onemli tabiki subseroz submukoz intramural sapli sapsiz hepsi nin ayri riskleri var..ben uc yıldır miyomla uğraşıyorum bunu ilk öğrendiğim de iki uc cmlik birseydi tesadüf olarak ultrason a girdim ozaman bile doktor bana evlimisin genelde evli bayanlarda oluyor gencecik kizda kocaman miyom var deyip miyomu bu sekilde algilamama sebeb olmustu daha sonra uzmanına gittigimde senu korkutmuslar buyuk bir miyom degil bunun ilacla tedavisi yok ameliyatda olman sart degil bunlar buyuyebilirde kuculebilirde demisti evlendiginde dogum yaptığında alinir dedi 2012 yılında ve 6 ayda bir kontrol e gel dedi tabi bir sikayetim olmayınca ben bir yil sonra aklima gelince bir gideyim ne alemde miyom diye gittim 4cm oldugunu ameliyat olabilirsin yada yine evlenio dogumda bunu aldircagimi soyledi başka bir doktorda hatda doktora 7 ay sonra evleneceği mi soyledim.aradan aylar gecti bende yine hicbir şikayet yok sadece cok sik idrara çıkıyorum dum yine kontrol amacli gittigimde busefer 6bucuk cm oldugunu öğrendim tabi benim miyom her doktora gore farkli boyutda kimisi 8 bucuk dio kimisi 6bucuk diyor bu ikisinin arasında gidip geliyoruz. Benim icim yikim bir tane doktorla kalma arastir birkac doktora daha git denildiginde basladi cok uzattimm başınızı agrittim suan miyomdan dolayi psikiyatri ye gidiyorum onbes gunde bir cunku sagolsunlar doktorlar beni hasta yaptılar resmen psikolojimi mahvettiler tabiki yanlış anlaşılmasin burda amacim doktorlari kotulemek asla degil herkes kendi bilgisi dogrultusunda işini yapiyor ama dediginiz gibi bazen karşılarında insan olduğunu duygulari olan birisi oldugunu unutuyorlar yada hep bana denk geldi.suan düşüncem denemek hamile olmak yani illaki ameliyat olcam ama bi bebegim varken ameliyat olmak kafa olarak dahq rahat olcak ister istemez yuzde otuz düşük riski verildi ve 9 ay boyunca gozetim altinda bir gebelik olcagi soylendi.surekli yatip dinlenip morel olarak yüksek olarak yani üzülme morelini bozma tabak bardak almak için biryere uzanmak bile yokmus boyle bir gebelik yaşanması gerekiyormus.elimden geleni yapcam takdir yine Allah in..ilkonce Allah sonra doktorlar en azindan ben denedim ama olmadi düşük le sonuçlandı artik ameliyat zamanı derim eger olmazsa bu sekilde ameliyat olursam cok fazla tedirgin ve rahatsiz olcam kafa olarak keşke demek istemiyorum..hayirlisi olsun herzaman icin..
Anladım canım evet haklısın insan tecrübe etmeden bıçak altına yatmak istemiyor. Belki ben bilmeden gebe kalmasaydim o sıkıntıları yasamasaydim senin gibi önce denemeye karar verebilirdim.
Umarım tez zamanda hamile olursun ve sıkıntısız bir gebelik gecirirsin. Ben miyom varken hamile kaldigimda miyilomlu gebe var mi arastirip durmustum. Ve kocaman miyomlari olup turp gibi doğum yapanlarida okumustum. Bu biraz da kısmet işi. Bak benim hic bir sorunum yoktu bütün testlerim normaldi. Fakat ikinci gebeligimde de bebegimi kaybettim.

Bu arada Miyomun rahminin tam olarak neresinde? Benim soldaydi ve bebisim de aksi gibi sola tutunmustu...

