- 24 Kasım 2017
- 620
- 360
Yok gaziantepte oturuyorum ama egee gerçekten bu kadar iyi bir doktorsa oraya gelebilirim.Benim miyomlardan biri 3 cm öbürü 2.5 santim varmış.Doktor beim gözümü öyle korkuttu ki 28 yaşındayım bir kızım var 6 yaşında ama b3nim yanimda değil evlat hasreti çekiyorum.Cok üzülüyorum dünyam başıma yıkıldı sanki
İnanın bana da çok yıkıcı şeyler söylediler hemde 3 doktor ama lütfen siz de hemen enerjinizi düşürmeyin biri öyle söyledi diye kabul edip ameliyatı ona yaptıracak haliniz yok o kadar kadın var ki kanser tedavisi görüp anne oluyor aynı an da imkansız dendiği halde yeter ki doktorunu bulun.Benim doktorum Özel Çamlıca medicana hastanesinde Mine Tüzel kendisi çok bilgili ve çok iyi bir hocadır bende tavsiye üzerine buldum kendisini ve Allah bin kere razı olsun ondan.Ameliyatım sıkıntısız geçti ve sonrasında da rahattım 4 saat sonra yürümeye başladım.Eğer iyi bir doktor bulamazsanız kendisini tavsiye ederim yarı özel bir hastane yani ssk ile de anlaşmalı fiyatları da uçuk değil hatta en uygun fiyatı bile doktorum vermişti.Eğer giderseniz Ebru Ceylan ın arkadaşıyım o tavsiye etti sizi deyin yardımcı olacaktır size maddi anlamda da.Siz moralinizi yüksek tutun.Benim miyom 12 cm di ve rahim duvarına yapışıktı açık ameliyatla alındı ve her şey yolunda gidiyor.Sizin de alınacak ve kurtulacaksınız Allah’ın izniyle tekrar anne de olacaksınız hiç bozmayın moralinizi