- 27 Ağustos 2012
- 248
- 151
- Konu Sahibi Aycinkendir_akova
Canim oncelikle cevabin için tesekkur ederim. Benimde yas 26. 2 ay önce 27 haftalık erken doğum yaptim bebeğimi 1 hafta sonra kaybettim malasef. Kanamam durmayinca önce parca kalinmis dedi düşük için ilaç kullandim ne kanamam kesildi nede parçada değişiklik oldu sonrasında geçenlerde başka bur Dr gittim rahimin arka tarafinda 4 cm lik miyim dedi Dr cyclo diye bir ilaç kullanıyorumadet iolduktan sonra Dr tekrar bakicak eğer kuculmez yada tam olarak erken doğuma sebebi olduğu anlasirsa kapali ameliyat yapabiliriz dedi. Bende ne yasayacagimi bilmediğim için sordum sana. Kapalı ameliyatta işlem tam olarak nasil yapiliyor bilemiyorum.[/QUOTE][/QUOTE]Merhabakizlar tüm sorularınızı tadikislik um: benim 14cm, 3cm, 2cm, 2cm ve 1cm capli çok sayıda miyomum alındı. Milyonlar intramural subseroz türdendi. Rahim kasının içinde arka duvarda. Kapalı ameliyat ağrısı az ertesi gün eve çıkıyorsunuz narkozlu oluyor. İzmirde fatih sendaga ameliyat oldum. 35 ime girmek uzeriyim belki de o yüzden belki de kapalı ameliyatın iyileşme suresi az olduğundan 3 ay bekleyin dedi doktor. Ama folik aşırı hiç söylemedi pztsi arayıp sorucam. İnşallah hepimizin sağlıklı bebekleri olur....
Çok geçmiş olsun canim, kapalı ameliyata gore oldukça avantajli, sadece 3 tane 1-2 dikislik İzin oluyor karnında. Agrin sizin ve yapisiklik olasılığı az oluyor. İnşallah ameliyata gerek kalmaz. Yalnız milyonlarggebeliğin ilk uç ayında bebekle birlikte buyuyormus. Buna rağmen miyomla birlikte doğum yapan bir suru kişi biliyorum. Senin miyomun küçülmüş. İnşallah ssağlıkla bebeğine kavusursun kavusuruz canım...