Umarim en yakin zamanda güzel haberlerle gelirsin

İnşallah canım benim. .benimde miyom sol tarafta rahmin duvarında intramural miyom dedi bugun gittigim doktor.su durumda ameliyat olma dedi hamile kal dedi miyom ameliyat ini işin uzmanına yaptırmak gerekiyormus mutlaka her doktor bunu yapamaz dedi normal dogumda alınmazmis ancak sezeryan olursam ve kanama olmazsa hersey yolunda giderse sezeryan da alınabilir mis. Ve her gebede düşük riski vardir dedi miyomlu hastalarin birazcik daha fazla dedi ama rahminden 20 tane küçük çaplı miyomu olup gebelik yasayan ve doguran hastamda var dedi.dedigin gibi biraz kısmet işi bu rabbim nasil istiyorsa oyle oluyor biz elimizden geleni yapiyoruz takdir yine Rabbimin. Cok ozel olmazsa birsey sormak istiyorum ameliyat dan sonra hamilelik yasadinizmi yani suan bebeginiz varmi? Miyom ameliyatından sonra hersey herkese göre farkli çünkü..

Buarada 4 aydir sogan suyu içiyorum ama miyomumda degisen bisey yok.bircok arkadaş bunun faydasini görmüş..geçmiş yazılanları okudum en son sordugum soruyu geri alıyorum:KK43: inşallah hepimiz buraya hamileyim diye mutlu haberlerimizi yazariz..hem bizim gibi olan kişiler icinde umut ve morel olur. .

Buarada 4 aydir sogan suyu içiyorum ama miyomumda degisen bisey yok.bircok arkadaş bunun faydasini görmüş..geçmiş yazılanları okudum en son sordugum soruyu geri alıyorum:KK43: inşallah hepimiz buraya hamileyim diye mutlu haberlerimizi yazariz..hem bizim gibi olan kişiler icinde umut ve morel olur. .
Soğan suyu küçük miyomlara iyi geliyormus canim. Yani milimlik olanlar. Ben de denemistim işe yaramamusti. Fakat başka şeylere yariyor iltihap falan varsa iyi gelir.
Hamile kaldığında buraya yaz merak ettim seni:)
Bu arada senin miyom çok büyümez benimki subserozdu yani 1kgluk dev miyomlar benim miyom türünde olusuyormus. Güzel şeyler düşün. Ben öyle hamile kalmıştım. Rahat sakin bir ortamda yataga uzanip bir müddet gözünü yum ve hamile kaldigini hayal et.. sürekli bikmadan düşün hamile kaldigini eşine bunu nasil haber ettiğini, o an ki mutluluğunuzu, ultrasonda minik bebeginizi gördüğünüzu vs. Cidden işe yarıyor. Ha bi de ben sonki gebeligimde incir kürü yaptığım ay hamile kalmıştım.
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canim..

Merhaba konuya pek giren yok ama yazmak istedim 29 Eylül'de miyom ameliyatı oldum laparoskopi ile ameliyattan sonra doktor eşimin değerlerine baktı hamile kalman çok zor korunmana gerek yok dedi hatta adet olunca gel tüp bebek yapalım dedi ama ben adet olmadım 10 Kasım da hamile olduğumu öğrendim ameliyat olmazsan düşük yaparsın dedi doktorlar ama ben 8 haftalık düşük yaptım yani herşey nasip düşükten sonra bir adet dönemi geçti ve korunmayı bıraktım bakalım ne zaman hamile kalırım şimdi adetimi bekliyorum

Arkadaslar miyom ameliyatini izmirde olan var mi ? Ben de ameliyat olucam izmirde iyi bir doktor arıyorum. Cok endiseliyim :KK43:(
Canim kararin niye degisti:KK43: bi gelismemi oldu..hamilelik düşünüyordun ondan sordum. Benim tanidigim var izmir özel Tınaztepe hastanesinde Gülçin hanim var miyom ameliyati nda uzman ama ben uc defa gittim bu doktora ve ameliyat olmadim yani yasayarak bir bilgim olusmadi. Belcikada bunun özel egitimlerini almış birisi tabiki ameliyatdan sonra hastalari nekadar memnundur onu bilemem..

X