Kızlar Selamün Aleyküm,
Ben uzun araştırmalarım sonunda bir sürü prof doç ve max özel hastane gezdikten sonra, bu durumun sadece işinin ehli olarak inandığımız kişiden çok, fazlaca pratiği olan, güven veren ve manevi olarak da yanında olan doktorun önemli olduğuna karar verdim.
Son 2 haftadır gittiğim doktor ve hastaneleri yazıyorum,sorunuz olursa hepsi hakkında detaylı bilgi verebilirim.
Acıbadem Maslak - Prof Mete Güngör
Koç Üniversitesi - Doç Barış Ata
Amerikan Hastanesi - Doç Öznur Akın
Prof Cemil Akgül
Medicana bahçelievler - Berrin Karakuy
Medicana Çamlıca - Esra Rahime Çabuk
Medicana Çamlıca - Mine Tüzel
Bursa - Doç Kemal Özarkan
Bursa - Prof Gürkan Uncu
GOP Yeni yüzyıl Hastanesi - Prof Murat Gürkan Arıkan
Nişantaşı - Kağan Kocatepe
Ataköy - Tülin Kocatepe
Kolan Hastanesi - Prof Kadir Savan
Kararım Türkiye Hastanesi Tülay Koldaş'a oldu.
Neden mi?
Bir çok doktora iki kere gittim ve en azından mutlaka bir kez daha telefonla görüştüm.
Söylenenler yorumlar benzer ve farklı bir çok durum vardı.
Tüm doktorları analiz yapmaya çalıştım tabi teknik analizden çok manevi destek ve gösterilen tutum davranış çok daha önemli ..
Bir çok doktor çok iyiydi ama bir doktorun size her anlamda güven vermesi ve o ameliyat masasına gönül rahatlığı ile yatmak hiç bir şeye değişilmez ne profluk ne hastane..
Tülay Hanım daha önce benzer birçok çok vakka ile karşılaşmış ve bunu yapabileceğine çok emin Allahın izniyle emar bile onun için önemli değildi ki gerçekten işinin ehli olunca gittiğim diğer prof ve doktorlar da dahil ultrosonla daha iyi analiz yapacaklarına inandılar. Manevi destek vermesi bu işin çok büyük bir ameliyat değil de daha kolay olacak bir ameliyat olması bunu yapacağı yöntemi kesin ve net ilk başından beri söylesi ki bu çok önemli (Çünkü bir çok doktor şöyle başlarım ama yapamazsam şuna dönerim gibi yorumları oldu) bu bana güven verdi. Elimi tutarak ameliyata girecek inşaAllah.
Elhamdülillah kalbime sindi , Rabbime emanetim artık şifa ondan gerisi tefarruat artık.
Sizlerden de dua istiyorum kızlar en önemli şey DUA..
Rabbim sizlere de şifa nasip etsin hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.
Ameliyatım perşembe sabahı , miyomu sevgiyle çıkarıcaz :) dualarınızı bekliyorum, Allah' a emanet.